Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن بیهوشی قلب ایران با اشاره به اینکه امسال و سال پیش حدود ۷۰ درصد از صندلی‌های تخصصی حوزه بیهوشی خالی مانده است، گفت: کمبود متخصص بیهوشی در کشور طی سال‌های آینده، سیستم بهداشت و درمان را با چالش‌های زیادی مواجه می‌کند. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ علیرضا جلالی، رئیس انجمن بیهوشی قلب ایران همزمان با روز جهانی بیهوشی درباره چالش‌های این رشته پزشکی در کشور اظهار داشت: در حال حاضر افراد کمتری از جامعه پزشکان تمایل به رفتن به دوره تخصصی بیهوشی دارند به طوری که امسال و سال گذشته 70 درصد از صندلی‌های تخصصی حوزه بیهوشی خالی ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در پنج سال گذشته هم به طور کلی 50 درصد از تمایل پزشکان برای ورود به حوزه تخصصی بیهوشی کاهش یافته و اگر اقدامات لازم در این زمینه انجام نشود در آینده با مشکل کمبود متخصص بیهوشی در کشور مواجه خواهیم بود و این موضوع باید حتماً مدنظر مسئولان قرار گیرد.

رئیس انجمن بیهوشی قلب ایران با بیان اینکه متخصصین بیهوشی نقش بسیار مهمی در اتاق‌های عمل، بخش‌های ویژه و عمل‌های سرپایی دارند، گفت: کمبود متخصص بیهوشی در آینده می‌تواند سیستم درمان کشور را با چالش مواجه کند بنابراین توجه به رفع این مشکل بسیار حائز اهمیت است.

جلالی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از چالش‌های حوزه بیهوشی کمبود درآمد متخصصین بیهوشی بوده، البته که این موضوع مسئله کهنه بوده که سالهاست مورد توجه قرار نگرفته است در حالی که متخصصین بیهوشی ساعت‌های زیادی را به صورت 24 ساعته کشیک دارند و نسبت به وقتی که اختصاص می‌دهند درآمد آنها جزو کمترین درآمدهای حوزه‌های پزشکی است از طرفی متخصصین بیهوشی فعالیت در مطب ندارند و ارتباط مالی آنها فقط با بیمارستان‌ها است.

وی درباره وضعیت متخصصین بیهوشی زن در کشور گفت: کمبود متخصصین بیهوشی زن نسبت به سال‌های گذشته بهتر شده و طی 10 سال گذشته تعداد قابل توجهی از دستیاران حوزه بیهوشی را زنان تشکیل داده‌اند ولی تا زمانی که این افراد وارد کادر درمان شوند مدتی زمان می‌برد و به طور کلی تعداد دستیاران بیهوشی در حال حاضر در کشور نسبت به تخت‌های بیمارستانی و بیمارستان‌های که تازه افتتاح شده با کمبود مواجه است.

اکثر بیماران بستری‌ در ICU واکسن کرونا نزده‌اند/ علت فوت برخی افراد علی‌رغم تزریق 2 دوز واکسنافزایش تعداد شهرهای قرمز کرونا در کشور/ بازگشایی‌های زودهنگام و صدای پای پیک ششم کروناآمار کرونا در ایران| فوت 197 نفر در شبانه‌روز گذشتهوزیر بهداشت: مصرف دارو در ایران بالاتر از متوسط جهانی است/ کمبود داروی کرونا نداریم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت کمبود متخصص بیهوشی متخصصین بیهوشی حوزه بیهوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!

رژیم غذایی شما قطعاً در سلامتی شما نقش دارد، از جمله سیستم ایمنی که بر شدت شوره سر مؤثر است.

اسید‌های چرب امگا ۳:

به گزارش جام جم، این چربی‌های سالم که در ماهی‌هایی مثل سالمون و ماکرل، بذر کتان و گردو وجود دارند به دلیل خواص ضدالتهابی معروف‌اند و می‌توانند به کنترل علائم شوره سر کمک کنند.

ویتامین B ۶ و B ۱۲:

گوشت کم‌چرب، تخم‌مرغ و غلات غنی شده می‌توانند این ویتامین‌های مهم را برای بدنتان تأمین کرده و به پیشگیری از شوره سر کمک کنند.

زینک (روی) و سلنیوم:

این دو ماده مغذی در غلات سبوس‌دار، بعضی از غذا‌های دریایی و مغز‌ها وجود دارند. دو ماده معدنی زینک و سلنیوم می‌توانند پوسته و التهاب را کاهش دهند.

پروبیوتیک‌ها:

غذا‌هایی مانند ماست، کفیر و دیگر غذا‌های تخمیری می‌توانند سلامت روده‌ها و سیستم ایمنی را قوی‌تر کرده و در نتیجه به کنترل شوره سر کمک کنند.

دیگر خبرها

  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم