Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- آسفالت ۴کیلومتر از محور گلباف به سه روستای نسک، کشیت و حرمک ۱۲ سالی است که معطل مانده و و مسئولان دلیل اصلی آن را اعتبار بالای آن می‌دانند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، مسیر گلبافت  در شهرستان کرمان به سمت روستاهای نسک، کشیت و حرمک حدود 64 کیلومتر طول دارد؛ 64 کیلومتری که 60 کیلومتر آن سال‌های گذشته آسفالت شده و چهار کیلومتر آن به دلیل قرار گفتن در تنگه، مسیر کوهستانی سخت و مسیر رودخانه اعتبار بالایی می خواهد و به همین دلیل آسفالت آن چیزی در حدود 12 سال است که معطل مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تمامی این سال‌ها مردم مظلوم این روستاها مجبور بودند رنج تردد در این مسیر خاکی، سخت و نا ایمن را تحمل کنند؛ مسیری که با هر بارش باران شدیدی مسدود می‌شد.

یکی از اهالی می‌گفت "اردیبهشت ماه امسال بود که بر اساس وقوع سیل ناگهانی قسمتی از مسیر سه روستای حرمک، نسک و کشیت خراب شد؛ همان سیلی که شش نفر از سیمبانان شرکت برق را به کام مرگ کشید. آن زمان مسئولان زیادی آمدند و رفتند، قول‌هایی هم دادند، اما پس از آن کسی پشت سرش را هم نگاه نکرد."

وی ادامه داد: آسفالت چهار کیلومتر مسیر این جاده 10 تا 12 سال است که باقیمانده و متاسفانه کاری روی آن انجام نمی‌شود.

یکی دیگر از اهالی می‌گفت "اگر این جاده درست شود و فکری به حال سیل‌بندها بکنند، روستاهای جنوبی گلباف از سیل در امان می‌مانند ولی بیش از پنج ماه از آخرین سیل این منطقه گذشته و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است."

یکی از اهالی می‌گفت "به‌خاطر خرابی جاده ماشین‌ها کمتر در این مسیر تردد می‌کنند و از طرف دیگر کرایه‌ها چند برابر شده است؛ کاش مسئولان فکری به حال مردم روستایی بکنند، با این وضعیت جاده‌ها چطور می‌توان از مهاجرت مردم جلوگیری کرد."

وی با بیان اینکه مسیر سه روستای گلباف به نسک ، کشیت و حرمک با کوچکترین بارشی از بین می‌رود و امکان تردد در آن وجود ندارد و در تمام این سال‌ها فکر اساسی برای آن نشده است گفت: روستاهای ما دبیرستان ندارد و بچه‌ها برای تحصیل باید به گلباف بروند؛ والدین چگونه می‌توانند اعتماد کرده و در جاده خراب بچه‌های را راهی مدرسه کنند. مسیری که هیچ اطمینانی به آن نیست.

به گزارش تسنیم علی زینی‌وند استاندار کرمان 16 اردیبهشت ماه امسال به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از مسئولان ستاد مدیریت بحران و شهرستان کرمان از مناطق سیل‌زده بخش گلباف بازدید کرد.

استاندار کرمان در این بازدید در جمع مردم روستای حرمک حضور یافت و دستور آغاز مطالعه جاده و خط توزیع برق گلباف به این روستا را صادر کرد و انجام مطالعات احداث سیل‌بند کشاورزی روستای حرمک و اطراف نیز از دیگر تصمیمات بازدید استاندار کرمان از منطقه سیل‌زده گلباف بود.

چرا مزار 6 سیمبان جانباخته حادثه سیل گلباف هنوز سنگ قبر ندارد؟آخرین وضعیت منطقه سیل‌زده گلباف| تخریب 3.5 کیلومتر از خط انتقال برق گلباف؛ تردد به‌سختی در حال انجام استتوضیحات فرماندار کرمان در ارتباط با سیل شهداد و گلباف/ حجم سیلاب غیرقابل پیش‌بینی بود

سیدعلی حاج‌سیدعلیخانی با بیان اینکه مسیر گلبافت به سمت نسک، کشیت و حرمک حدود 64 کیلومتر طول دارد که 60 کیلومتر آن سالهای گذشت ساخته و آسفالت شده است اظهار داشت: چهار کیلومتر  این مسیر در محل تنگه کوهستانی سخت و رودخانه قرار دارد و به هم اعتبار بالایی لازم دارد و هم به لحاظ فنی با مشکلاتی مواجه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با بیان اینکه این چهار کیلومتر  خاکی مانده و در این سال‌ها در صورت نیاز با تیغ‌زنی و ترمیم، مسیر خاکی برقرار می‌شد و مردم از آن استفاده می‌کردند افزود: در سیل اردیبهشت ماه امسال این چهار کیلومتر تخریب شد و دو سه کیلومتر دیگر از مسیر نیز دچار آب‌شستگی و آب‌بردگی شانه شد.

وی با اشاره به اینکه همکاران  ما از همان ابتدا در مسیر حاضر شدند و در حال حاضر نیز یک دستگاه بلدوزر، گلیدر، لودر و دو دستگاه کامیون مشغول به کار هستند گفت: در حال حاضر مسیر باز بوده و تردد در آن برقرار است.

وی با بیان اینکه مطالبه مردم بیشتر آسفالت این چهار کیلومتر است که خواسته بحقی است ادامه داد: استاندار و معاون استانداری کرمان هم در زمان سیل در محل حضور پیدا کردند و مقرر شد مسیر جایگزین نیز بررسی شود که در نهایت برآورد کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که مسیر موجود به لحاظ طول و به لحاظ اقتصادی بهترین مسیر است.

حاج‌ سیدعلیخانی با بیان اینکه مطالعات و برآوردهای انجام شده به دفتر فرماندار کرمان فرستاده شد و امیدواریم در کمیته برنامه ریزی شهرستان به تصویب رسیده و اعتبار آن ابلاغ شود تا بتوانیم آسفالت این 4 کیلومتر را آغاز کنیم تصریح کرد: البته اجرای این پروژه اعتبار بالایی لازم دارد و امیدواریم در مقطع زمانی مناسب تامین اعتبار شود.

مجید سعیدی نیز با بیان اینکه روال کار بر این است که اگر حادثه طبیعی در استان رخ دهد، دستگاه اجرایی شهرستانی با هماهنگی کارشناسان فرمانداری برآورد و ارزیابی خسارات را انجام داده و براساس فرم‌های استانداردی که وجود دارد به اداره کل مدیریت بحران استان منعکس شود و در نهایت به سازمان مدریت بحران کشور ارسال می‌شود اظهار داشت: طبق قانون هر گونه خسارتی در بحث مربوط به مدیریت بحران با امضای وزیر کشور و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با بیان اینکه این کار در دولت قبل انجام و به امضای وزیر کشور رسید افزود: متاسفانه به دلیل اینکه در روزهای پایانی دولت قرار داشتیم و تراکم کار در سازمان برنامه و بودجه بالا بود این موضوع هنوز از سوی سازمان برنامه و بودجه در دستورکار دولت قرار نگرفته تا اعتبارات آن مصوب شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با ابراز امیدواری از اینکه پس از استقرار لازم در دولت جدید، این کار انجام و این اعتبارات دیده شود افزود: کشور ما یک کشور حادثه خیز است و هر روز در گوشه‌ای از کشور شاهد حادثه‌ای طبیعی هستیم و اولویت‌بندی آن به عهده سازمان برنامه و بودجه است.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیل استان کرمان سیل استان کرمان سازمان برنامه و بودجه مدیریت بحران چهار کیلومتر سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: پروژه انتقال آب‌های سرانی استان در بودجه ۱۴۰۳، ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در اختیار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مهدی رشیدی امروز _ پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در آئین نکوداشت شوراهای اسلامی شهر و روستا خراسان شمالی اظهار کرد: با توجه به اینکه اوایل کار دولت، خشکسالی در استان مشهود بود و اقدامات انجام شده در گذشته کافی نبود، اولویت‌های استان پیش از سفر هیئت دولت در نظر گرفته شد.

وی افزود: با تاکید استاندار، تأمین آب استان در اولویت قرار گرفت؛ نقاط ضعف و قوت شناسایی و با برگزاری ۱۱۰۰ ساعت کار کارشناسی پروژه‌های نیمه‌تمام و بالای ۵۰ درصد مشخص شد.

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی با اشاره به پروژه‌هایی اجرایی در حوزه صرفه‌جویی و تأمین آب استان، خاطرنشان کرد: طرح انتقال آب سرانی، با پیگیری مسئولان ارشد استان در سفر رئیس‌جمهور به استان مصوب شد، اما برای اجرا با مشکلات عدیده‌ای مواجه بود تا اینکه با پیگیری‌های مستمر استاندار خراسان شمالی اواخر سال گذشته، مجوز ماده ۲۳ آن اخذ شد و اکنون برای اجرا در ردیف‌های بودجه‌ی سال ۱۴۰۳ برای آن چهار هزار میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد شده است.

رشیدی از مرمت، احداث و آسفالت بیش از ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی، ۸۵۰ هزار مترمربع آسفالت معابر روستاها و ۸۳۰ هزار مترمربع آسفالت معابر شهری خبر داد.

کد خبر 750014

دیگر خبرها

  • عملیات روکش آسفالت محور بیرجند نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • سه قطعه از محورهای شریانی هرمزگان بسته می شود
  • روکش آسفالت ۳۶ کیلومتر از محور بیرجند – نهبندان
  • روکش آسفالت 36 کیلومتر از محور بیرجند – نهبندان
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است