Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد هرمزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از مسائلی که از دیرباز در گلستان به دنبال آن بودیم شیرین سازی آب دریا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان افزود: برای اخذ مجوز شیرین سازی باید دستورالعمل سازگاری با کم آبی در استان مصوب می شد که بعد از تایید به وزارت نیرو منتقل و اجازه برداشت آب از دریا صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: متولی اصلی این کار آب منطقه ای که تاکنون مجوز ۳۲ میلیون متر مکعب شیرین سازی را اخذ کرده و هدف گذاری تا ۴۴ میلیون مترمکعب است.

هرمزی با بیان اینکه در درازمدت چاره ای جز شیرین سازی آب برای مصرف شرب نداریم، گفت: تا پایان امسال براساس اعلام برنامه‌های آب منطقه‌ای مطالعات این پروژه انجام خواهد شد و خروجی مطالعات جهت سیر فرایند اخذ مجوز خرید تضمینی به آبفای کشور منتقل می شود تا توجه به پیش بینی ها در سال آینده سرمایه گذار انتخاب شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان با اشاره به این که این پروژه زمان‌بر بوده و نمی‌توان به آن در سال‌های آتی تکیه کرد، گفت: حداقل تا دو سال آینده تا به بهره‌برداری رسیدن سد نرماب در زمینه آب شرب به چاه ها وابسته هستیم.

وی با اشاره به استفاده از آب های لب شور در استان برای شیرین سازی، ادامه داد: آب‌شیرین‌کن نیازآباد بندرترکمن در حال بهره برداری بوده و روزانه ۱۲ هزار مترمکعب از آن استحصال می شود.

طبق گفته هرمزی از این آب استحصالی شهرهای ترکمن و گمیشان و هفت روستای اطراف آن بهره مند می شوند.

وی اضافه کرد: همچنین در چهار نقطه دیگر پیش‌بینی شده تا مطالعات امکان سنجی برای شیرین سازی آب را انجام دهیم که در آق قلا، سد وشمگیر، مراوه تپه و هوتن و کرند قرار دارد که امیدواریم تا سال آینده انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان تاکید کرد: استعداد وجود آب لب شور مهم است که باید مطالعات آن را آب منطقه‌ای انجام دهد.

کد خبر 5328636

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان شرکت آب و فاضلاب گلستان ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه شیراز واکسن کرونا سیدابراهیم رئیسی عکس استانها نیروی انتظامی شیوع کرونا ایلام یادروز حافظ شیرین سازی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز گلستان، کیانی عضو هیت علمی مرکز تحقیقات آموزشی منابع طبیعی گلستان در نخستین دوره منطقه‌ای آموزش خشکه کاری در کردکوی گفت: طبق تحقیقات انجام شده، میزان صرفه جویی آب در هر هکتار به شیوه خشکه کاری در مقایسه با کشت غرقابی ۴ هزار مترمکعب است.

سهرابی مجری طرح گندم و برنج کشور نیز گفت: در کشور ۷۰۰ هکتار از شالیزار‌ها، کشت به روش خشکه کاری انجام می‌شود که حدود دو و نیم میلیون تن شلتوک برداشت می‌شود.

نخستین دوره کلاس‌های آموزشی خشکه کاری با حضور کشاورزان و کارشناسان استان‌های گلستان، خوزستان، گیلان، و مازندران در کردکوی برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • امیدواری ستاره آرسنال به قهرمانی: هر چیزی امکان دارد
  • آغاز ایمن سازی بزرگراه شهید خرازی حد فاصل بلوار اردستانی و پژوهش
  • نتانیاهو همچنان رو به سراشیبی سقوط
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • امکان ثبت نام جدید در نهضت ملی مسکن استان سمنان وجود دارد
  • ادامه جستجو برای یافتن «یسنا»