Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری فارس، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در آیین تجدید میثاق مسئولان و کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با آرمان‌های امام راحل اظهار داشت: بیست و چهارم مهرماه سالروز تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران را به همه کارکنان این سازمان تبریک عرض می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جمله مهم امام خمینی (ره) در خصوص رسالت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش این است که کار عقیدتی سیاسی نزدیک کردن دل‌ها به سوی پروردگار است. این جمله جای تفکر دارد و ما باید با بصیرت و معنویت، این نگاه عمیق حضرت امام (ره) را به منصه ظهور برسانیم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به مؤلفه‌های توان رزم گفت: توان رزم، مؤلفه‌های فیزیکی و غیرفیزیکی را در بر می‌گیرد که انتهای این مؤلفه‌ها ما را به توان بازدارندگی می‌رساند.

امیر دریادار سیاری، برخورداری از توپ، تانک، ناو، جنگنده، زیردریایی و تجهیزات زمینی و هوایی را از مؤلفه‌های فیزیکی قدرت عنوان و اضافه کرد: آموزش، انضباط و... از مؤلفه‌های غیرفیزیکی قدرت هستند.

وی با اشاره به اینکه مؤلفه‌های برترساز قدرت نیز از دیگر مؤلفه‌های ایجاد قدرت هستند؛ افزود: همین مؤلفه‌های برترساز همچون بصیرت، ایمان به خدا، معنویت‌گرایی و روحیه سلحشوری بودند که در هشت سال دفاع مقدس موجب پیروزی ما در برابر ارتش بعثی تا بن دندان مسلح شد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به اینکه برخورداری از نیروی انسانی کیفی یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های فیزیکی قدرت محسوب می‌شود، عنوان کرد: نیروی انسانی کیفی می‌تواند یک سازمان را رشد و ارتقا دهد.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: نیروی انسانی کیفی و ارزشمند، نیرویی است که می‌تواند تجهیزات بومی بسازد و خود را برای انجام مأموریت‌های خطیر آماده کند.

وی با بیان اینکه اولین ویژگی نیروی انسانی کارآمد برخورداری از سلامت جسمانی و روحانی است، گفت: سلامتی روحی از بُعد معنوی بسیار مهم است و برخورداری ارتش از این روحیه در راستای اجرای مأموریت‌های خطیر، بر عهده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تبیین شاخص‌های نیروی انسانی توانمند اظهار داشت: نیروی انسانی سالم و توانمند به نیرویی اطلاق می‌شود که بتواند تجهیزات بسازد، تاکتیک خلق کند، اقتدار ایجاد کند و بازدارندگی داشته باشد.

دریادار سیاری تفاوت ارتش‌های مقتدر و پوشالی را در عامل معنویت دانست و گفت: ارتشی که از معنویت برخوردار نباشد، ارتش پوشالی است.

وی افزود: عملکرد ۲۰ ساله ارتش آمریکا در افغانستان به ما نشان می‌دهد که مجهزترین ارتش دنیا که برای از بین بردن طالبان وارد افغانستان شده بود، پس از ۲۰ سال اشغال این کشور و از بین بردن زیرساخت‌های آن و کمک به رشد مواد مخدر در نهایت مفتضحانه خاک کشور را ترک کرد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: ارتش آمریکا به جهت عدم برخورداری از عنصر حیاتی معنویت و اخلاق به این وضعیت اسف‌بار رسید.

امیر دریادار سیاری داشتن بصیرت را امر مهمی دانست و عنوان کرد: در این فضای غبارآلود و پیچیده، آنچه ما را به سرمنزل مقصود می‌رساند، بصیرت و نزدیکی دل به خداوند متعال است.

وی اخلاق و معنویت را یکی دیگر از ویژگی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: همین ویژگی‌های منحصر به فرد، ارتش را به سطحی از اقتدار رسانده که امروز در برابر هر دشمنی با اقتدار ایستاده‌ایم و پوزه آن را به خاک می‌مالیم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش در پایان گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به خوبی و به بهترین شکل توانسته مأموریت‌های خود را انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش سازمان عقیدتی سیاسی ارتش معاون هماهنگ کننده ارتش دریادار سیاری نیروی انسانی امیر دریادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۱۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند

در راستای تأمین این منویات ذکر چند نکته ضروری است:

نخست اینکه یکی از اولویت‌های جامعه کارگری در آستانه روز جهانی کارگر، مقوله درآمد و معیشت است. قدرت خرید کارگران در سال‌های اخیر به‌شدت کاهش پیدا کرده است. امروز یکی از مطالبات عمومی کارگران، افزایش دستمزد است و بر این اساس رقمی که  امسال برای حداقل مزد تعیین شده به هیچ وجه کفاف نیازهای معیشتی آنان را نمی‌دهد و انتظار دارند رقم مزد۱۴۰۳ مورد بازنگری قرار گیرد. 

خواسته دیگر کارگران این است که به مطالباتشان برای مشارکت در بازار کار توجه شود، بنابراین دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند. اگر فکر کنیم نظرات کارگران بدون اثرگذاری و کارآمدی است، کشور را از سرمایه نیروی انسانی محروم کرده‌ایم و از این ظرفیت عظیم که همانا حضور و مشارکت کارگران است، غفلت ورزیده‌ایم. کارگران هم دانش و مهارت دارند و هم نیروی انسانی بالقوه و موتور محرک توسعه هستند. در همه کشورها محوریت بازار کار، اول سرمایه انسانی (نیروی کار) است و بعد سرمایه‌های مادی؛ اما متأسفانه در ایران به این امر توجه نداریم و اگر بخواهیم از این ظرفیت بزرگ برای توسعه و رونق تولید استفاده کنیم، باید به کارگران توجه ویژه داشته باشیم.

فراموش نکنیم کارگران علاوه بر اینکه صاحب مهارت‌اند، بعضاً کارآفرین هم هستند و می‌توانند در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت‌های خارق‌العاده انجام دهند یا از طریق تشریک‌مساعی با همکاران خود بخش‌های بزرگی از مشکلات صنعتی کشور را حل کنند. بنابراین توجه به کارگران و مشارکت و اعمال رأی آن‌ها در تصمیمات هم می‌تواند برای این قشر، روحیه‌بخش باشد و هم در عین حال امنیت ملی را ارتقا دهد.

اکثر قریب به اتفاق کارگران، قراردادی هستند، کارگران به فردا و آینده شغلی خود اطمینان ندارند اما متأسفانه دولت سازوکارهای مناسبی برای حمایت از کارگر ندارد نظارت‌ها نیز ضعیف است، امنیت شغلی کارگران دچار مشکلات اساسی شده است.

دیگر خبرها

  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است
  • نیروی انتظامی در اجرای طرح حجاب و عفاف کوتاهی نمی کند
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • روایت محافل عبری از سردرگمی و چالش جدید اسراییل مقابل حزب الله
  • ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا، جنگ اوکراین را به کدام سو می برد؟
  • 60 میلیارد دلاری آمریکا، جنگ اوکراین را به کدام سو می برد؟