Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان در پی پیدا شدن گورهای دسته جمعی در کانادا و آمریکا آن را یک نسل کشی توصیف کردند.

به گزارش مشرق، مردم بومی آمریکای شمالی با شوک اجساد یافت شده در گورهای دسته جمعی در نزدیکی مدرسه شبانه روزی بومیان «کملوپس» روبرو شدند.

به گزارش «یور تانگو»، برای افراد بومی، آن‌ها فقط ۲۱۵ جسد نیستند؛ آن‌ها اقوام از دست رفته بومیان این قاره هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانواده‌ها مجبور شده بودند فرزندان خود را به این مدارس بفرستند و در موارد زیادی این کودکان هرگز به خانه‌های خود بازنگشتند.

بیشتر بخوانید: آمریکا باید به تاریخ نسل‌کشی بومیان خود رسیدگی کند

آموزشی که کودکان بومی در چنین موسساتی دریافت می‌کردند به عنوان جذب اجباری به این نوع مدارس توصیف می‌شود؛ این در واقع یک نسل کشی بود.

این مدارس در اواخر دهه ۱۸۰۰ آغاز به کار کردند و در سراسر آمریکا و کانادا واقع شده بودند.

در سال ۱۸۶۰ میلادی دفتر امور بومیان آمریکا مدارس شبانه روزی بومیان را تاسیس کرد.

این مدارس جایی بودند که کودکان بومی آمریکایی باید با استاندارد زندگی سفیدپوستان آمریکایی خو می‌گرفتند.

بر اساس گزارش ها، این نوع مدارس در کانادا در دهه ۱۸۸۰ تاسیس شدند.

در سال ۱۹۲۰، کانادا قانون بومیان را تصویب کرد، که بر اساس آن حضور تمامی کودکان بومی در مدارس شبانه روزی الزامی بود و حضور آن‌ها در مدارس دیگر غیرقانونی بود.

ریچارد هنری پرت، رئیس مدرسه صنعتی بومیان کارلایل، که در سال ۱۸۷۹ تأسیس شد، از شعار «بومیان را بکش، مردم را نجات بده»، استفاده کرد.

در این موسسات، کودکان به دلیل صحبت به زبان خود یا تلاش برای شرکت در مراسم‌های فرهنگی مورد ضرب و شتم و تجاوز جنسی قرار می‌گرفتند.

در توافقنامه اسکان مدارس شبانه روزی بومیان، ۱۳۹ مدرسه شبانه روزی در کانادا مشخص شد؛ البته این تعداد شامل مدارس اداره شده توسط دولت‌های استانی نمی‌شود.

با توجه به ائتلاف مدارس شبانه روزی بومیان آمریکا، تعداد ۳۶۷ مورد از این دست مدارس در آمریکا وجود داشته است.

مکان‌های این مدارس اکنون مملو از گورهای بدون نشان است؛ به این معنا که در آمریکا و کانادا، به احتمال زیاد دستکم ۵۰۶ گور دسته جمعی پر از اجساد پنهان و دفن شده در نسل‌های مختلف وجود دارد.

قوانین مربوط به این مدارس تنها مقرراتی نبود که برای محدود کردن مردم بومی وضع شده بود.

در سال ۱۸۸۳، آمریکا یک قانون جنایات مذهبی را تصویب کرد که افراد بومی را از انجام مراسم بومی منع می‌کرد.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان آمریکا کانادا حقوق بشر مدارس شبانه روزی بومیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا بعدازظهر پنحشنبه همراه با فرماندار و شهردار سنندج و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از دارالتحفیظ امام جزری در مسجد جامع شهرک پردیس سنندج، تنها مدرسه تخصصی شبانه‌روزی حفظ قرآن در کردستان که تاکنون موفق به تربیت حفاظ قرآنی بسیاری در این استان شده است، بازدید کرد و ضمن دیدار با قاریان جوان و نوجوان این محفل معنوی و نورانی حاضر در این مرکز، پای گفت‌وگوی صمیمی آنان نشست.

استاندار کردستان در این دیدار با بیان اینکه تمسک به قرآن موجب سعادت و رستگاری انسان در دنیا و آخرت می‌شود اظهار کرد: با اهتمام و اراده جدی برای برپایی محافل قرآنی، زمینه جذب بیشتر جوانان را به فرهنگ علوم قرآنی فراهم می‌کنیم.

زارعی کوشا، دیدار با قاریان جوان و نوجوان قرآنی را موجب سعادت خواند و با اشاره به اینکه جامعه بشری در هر جای دنیا با مشکلات مختلفی مواجه و درگیر است، نسخه‌ای شفا بخش این آلام را تمسک به قرآن کریم و آیات الهی عنوان کرد.

وی حفظ قرآن را یکی از با فضیلت‌ترین و ارزشمندترین عمل برشمرد و به جوانان و نوجوانان این محفل قرآنی که عنایت پروردگار یکتا شامل حال آنان شده و به این سعادت دست یافته‌اند، تبریک و تهنیت گفت و آنان را منتخب و مصطفای الهی بیان کرد.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه به هر میزان جامعه به فرامین الهی نازل شده در قرآن کریم عمل کند به همان اندازه از دام شیاطین و دشمنان دین و دیانت دور خواهد شد، اضافه کرد: امید که از این شر و درگیری که از آغاز خلقت بین جنود رحمانی و جنود شیطانی به وجود آمده و تا ابدیت ادامه دارد خداوند یکتا تقدیر ما را در جنود رحمانی مقدر فرماید و همگان را عاقبت بخیر کند.

زارعی کوشا با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم و نعمت هدایت کتاب الهی، تصریح کرد: انسان برای ادامه زندگی بایستی به منبع حیات، نور و انرژی آسمانی متصل شود.

وی بیان کرد: به برکت قرآنی بودن این نوجوانان، امیدوارم همه ما برنامه زندگی خود را بر اساس سبک قرآنی مدیریت کنیم و ما به عنوان پیرو، آن کتاب الهی را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم تا انس با قرآن ما را از فتنه دشمنان دین و اسلام حفظ کند.

آشنایی با فعالیت‌های دارالتحفیظ امام جزری در سنندج

بر اساس این گزارش؛ دارالتحفیظ امام جزری مسجد جامع پردیس سنندج تنها مدرسه تخصصی شبانه‌روزی حفظ قرآن در استان کردستان است که تاکنون موفق به تربیت حفاظ قرآنی بسیاری در استان شده است.

که در حال حاضر ۳۰ قرآن‌پژوه به صورت شبانه روزی در این مرکز مشغول حفظ قرآن هستند و بعد از ۲ سال آموزش، مدرک معتبر حفظ قرآن به شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد.

در حال حاضر آقایان از این خدمات بهره‌مندند و طی این چندسال از فعالیت خود ۹ حافظ کل را تقدیم جامعه قرآنی کرده است.

مرکز دارالتحفیظ امام جزری سنندج تمام خدمات خود را به قرآن‌پژوهان به صورت کاملاً رایگان ارائه می‌دهد و
در تلاش است تا در سال آتی با مساعدت و همراهی مردم، مسئولین و خیرین شعبه حفظ بانوان این مرکز را فعال خواهد کرد تا بتوان در این بخش نیز به جمعیت بانوان استان علاقمند به حفظ قرآن خدمات ارائه دهد.

این مرکز مکانی مجزا از مسجد است و مجوز ورود به این مرکز دارالتحفیظ برای فعالان قرآنی است که خود روخوانی، روانخوانی و تجوید قرآن را گذرانده باشند.

در حال حاضر چندین مربی حفظ برجسته و مجرب قرآنی استان به صورت شبانه روزی مشغول انجام آموزش حفظ قرآن به شرکت‌کنندگان در کلاس‌های این مرکز حفظ هستند.

علاقه‌مندان به حفظ قرآن که شرایط حضور در این دارالتحفیظ را نداشته باشند می‌توانند به صورت مجازی با این دارالتحفیظ در ارتباط باشند.

در مرکز حفظ قرآن سنندج، قرآن‌آموزانی از سطح استان و استان‌های همجوار شرکت کرده‌اند و به دلیل اینکه امکان تردد برای آنان فراهم نبود این مرکز به صورت شبانه روزی به آنان خدمات ارائه می‌دهد.

کد خبر 6088563

دیگر خبرها

  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان