Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون هماهنگی امور اقتصادی و فنی توسعه مناطق وزارت کشور گفت: اراضی ساحلی اراضی مردمی هستند و هیچ دستگاهی به جز برخی دستگاه‌های خاص که قانون برای آنها تعیین کرده حق ندارند این اراضی را در تصرف خود قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، بابک دین پرست در نشست بررسی موانع و مشکلات پروژه‌های سواحل مکران که در سالن جلسات فرمانداری چابهار برگزار شد، اظهار داشت: اراضی ساحلی اراضی مردمی هستند و هیچ دستگاه دولتی یا خصوصی به جز برخی دستگاه‌های خاص که قانون برای آنها تعیین کرده حق ندارند این اراضی را در تصرف خود قرار دهند و حصارکشی کنند و باید حداکثر تا هفته آینده آنها نسبت به تخلیه اراضی اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و فنی توسعه مناطق وزارت کشور افزود: جنوب ایران بالغ بر دو هزار و 778 کیلومتر نوار ساحلی دارد که در میان چهار استان از جمله سیستان و بلوچستان تقسیم شده و نوار جزو اموال مردم به شمار می‌رود بنابراین باید بتوانند از ظرفیت آنها استفاده کنند اما تعدادی از دستگاه‌ها علاوه بر دخل و تصرف اراضی بیش از 159 کیلومتر از اراضی اقدام به حصارکشی و پیشگیری از ورود مردم به آن محدوده نیز کرده که اگر این موضوع طی یک هفته آینده در سطح استانی رفع نشود پس از آن در سطح ملی اقدام و برخورد خواهد شد.

ساکنان سواحل مکران چشم‌انتظار حداقل‌های زیرساختی/ سریال قطعی اینترنت و خطوط ارتباطی ادامه داردبررسی راهکارهای توسعه سواحل مکران/ تحقق توسعه نیازمند تغییر رویکرد وزارت راه استپایان رقابت غواصان نظامی جهان در مکران / امنیت پایدار دریاها و دیپلماسی بین‌المللی نظامی از عمان محقق می‌شود+ فیلمگزارش| تمام اقیانوس­‌ها زیر عرشه شناورهای ایرانی/ امتداد «مکران» تا سواحل اروپا

وی بیان کرد:  سازمان توسعه سواحل مکران با هدف اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب تدوین و ابلاغ شد اما در فرآیند اجرای این راهبرد استراتژیک مشکلاتی هم وجود داشت که نبود ساز و کاری مناسب برای پیگیری و اجرای پروژه‌ها یکی از آنها بود و شکل‌گیری سازمان توسعه سواحل مکران در دستور کار قرار گرفت و با جدیت در حال پیگیری است.

دین‌پرست افزود: مسیر اجرای پروژه‌های سواحل مکران در برخی مناطق فاقد برق و در برخی فاقد آب بودند و حتی در نقاط‌ای هم آنتن‌دهی تلفن همراه امکانپذیر نبود در حالی که اینها از ملزمات اجرای پروژه‌ها هستند؛ بنابراین باید در سند توسعه سواحل مکران این استان طی 10 روز آتی برای رفع مشکلات بازنگری شود.

انتهای پیام/392/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان توسعه سواحل مکران پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

ایسنا/زنجان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان از اجرای ۷ پروژه بهسازی و توسعه محورهای اصلی استان خبر داد.

اصغر اسماعیلی امروز (جمعه ۷ اردیبهشت ماه)  در برنامه صف خدمت از رادیو اشراق با اعلام مطلب فوق افزود: بخشی از این پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و گفت: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

اسماعیلی نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و اضافه کرد: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راهها دانست و یادآور شد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و گفت: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • ماسه‌خواری پرونده همیشه باز در سواحل مازندران
  • نگاه ویژه نمایندگان وزیر به مشکلات کلان استان
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • تنش‌های آبی در دیلم رفع شود