Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@10:28:47 GMT

واکسن سینوفارم وارداتی هلال احمر از چه منبعی است؟ +فیلم

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۷۶۱۰

واکسن سینوفارم وارداتی هلال احمر از چه منبعی است؟ +فیلم

‍‍‍‍‍‍

به ادعای برخی از رسانه‌ها واکسن وارداتی سینوفارم دو نوع است و از دو منبع تهیه و وارد می‌شود واکسن وارداتی از منبع پکن و واکسن وارداتی ووهان بنا به ادعای آن‌ها واکسن ووهان مورد تایید مراجع ذی صلاح نیست

به گزارش مشرق، طی روزهای گذشته موضوعی در رسانه‌ها با عنوان واکسن درجه دو سینوفارم وارداتی به کشور منتشر شده است، موضوع از اینجا آغاز شده است که علی رغم انجام واکسیناسیون همچنان وجود دارند افرادی که با تزریق دو دز واکسن فوت می‌کنند از این رو این رسانه‌ها با بی کیفیت خواندن نوع واکسن وارداتی سینوفارم بر این امر صحه نهادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به ادعای برخی از رسانه‌ها واکسن وارداتی سینوفارم دو نوع است و از دو منبع تهیه و وارد می‌شود واکسن وارداتی از منبع پکن و واکسن وارداتی ووهان، بنا به ادعای آن‌ها واکسن ووهان مورد تایید مراجع ذی صلاح نبوده و علت فوت افراد با تزریق حتی دو دز از واکسن به دلیل تزریق نوع بی کیفیت آن یعنی سینوفارم وارداتی از منبع ووهان است.

خارج از این موضوع که این ادعاها تایید نشده است، اما لزوم توضیحاتی در این باب به جهت روشنگری و آرامش افکار عمومی لازم و ضروری به نظر می‌رسد.

واکسن وارداتی هلال احمر از منبع پکن است

با توجه به اینکه عمده واکسن وارداتی سینوفارم از سوی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بوده است از این رو علیرضا عسکری مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با میزان در این خصوص گفت:تا امروز که قریب به هفتاد میلیون واکسن سینوفارم از سوی جمعیت هلال احمر وارد شده است بر اساس مستنداتی که موجود نیز هست از منبع پکن وارد شده است و جای هیچ شبهه و نگرانی در این موضوع نیست و این مساله را با اطمینان عرض می‌کنیم.

دانلود

محمد حسن قوسیان مقدم دبیر کل و سخنگوی جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با میزان در مورد نوع محموله‌های واکسن سینوفارم به کشور گفت: به طور ویژه واکسن سینوفارمی که هلال احمر وارد می‌کند از کشور چین و در تعامل با صلیب سرخ این کشور است و واکسن قابل اطمینانی است آنچه برای ما اهمیت دارد سلامت شهروندان است.

وی ادامه داد: اگرچه که به تازگی واکسنی بنام "حیات وکس" که همان سینوفارم تولیدی درکشور امارات، به جهت وجود خط تولید این واکسن در آن کشور نیز توسط بخش خصوصی به کشور وارد شده است. اما واکسن‌های سینوفارم وارداتی هلال احمر از این نوع نیست.

رئیس سازمان غذا و دارو نیز گفت: درباره تاثیر واکسن‌های مختلف و ادعای بی‌کیفیتی واکسن سینوفارم اظهار کرد: پلتفرم‌های تولید واکسن متفاوت است. اصلا این طور نیست که سینوفارم درجه ۲ داشته باشیم. واقعا متاسفم از این که برخی نشریات اخباری را به مردم منعکس می‌کنند که باعث آشفتگی بیشتر ذهن‌ها می‌شود. تمام سینوفارمی که گرفتیم از منبع پکن بوده است. البته پرونده سینوفارم ووهان در حال بررسی است و باید نظرات دقیق کارشناسی درباره آن مطرح شود.

وی افزود: این که به دروغ به مردم این مباحث را بگویند و ترس ایجاد کنند، غیراخلاقی است و فکر می‌کنم کسانی که نگاه اقتصادی و تاجرمآبانه دارند، پشت این مباحث هستند. ما اعلام کردیم که اگر مدارکی در این زمینه ارائه نشود، برای صیانت از آرامش روحی و روانی مردم از نشریه‌ای که این خبر را به دروغ منتشر کرده، حتما شکایت خواهیم کرد؛ بنابراین باید گفت در میان این اظهارات موجود در مورد نوع واکسن وارداتی به کشور، آنچه باید مورد تاکید قرار گیرد تامین واکسنی با اطمینان و اثر بخشی بالا باشد و از سوی دیگر اقناع افکار عمومی به انجام واکسیناسیون باشد.

در انتها باید گفت آنچه در وضعیت کنونی می‌تواند به آرامش جامعه کمک نماید و روند ایمنی سازی و مصونیت جمعی را تکمیل نماید تشویق به امر واکسیناسیون برای ایجاد مصونیت حداکثری است در میان انتشار اخباری این چنین نه تنها ذهن جامعه را مشوش می‌کند بلکه بر تردید افرادی که با بهانه‌هایی به دنبال گریز از واکسیناسیون هستند را می‌افزاید.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان هلال احمر واکسن سینوفارم سلامت امارات سازمان غذا و دارو دولت افغانستان واکسن وارداتی سینوفارم سینوفارم وارداتی جمعیت هلال احمر واکسن سینوفارم منبع پکن رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حمید محبوبی؛ مدیرعامل هلال احمر آذربایجان غربی گفت:ساعت ۱۹:۱۲ روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳؛ در جاده مهاباد - ارومیه با مراجعه حضوری مصدومی ۱۲ ساله که به علت افتادن از روی موتور سیکلت دچار قطع عضو انگشت کوچک پا شده بود، نجاتگران هلال‌احمر پایگاه امداد و نجات سه راهی دارلک مهاباد بلافاصله اقدامات لازم را انجام دادند.   وی افزود: بعد از انجام شستشو، کنترل خونریزی، فیکس کردن، قرار دادن کمپرس سرد برروی عضو قطع شده و سرم تراپی، مصدوم تحویل عوامل اورژانس شد.

دیگر خبرها

  • ادامه جستجو‌های تخصصی برای یافتن یسنا
  • یک شهر در پی«یسنا»
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • اعزام ۲ تیم امدادونجات هلال احمر به سیرچ کرمان
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • واژگونی سواری پراید در محور میاندوآب_ مهاباد
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • امداد رسانی هلال احمر به نوجوان قطع عضو شده
  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده