Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ملکی در شورای هماهنگی و پیگیری اقدامات تحولی آموزش و پرورش افزود: سازمان پژوهش که ماهیتا پژوهشی است، گاهی از پژوهش و حتی برنامه‌ریزی نیز دور شد که جای تاسف دارد. امروز ما در سازمان شورای پژوهشی داریم که جلساتی نیز برگزار شده است و باید رونق بیشتری به دست آورد اما همین که کار آغاز شده، مایه خرسندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: عنوان پژوهش‌های ما باید پژوهش در خدمت تحول باشد. در این مسیر ما باید بر «مبانی نظری رمزینه‌های سریع پاسخ» کار کنیم و ریشه‌های آن را مورد بررسی قرار دهد. نکته دوم «مبانی نظری آموزش غیر حضوری» است که باید بر روی آن کار انجام دهیم.

ملکی ادامه داد: چیستی «بسته تربیت و یادگیری»، نکته دیگری است که باید بر روی آن کار انجام دهیم البته برای این امر هیات اندیشه ورز تشکیل شده و بحث‌هایی نیز برای آن شده است اما ضروری است که فردی بر روی این موضوع، به صورت متمرکز کار کند. رونمایی از تولیدات علمی و پژوهشی سازمان نیز، از جمله اقداماتی است که باید در این بخش مد نظر قرار دهیم. «تعلیم و تربیت در پساکرونا» و پرداختن به چیستی آن، موضوعی است که باید با تاکید بر برنامه درسی انجام شود. معرفی راهنمای برنامه درسی برتر نیز موضوع دیگری است که باید در این راستا محور قرار گیرد و برای هفته پژوهش ارائه شود.

ضرورت توجه به زمانبندی در روند اجرای اقدامات تحولی سازمان

ملکی  از اقدامات انجام شده در بخش رمزینه‌های سریع پاسخ تشکر کرد و افزود: تقاضای من اتمام این طرح و ساماندهی مناسب برای این بخش است زیرا این طرح هم اکنون در سطح ملی و فراملی مطرح شده است. بدیهی است که اقدام انجام شده، موثر است لذا ما نباید لحظه‌ای از ارائه کامل کار، غفلت کنیم.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: در مسیر کارهای خود باید به مساله زمانبندی چاپ سپاری کتاب‌ها توجه ویژه داشته باشیم زیرا این بخش، امر بسیار مهمی است. ویرایش کتاب‌های درسی دوره اول متوسطه، در این بخش، یکی از مباحث است که بر آن تاکید ویژه دارم. نکته دوم درج رمزینه‌ها در بخش مربوط به هر درس است لذا نباید شاهد این باشیم که صرفاً رمزینه‌ها در ابتدای هر کتاب درج می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: نکته سوم، این است که در کتاب‌های درسی کنترل کیفیت لحاظ شود لذا افرادی که به آنها ابلاغ داده شده، باید تمام کتاب‌ها را بررسی و بازبینی کنند. در بخش آخر نیز چاپ تصویر شهید علی لندی است که باید در مرکز توجه قرار گیرد البته بسیار خوشحالم که تصویر این نوجوان شهید بر روی یکی از نشریات ما چاپ شده است اما باید در کتاب‌ها نیز به این امر توجه داشته باشیم.

ویرایش کتاب‌های متوسطه اول 

معصومه نجفی پازوکی، سرپرست گروه تالیف کتاب‌های متوسطه نظری در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی نیز گفت: بحث ویرایش کتاب‌های متوسطه اول، از جمله اقداماتی است که از دو هفته پیش آغاز شده و حدود ۸ نفر ویراستار در این بخش مشغول هستند.

وی اظهار داشت: از تمام گروه‌ها خواسته شده که جاگذاری رمزینه‌ها سریع پاسخ برای کتاب‌های سال آینده را تا پایان آبان ماه  مشخص کنند.

برچسب‌ها سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی پژوهش پژوهشگر کتاب وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی پژوهش پژوهشگر سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی پژوهش پژوهشگر کتاب وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش سازمان پژوهش برنامه ریزی رمزینه ها کتاب ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب

 شاپور حاتمی طراح پوستر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره چگونگی شکل‌گیری ایده آن بیان کرد: این پوستر برداشتی است از قصه‌های مادربزرگ‌ها که بعد‌ها مادران برای فرزندان خود تعریف کردند و کم‌کم این قصه‌ها وارد دنیای کودکان شدند و کانون پرورش فکری نیز در امر تبدیل این قصه‌ها به کتاب، سرآمد ناشران کودک و نوجوان شد.

او ادامه داد: شخصیت‌هایی که در این پوستر به نمایش درآمده‌اند و در کنار مادربزرگ قصه‌گو قرار گرفته‌اند برگرفته شده از قصه‌هایی، چون «بزک زنگوله پا»، «روباه و زاغ» و «شاهنامه» که قصه‌ای کاملا حماسی و کلاسیک دارد، است. سعی کردیم شخصیت‌ها جان‌دار باشند و قابل لمس تا برای بچه‌ها شخصیت‌ها به درستی شکل بگیرند. در انتخاب رنگ نیز تلاش‌مان بر این بود تا از رنگ‌های گرم استفاده کنیم که به فضا و حال و هوای کودک و نوجوان نزدیک‌تر است.

این طراح درباره چرایی انتخاب این شخصیت‌های داستانی گفت: قصه و روایت این شخصیت‌ها را تقریبا همه بچه‌ها می‌دانند و شنیده‌اند. اگر به سراغ شخصیت‌های دیگر می‌رفتیم این امکان وجود داشت که همه بچه‌ها با قصه آنها آشنایی نداشته باشند ولی درصد بالایی از کودکان به واسطه کتاب‌های درسی و قصه، شخصیت مادربزرگ قصه‌گو - که مهمانان ناخوانده را به خانه خود دعوت می‌کند - یا قصه شنگول و منگول و حبه انگور را می‌شناسند. شاهنامه نیز در انواع و گونه‌های مختلف درباره قصه‌هایش روایت داریم. در واقع به سراغ قصه‌هایی رفتیم که نیاز به رمزگشایی نداشته باشد و بچه‌ها کاملا بتوانند با آنها همزاد پنداری و با آن ارتباط برقرارکنند.

حاتمی همچنین درباره نقش و حضور کانون پرورش فکری در این پوستر نیز توضیح داد: کانون در این سال‌ها نقش مهمی در ترویج کتاب و قصه‌گویی ایفا کرده است. در واقع این کانون بود که شروع کرد قصه‌ها را به صورت کتاب و متن منتشر کردن و در دسترس بچه‌ها قرار داد، به همین دلیل نیز ما در پوستر کانون از مادربزرگ و شخصیت‌های قصه‌ها استفاده کردیم.

او در ادامه اظهار کرد: از نظر نوع تکنیک تصویرسازی، اما تلاش کردیم به دنیای نوجوانان نزدیک شویم و حتی این را در نظر گرفتیم تا سادگی هم وجود داشته باشد و بچه‌ها بتوانند ماکت این شخصیت‌ها را در قالب کاردستی در ایام برگزاری نمایشگاه بسازند.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • پیرترین معلم ایران یک قرن و ۷ سال عمر کرد | از ریاست آموزش و پرورش تا تالیف دو کتاب چاپ نشده
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان