Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@13:58:24 GMT

واکسن به شما کرونا نمی‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۰۱۴۵

واکسن به شما کرونا نمی‌دهد

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه واکسن‌ها قادر به ایجاد بیماری در بدن نیستند، گفت: مانند تمام داروها، واکسن‌ها می‌توانند خطراتی به دنبال داشته باشند اما مزایای واکسن‌ها به مراتب بیشتر از مضرات‌شان است؛ واکسن کرونا به طور قابل توجهی عوارض شدید و مرگبار بیماری را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید محمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: واکسن‌ها بدن را برای مبارزه با یک عامل بیماری‌زا مانند ویروس آماده می‌کنند. برخلاف عوامل بیماری‌زا، واکسن‌ها قادر به ایجاد بیماری در بدن نیستند اما سیستم ایمنی را وادار به واکنش می‌کنند.

وی افزود: بعد از واکسیناسیون علیه هر بیماری، بدن برای از بین بردن سریع عامل بیماری آمادگی خواهد داشت. مانند تمام داروها، واکسن‌ها می‌توانند خطراتی به دنبال داشته باشند اما مزایای واکسن‌ها به مراتب بیشتر از مضرات‌شان است؛ واکسن کرونا به طور قابل توجهی عوارض شدید و مرگبار بیماری را کاهش می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: واکسن‌ها قبل از ورود به بازار به دقت و در چند مرحله بررسی می‌شوند. در مرحله اول، واکسن‌ها در آزمایشگاه و سپس روی حیوانات و بعد روی انسان مورد بررسی قرار می‌گیرند تا در نهایت نهادهای مرجع آن‌ها را تایید کنند و اجازه مصرف در سطح گسترده را بدهند.

وی بیان کرد: واکسیناسیون به معنی کنار گذاشتن احتیاط نیست چرا که هر چند واکسن‌های موجود از ابتلا به بیماری شدید و مرگ و میر جلوگیری می‌کنند اما احتمال عفونت در افراد واکسینه‌شده همچنان وجود دارد.

علوی افزود: آنچه مهم است این است که بسیاری از افراد در مورد واکسن سوالاتی دارند و در صورت گرفتن پاسخ، شک آن‌ها به انجام واکسیناسیون برطرف می‌شود که باید برای پاسخ این سوالات، منابع معتبر را مطالعه کنند.

وی با اشاره به مواردی که باید در مورد واکسن کووید - ۱۹ دانسته شود، گفت: این واکسن در برابر ابتلا به کووید – ۱۹، ابتلا به فرم شدید بیماری و مرگ ناشی از بیماری حتی در نوع دلتا کمک می‌کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: باید توجه داشت که دریافت واکسن کرونا، مردم را به کرونا مبتلا نمی‌کند و تست کووید – ۱۹ هم بعد از واکسن مثبت نمی‌شود.

وی ادامه داد: دریافت واکسن علاوه بر اینکه به هر فرد کمک می‌کند، به اطرافیان نیز کمک می‌کند تا کمتر با ویروس مواجه شوند.

علوی با بیان اینکه واکسیناسیون زمانی کامل است که حداقل دو هفته از نوبت دوم گذشته باشد، گفت: حتی اگر قبلا مبتلا به کووید – ۱۹ شده‌ایم، باز هم لازم است واکسن دریافت کنیم زیرا واکسیناسیون ایمنی بهتر و پایدارتری به ما می‌دهد.

وی بیان کرد: ممکن است برخی افراد بعد از تزریق واکسن دچار عوارض شوند. این عوارض، ناشی از واکنش سیستم ایمنی افراد در مقابل واکسن است و در چند روز برطرف می‌شود بنابراین این عوارض طبیعی هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: اگر مردم به طور کامل واکسینه شوند می‌توانند بسیاری از فعالیت‌های قبل را از سر بگیرند اما به ویژه برای حفاظت بیشتر نسبت به گونه دلتا، هنوز باید از ماسک استفاده و فاصله فیزیکی رعایت شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است