Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر جمیل صادقی فر روز یکشنبه در نشست ستاد استانی کرونا اظهار داشت: با وجود اینکه بیش از ۶۰ درصد جمعیت دانش آموزی استان واکسن کرونا را تزریق کرده اند، اما تاکنون خوشبختانه مواردی از عوارض مشاهده نشده است.

وی افزود: واکسیناسیون در برخی شهرستان ها همچون بدره با ۹۱ درصد به خوبی انجام گرفته اما در برخی مناطق همچون موسیان با مقاومت مواجه ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: تزریق دُز سوم در کشور آغاز شده اما هنوز برخی ها به اهمیت تزریق دُز اول نرسیده اند.

صادقی فر تاکید کرد: همه رسانه ها باید تلاش کنند تا افرادیکه واکسن نزده اند، ترغیب به تزریق واکسن شوند.

وی اضافه کرد: هم اکنون پوشش واکسیناسیون مادران باردار استان به ۳۷ درصد رسیده که این میزان در شهرستان بدره ۷۵ درصد و مهران ۱۳ درصد است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد: نباید با بی توجهی به تزریق واکسن مادران باردار اجازه دهیم صدمه و فوت مادران باردار در پیک چهارم و پنجم تکرار شود.

صادقی فر اظهار داشت: ۲۹۴ مادر باردار در شهرستان مهران وجود دارد که باید به هر طریقی واکسن کرونا تزریق کنند.

وی افزود: پایش افراد دارای کارت واکسیناسیون در مدارس باید انجام گیرد تا مشخص شود چند نفر واکسن نزده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: تاکنون ایلام با ۴۹ درصد، ایوان ۷۳ درصد، بدره ۹۱ درصد، سیروان ۶۵، دهلران ۶۶ ، ملکشاهی ۴۹، مهران ۲۷ ، چرداول هر کدام ۳۶، هلیلان ۳۲ و چوار ۵۰ درصد واکسن کرونا تزریق کرده اند.

صادقی فر گفت: بر اساس دستور استاندار از ۲ فرماندار و ۲ رییس شبکه شهرستان که در بیست روز آینده بیشترین آمار واکسیناسیون را داشته باشند، تجلیل می شوند.

صادقی فر اضافه کرد: عدد واکسیناسیون در حال افزایش است اما در فصل پاییز هستیم و نگرانی از شیوع آنفولانزا و کرونا خطر را دوچندان می کند.

وی افزود:  اکنون رعایت پروتکل ها در رستوران ها ۶۵ درصد، داروخانه ۷۵ درصد، دفاتر پیشخوان ۶۶ درصد، پایانه ها روند افزایشی داشته اما در بین مردم با روند کاهشی مواجه هستیم که خطر ابتلا را افزایش می دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از همکاری آموزش و پرورش در امر ترغیب دانش آموزان برای تزریق واکسن تقدیر کرد و گفت: امیدواریم آمار تزریق هرچه سریعتر به بالای ۷۵ درصد برسد.

صادقی فر گفت: همکاران مراکز بهداشت برای تزریق واکسن کرونا به معلولین در خانه، عشایر و سالمندان در محل زندگی مراجعه می کنند و آمار واکسیناسیون را انجام می دهند.

وی خواستار افزایش تبلیغات محیطی شد و گفت: در بانک ها، ادارات و همه مکان های عمومی باید همچنان خطرات ابتلا به کرونا و رعایت پروتکل ها اطلاع رسانی شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان ایلام واکسیناسیون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان ایلام واکسیناسیون ویروس کرونا استان ایلام واکسیناسیون معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تزریق واکسن واکسن کرونا صادقی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۵۰‌ درصد از تردد زوار عراق از مرز مهران است، گفت: در اربعین سال گذشته سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمد سبحان حسنی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت‌_ در نشست مشترک با مشاور وزیر داخلی عراق با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد از تردد زوار عراق از مرز مهران است، اظهار کرد: در اربعین سال گذشته سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کردند.

وی افزود: با وجود گرمای هوا در مرز مهران، اما به دلیل امنیت و نزدیکی به عتبات عالیات و تعامل خوبی که بین مسئولان دو کشور و استان‌های هم‌جوار ایران و عراق وجود دارد، زائران ایرانی و عراقی مرز مهر را برای تردد انتخاب می‌کنند.

معاون استاندار ایلام ادامه داد: یکی از مسائل مهم در تردد زائران گرمای زیاد در مرز مهران است بنابراین باید شرایط بسیار خوبی برای تسریع در تردد زوار در مرز مهران فراهم کنیم.

حسنی با تاکید بر افزایش تعداد گیت‌ها برای روزهایی که با پیک تردد زوار مواجه هستیم، عنوان کرد: باید سال جاری نیز مانند سال گذشته هماهنگی لازم بین گذرنامه عراق و ایران انجام شود تا با اسکن گذرنامه‌ها و هماهنگی لازم امکانی فراهم شود تا خروج زوار از مرز مهران تسریع شود.

وی ادامه داد: امسال در اعزام اتوبوس‌های ایران به عراق ۵۰۰ دستگاه در نظر گرفته شده است اما ضرورت دارد ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مرز مهران در حالت انتظار داشته باشیم تا در صورت ازدحام جمعیت، به کشور عراق برای تردد زوار اعزام شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام اضافه کرد: مکان‌هایی برای استقرار رانندگان اتوبوس و سایر افراد خدمات‌رسان از جمله تعمیرکاران تدارک دیده شود، همچنین از ابتدای ماه صفر اتوبوس‌ها وارد کشور عراق شوند.

حسنی با اشاره به اینکه باید نظارت بر رانندگان در عراق بیشتر شود تا با سرعت مطمئنه رانندگی کنند، افزود: با نظارت بر کرایه‌ها قیمت‌ها مشخص و در این زمینه تابلوهایی برای نصب برچسب قیمت‌ها در مکان‌های تردد زوار قرار داده شود.

وی اضافه کرد: برای تبادل سریع اطلاعات و دیگر هماهنگی‌ها، یک فضای مناسب برای استقرار نماینده استان ایلام در مرز زرباطیه ایجاد شود.

کد خبر 751169

دیگر خبرها

  • ضرورت تزریق فناوری به چرخه سنتی معدن
  • آزمون لیگ علمی پایا در چهارمحال و بختیاری برگزار شد
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • مصرف خودسرانه‌ی نوروبیون چه عوارضی دارد؟
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است