Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی با بیان اینکه ایمنی‌زایی و سلامت واکسن های داخلی و وارداتی زیر ذره بین است، گفت: هر واکسنی که قرار است به هموطنان تزریق شود باید قبل از تزریق در آزمایشگاه تخصصی ارزیابی شود.

سید محمود مسیحا هاشمی با بیان اینکه ایمنی زایی و سلامت واکسن های داخلی و وارداتی زیر ذره بین است و بیش از ده ها آزمایش تخصصی روی واکسن ها انجام می شود، اظهار کرد: یکی از وظایف آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو ارزیابی دارو ها، غذا و ترکیبات مختلف از جمله واکسن است که ما برای هرکدام از آنها آزمایشگاه های تخصصی خاص خود را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حوزه واکسن، آزمایشگاه تخصصی واکسن و ارزیابی را داریم و هر واکسنی که قرار است به هموطنان تزریق شود باید قبل از تزریق در این آزمایشگاه ارزیابی شود.

برای اثبات بی ضرری واکسن ها تست های متعددی انجام می شود

هاشمی تصریح کرد: در ارزیابی ها ما باید به چند سوال مبنی بر اینکه آیا این واکسن ها بی خطر و بی ضرر هستند یا نه؟، آیا واکسن ها موثر بوده به این معنا که به اندازه مطلوب ایمنی ایجاد می کنند یا نه؟ و اینکه آیا این واکسن ها دارای دُز مناسب و مقدار محتویات لازم که مد نظر است، هستند یا خیر؟، پاسخ می دهیم.

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی عنوان کرد: برای اثبات بی ضرری واکسن ها، تست های متعددی که نزدیک به ۱۰ تا ۱۳ عدد است را انجام می دهیم.

به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز(یکشنبه) اعلام کرد: با ورود شصت وهشتمین محموله واکسن به کشور، واکسن‌های وارد شده از منابع خارجی از مرز یکصد میلیون دُز گذشت.

تا کنون ۴۸ میلیون و ۱۵ هزار و ۱۵۹ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۳ میلیون و ۳۴۳ هزار و ۱۱۸ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۱ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۲۷۷ دُز رسید.

اسپوتنیک، سینوفارم، بهارات، آسترازنکا و برکت برند واکسن های تزریقی را تشکیل می دهند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند گفت: در بازرسی‌های مستمر و سرزده کارشناسان واحد دارو و درمان شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند از مراکز درمانی، مراکز پخش دارو و همچنین داروخانه‌های سطح شهرستان، ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته به ارزش یک میلیارد و صد میلیون ریال کشف و جمع آوری شد.

 عبداله حمزه ئی با اشاره به اینکه مصرف داروی تاریخ گذشته و فاسد باعث عدم پاسخ مناسب به درمان خواهد شد و احتمال بروز عوارض جانبی و حتی تلفات را نیز در دام در پی خواهد داشت به تمام مرغداران و دامداران شهرستان توصیه کرد: انواع دارو‌های دامپزشکی، واکسن، سموم، مواد ضدعفونی کننده و مواد بیولوژیک را صرفاً با تجویز دامپزشک و از داروخانه‌های مجاز دامپزشکی تهیه کنند و از مصرف خودسرانه دارو جداً خودداری شود، همچنین در زمان خرید و مصرف دارو به تاریخ تولید و انقضای آنها نیز توجه ویژه داشته باشند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند