Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@02:09:13 GMT

مدیریت برزخی در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۷۸۴۸

مدیریت برزخی در مازندران

 خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس سیاسی|روند فرسایشی انتخاب استاندار مازندران در دولت سیزدهم موجبات نارضایتی مردم و سردرگمی مدیران اجرایی این استان را فراهم آورد.

با گذشت حدود دو ماه از آغاز به‌کار دولت جدید و کلید خوردن تغییرات مدیریتی در کشور متاسفانه همچنان وضعیت استاندار مازندران در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آخرین گزارش های دریافتی از منابع مطلع قرار بود تکلیف مدیریت ارشد اجرایی مازندران طی هفته‌های گذشته روشن شود که متاسفانه به‌خاطر برخی دست‌اندازی‌ها و فشارهای سیاسی این امر تاکنون محقق نشده است.

وزارت کشور به‌عنوان متولی تغییرات اجرایی در سطح استانداری‌ها با نگرش صحیح به شرایط میدانی و تحولات سیاسی از گروه‌های مرجع سیاسی از جمله نمایندگان مازندران در مجلس برای دست‌یابی به گزینه مطلوب استانداری یاری خواست وا ین مجمع با بررسی دو هفته‌ای نهایتا پنج نفر را به‌عنوان گزینه پیشنهادی معرفی کرد که از ابن بین دو نفر در مراحل اولیه انصراف دادند.

گزارش‌ها حاکیست در اثنای بررسی‌های وزارت کشور نیروهای جدیدی نیز به جمع داوطلبان احراز سمت استانداری مازندران پیوستند که دارای سوابق مدیریتی در سطوح عالی قضایی، اجرایی، فرهنگی و دانشگاهی هستند.

نکته درخور توجه اما در خصوص فرسایشی شدن روند انتخاب استاندار این که تاخیر در معرفی والی استان سبب  بلاتکلیفی مردم و مدیران دستگاه‌های اجرایی شده و عملا با کاهش راندمان کار اجرایی، این روند با اختلال مواجه شده است.

از سوی دیگر با توجه به برنامه‌های اعلام شده رئیس جمهور محترم برای ساماندهی مشکلات اقتصادی و معیشتی که در اولویت نخست دولت سیزدهم قرار دارد، نقش استاندار به‌عنوان هماهنگ‌کننده سیاست‌های منطقه‌ای دولت در پیشبرد برنامه هدف‌گذاری شده دولت جدید حائز اهمیت است که باید از این منظر روند انتخاب استاندار را شتاب بخشید.

از دیگر سو به‌واسطه بلاتکلیفی مدیریت ارشد اجرایی استان عموم مدیران دستگاه‌ها که باید کمک کننده دولت باشند در برزخ ماندن یا خداحافظی از عرصه مدیریتی قرار دارند و از این رو قدرت و جسارت لازم برای تصمیم‌سازی‌های راهبردی و فائق آمدن بر مشکلات پیش رور را ندارند که این امر موجب انباشت مشکلات و هرزروی منابع می شود.

بهر روی تغییر استاندار مازندران به‌عنوان  مطالبه جدی گروه‌های مرجع، نخبگان و تأثیرگذاران توسعه استان در شرایط فعلی اولویت انکارناپذیری است که وزارت کشور باید با نگاه اصولی به ظرفیت‌ها و فرصت‌های مهم توسعه مازندران در مسیر توسعه و پیشرفت همه جانبه به آن اهتمام بورزد و از بروز خسارت بیشتر به منابع و سرمایه‌های موجود و فرصت‌های پیش روی این استان جلوگیری کند.

نکته اساسی اما در این اثنا توجه به گزینه بومی برای استانداری است که با توجه به جمعیت ۳/۵میلیون نفری مازندران و شمار قابل توجه نیروهای تحصیل کرده و نخبگان آن می‌تواند در مقطع کنونی به‌واسطه شناخت قابلیت‌ها و توانمندی‌های سرشار این دیار،  نقش تاثیرگذاری در روند توسعه و شکوفایی این استان مستعد و به‌غایت محروم  ایفا کند.

یادداشت: عقیل امامی

انتهای پیام/۳۱۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخاب استانداران مدیریت برزخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر بهروز خاطرنشان کرد: در دولت مردمی تا کنون ۱۱۹ طرح آموزشی، کمک‌آموزشی و رفاهی تکمیل، تحویل و افتتاح شده است.
وی افتتاح ۷۲ طرح خوابگاه متأهلی و مجردی را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت برای تقویت حوزه آموزش و توجه به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانست و از تکمیل ۲۴۳ طرح مسکن ویژه متخصصان و اقامتگاه پزشکان با اولویت مناطق محروم خبر داد و گفت: در دولت مردمی درمجموع، بیش از ۱۰۰ هزار نفر در وزارت بهداشت استخدام و تبدیل وضعیت شدند.
دکتر رحیمی با اشاره به تحولات پیرامون سازمان‌ها، وجود نظام مدیریت عملکرد را اجتناب‌ناپذیر عنوان کرد و با تاکید بر نقش جوانان در پیشرفت جوامع، گفت: خصوصیات بی‌بدیل جوانان در سطح مدیریت موجب افزایش توان و ظرفیت سازمان می‌شود.
معاون وزیر بهداشت، توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی را راهبردی مهم در نوآوری و خلاقیت عنوان و تصریح کرد: جوانان امروزی با توجه به رشد فضای مجازی و رسانه‌ها، اطلاعات و سواد اجتماعی بالایی دارند و از جهتی نیز با توجه به شور جوانی، پویایی فعالی در زمینه‌های مورد تخصص خود دارند.

دیگر خبرها

  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی