Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-26@09:36:25 GMT

افزایش تلفات سِل در پی پاندمی جهانی کووید۱۹

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۵۹۷۲

صراط:

بر اساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت (WHO)، همه گیری کووید۱۹ سال‌ها پیشرفت جهانی در مسیر مبارزه با بیماری سل را معکوس کرده به طوری که برای اولین بار در بیش از یک دهه، مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش ها، در سال ۲۰۲۰ میلادی تعداد بیشتری از افراد در مقایسه با سال ۲۰۱۹ بر اثر ابتلا به بیماری سل جان خود را از دست دادند و همچنین بیماری در افراد بسیار کمتری تشخیص داده شده و تحت درمان قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اولین چالش مربوط به بیماری سل، اختلال در دسترسی به خدمات این بیماری و کاهش منابع است. در بسیاری از کشور‌ها منابع انسانی، مالی و سایر منابع برای مقابله با سل در زمان پاندمی کووید۱۹ به مهار کرونا اختصاص داده شده و دسترسی به خدمات ضروری محدود شده است.

مانع دوم نیز این است که مردم در زمان محدودیت‌های کرونایی با دشواری در جستجوی خدمات بهداشتی و درمانی مواجه بوده اند.

بر اساس آمار‌های رسمی، تقریباً ۱.۵ میلیون نفر از جمله ۲۱۴ هزار نفر در بین افراد HIV مثبت در سال ۲۰۲۰ بر اثر ابتلا به بیماری سل جان خود را از دست دادند. پیش بینی‌های مدلسازی سازمان جهانی بهداست نشان می‌دهد تعداد افرادی که به سل مبتلا شده و بر اثر این بیماری می‌میرند می‌تواند در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ بسیار بیشتر باشد.

براساس تخمین‌های سازمان جهانی بهداشت، حدود ۴.۱ میلیون نفر در حال حاضر در جهان از سل رنج می‌برند، اما این بیماری در آن‌ها تشخیص داده نشده یا به طور رسمی به مقامات محلی گزارش نشده است. این رقم از آمار سال ۲۰۱۹ که ۲.۹ میلیون نفر گزارش شده بود، پیشی گرفته است.

گزارش‌ها حاکیست، کشور‌های هندوستان (۴۱ درصد)، اندونزی (۱۴ درصد)، فیلیپین (۱۲ درصد) و چین (هشت درصد) بیشترین کاهش جهانی در اعلان‌های بیماری سل را در بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ داشته اند به طوری که این کشور‌ها و ۱۲ کشور دیگر، ۹۳ درصد از کل کاهش جهانی اعلان‌ها را به خود اختصاص داده اند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت رسمی سازمان جهانی بهداشت، همچنین میزان درمان پیشگیرانه از سل نیز کاهش یافته است. بر اساس آمار‌های رسمی، حدود ۲.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۲۰ به این خدمات دسترسی داشتند که این آمار از سال ۲۰۱۹، ۲۱ درصد کاهش داشته است. علاوه بر این، تعداد افرادی که برای "سل مقاوم به دارو" تحت درمان قرار گرفتند نیز ۱۵ درصد کاهش یافته به طوری که از ۱۷۷ هزار نفر در سال ۲۰۱۹ به ۱۵۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۰ رسیده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بیماری سل کرونا سازمان جهانی بهداشت صراط سازمان جهانی سال ۲۰۲۰ میلیون نفر بیماری سل سال ۲۰۱۹ بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟

قیمت نفت در بحبوحه احتمال کاهش ذخیره‌سازی‌های نفت و فرآورده‌های نفتی آمریکا و تداوم تنش‌ها در خاورمیانه افزایش یافت.

به گزارش مهر، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت) پس از آنکه داده‌های صنعت در هفته گذشته کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا را نشان داد، افزایش یافت که نشانه مثبتی برای تقاضا بود. اگر چه بازار‌ها به‌دقت مراقب خصومت‌ها در خاورمیانه بودند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال امروز ساعت ۶ و ۳۴ به وقت گرینویچ با ۲۶ سنت یا ۰.۲۹ درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، هر بشکه نفت خام دبلیوتی‌آی آمریکا با ۲۶ سنت یا ۰.۳۱ درصد افزایش، ۸۳ دلار و ۶۲ سنت معامله شد.

به‌گفته منابع بازار با استناد به آمار مؤسسه نفت آمریکا، ذخیره‌سازی‌های نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۱۹ آوریل ۳ میلیون و ۲۳۷ هزار بشکه کاهش یافت، درحالی‌که ۶ تحلیلگر در نظرسنجی رویترز انتظار افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.

معامله‌گران بازار نفت برای تأیید این کاهش منتظر داده‌های رسمی ایالات‌متحده آمریکا درباره ذخیره‌سازی‌های نفت و فرآورده‌های نفتی، خواهند بود.

دیگر خبرها

  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • تسلیحات، واجب تر از نان شب / هزینه های تسلیحاتی جهان به 2.5 تریلیون دلار رسید / هزینه های تسلیحاتی در سطج جهانی رکورد زد
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • جهش بهای نفت در بازار جهانی