Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@04:35:56 GMT

نقش برخی مواد شیمیایی در مرگ زودرس

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۸۶۹۲

نقش برخی مواد شیمیایی در مرگ زودرس

نتایج مطالعه محققان موسسه سلامت لانگون نیویورک نشان میدهد مواد شیمیایی مضر موجود در ظروف غذای پلاستیکی لوازم آرایشی بهداشتی و اسباب بازی‌های کودکان سالانه به مرگ زودرس بیش از ۱۰۰ هزار نفر منجر می‌شود.

به گزارش مشرق و به نقل از دیلی‌میل، یافته‌های محققان آمریکایی حاکی از آن است که در آمریکا سالانه ۱۰۰ هزار فرد ۵۵ تا ۶۴ ساله به دلیل قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی موجود در این مواد جان خود را از دست می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان با مطالعه پنج هزار آمریکایی، فتالات(phthalates) را عامل مرگ زودرس ۱۰۷ هزار فرد دانستند.

نتایج این مطالعه جدید نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی موجود در ظروف پلاستیکی ، لوازم بهداشتی و اسباب بازی‌های کودکان ممکن است سالانه به مرگ بیش از صد هزار نفر منجر شود. محققان بر این باورند که فتالات می‌تواند سالانه سبب مرگ زودرس ۱۰۷ هزار فرد بین ۵۵ تا ۶۵ ساله در ایالات متحده شود.

طی دهه گذشته محققان در برخی مطالعات از ارتباط فتالات با ناباروری، چاقی و اختلال در رشد خبر داده‌اند. به همین دلیل استفاده از آنها در برخی از کشورها محدود شده است.

دکتر "لئوناردو تراساند"(Leonardo Trasande) نویسنده ارشد این مطالعه گفت: یافته‌های این مطالعه دنبال کردن روند کاهش یا حذف استفاده از پلاستیک را تقویت می‌کند. تحقیقات بیشتری برای ارائه شواهد قطعی مبنی بر این که این مواد شیمیایی باعث مرگ زودرس می‌شوند نیاز است.

از فتالات برای دوام بیشتر پلاستیک‌ها استفاده می‌شود و در موارد مختلف مانند کف‌سازی، مواد پلاستیکی و تجهیزات باغبانی یافت می‌شود. افراد نیز از طریق خوردن و نوشیدنی مواد غذایی که در ظروف پلاستکی هستند و یا از طریق استنشاق آنها در معرض این موارد قرار می‌گیرند. کودکان خردسال همچنین ممکن است با لمس بسیاری از اشیا و سپس گذاشتن دستان خود در دهان در معرض این مواد شیمیایی خطرناک قرار گیرند. هنگامی که این مواد شیمیایی مصرف شوند، تجزیه شده و از طریق ادرار از بدن خارج می‌شوند و این گونه است که می‌توان آنها را تشخیص داد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که زنان به دلیل استفاده از محصولات آرایشی بیشتر در معرض این مواد قرار می‌گیرند. به گفته محققان افراد می‌توانند با اجتناب از قرار گرفتن در معرض پلاستیک و یا اجتناب از استفاده از ظروف پلاستکی تا حدی از خود محافظت کنند.

محققان می‌گویند، افراد تا جایی که ممکن است باید از گرم کردن ظروف پلاستیکی  و قرار دادن آنها در مایکروویو اجتناب کنند، زیرا این عمل باعث می‌شود مواد شیمیایی مضر موجود در پلاستیک راحت‌تر تجزیه شود. همچنین می‌توان با استفاده از لوازم آرایشی بهداشتی بدون بو، استفاده از ظروف غیرپلاستیکی برای نگهداری غذا و شستن منظم دست‌ها برای از بین بردن مواد شیمیایی از عوارض این مواد کاست.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان مواد شیمیایی مرگ زودرس علت سلامت مواد شیمیایی مرگ زودرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۸۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت ۴ میلیاردی برای متخلفی دراصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس شعبه پنجم تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: پرونده نگهداری کود‌های شیمیایی به وزن ۳۱ هزار و ۵۰۰ کیلو گرم خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش ۲ میلیارد و ۷۲۵ میلیون ریال به عنوان قاچاق در شعبه پنجم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان اصفهان رسیدگی شد.
دانش پناه افزود: شعبه پس از بررسی پرونده، تخلف نگهداری ۶۳۰ کیسه کود شیمیایی خارج از ضوابط تعیینی را محرز و متهم را به پرداخت ۴ میلیارد و ۸۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
وی گفت: رای صادره شعبه بدوی پس از قطعیت اجرا و جریمه وصول شد.

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در ایران؛ قطعه‌ای زیبا از هسته یک سیاره را ببینید | تصویر
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!
  • محکومیت ۴ میلیاردی برای متخلفی دراصفهان