Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بندرعباس و قشم در مجلس گفت: موضوع کهنه و نخ‌نمای انتزاع چند روستا از شهرستان پارسیان و الحاق آن به استان دیگری که در دوره دهم، یازدهم و دوازدهم دولت به دلایل مهم از دستور کار خارج شده بود، موجبات ناراحتی مردم را فراهم کرد.

به گزارش ایسنا، منصور آرامی در جلسه علنی امروز( یکشنبه) در مجلس شورای اسلامی در نطق خود ضمن تبریک پیشاپیش هفته وحدت، گفت: اخیرا موضوعی در سفر ریاست جمهور به استان فارس پیش آمده است که موجب شد تمامی زمان خود در این نطق را به آن اختصاص دهم چرا که موجب نگرانی مردم استان هرمزگان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بندرعباس و قشم در مجلس گفت: در سفر رئیس جمهور به استان فارس، موضوع کهنه و نخ نمای انتزاع چند روستا از شهرستان پارسیان و الحاق آن به استان دیگری که در دوره دهم، یازدهم و دوازدهم دولت به دلایل مهم امنیتی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی از دستور کار خارج شده بود، مطرح شد و با کمال تاسف باید اعلام کنم موجب موجی از نگرانی و نارضایتی که ناشی از احساس تحقیر، تبعیض و بی‌عدالتی بود، شده است.

وی از انتقادات نمایندگان استان، نماینده ولی فقیه، استاندار و جمعی از نخبگان استان هرمزگان از موضوع فوق سخن گفت و  افزود: انتزاع و الحاق هر بخش از کشور قطعا بدون توجه به مسائل ملی و منطقه‌ای و توجه به نظرات ساکنین آن جغرافیا، اعضای شوراهای شهر و روستا، نماینده ولی فقیه، ائمه جمعه و سایر معتمدین نمی‌تواند سرانجام مطلوبی داشته باشد.

نماینده مردم بندرعباس و قشم خطاب به وزیر کشور، گفت: علی رغم تذکر حضوری نمایندگان در خصوص حساسیت مردم هرمزگان و اعتراضات و واکنش‌های شدید اجتماعی که چندین سال پیش نسبت به این مسئله رخ داد و متاسفانه خوراکی برای ضد انقلاب و بیگانگان شد؛ بازگشایی این پرونده چه معنا و مفهومی دارد؟ آن هم در شرایطی که کشور برای حل مشکلات نیاز به آرامش، انسجام و همبستگی قومی و اجتماعی دارد.

وی تاکید کرد: خواست مردم استان هرمزگان توجه به اجرای عدالت در حوزه‌های مختلف اقتصادی و مدیریتی به ویژه نیروی انسانی است که یقینا این موضوع در سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان مطرح می‌شود.

نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس با استناد به «ظرفیت خالی» بنادر جنوبی کشور گفت: هیچ ضرورتی برای ساخت بندر دیگری در نقطه‌ای از سواحل که اتفاقا مشکلات زیست محیطی دارد، وجود ندارد. تصمیم دولت برای ساخت بزرگترین بندر کشور در منطقه مکران در جهت توسعه آن سواحل گواه دیگری است که بنادر کشور به اندازه کافی ظرفیت جابجایی کالا دارند و باید راه‌کارهای حمل و نقل چند وجهی در دستور کار قرار بگیرد.

آرامی گفت: الحاق و انتزاع‌های خارج از چارچوب طرح جامع تقسیمات کشوری هزینه‌های سنگینی را بر کشور تحمیل نموده است که جز تضعیف امنیت ملی و سرمایه‌های اجتماعی دستاورد دیگری نداشته است.

وی در پایان خطاب به رئیس جمهور، گفت:  مردم استان هرمزگان با عشق و امید ستودنی و  وصف ناشدنی شما را با رای بالاتر از میانگین کشوری انتخاب کرده‌اند و امید آنها حل مسائل و مشکلات بود، اما متاسفانه به یکباره فضای غم آلود بر استان سیطره انداخت، می‌دانید مسئله انتزاع و الحاق موضوع اجتماعی و سیاسی است، شما را به خدا قسم می‌دهیم که اگر دردی از دردهای مردم استان هرمزگان برداشته نمی‌شود حداقل دردی به دردهای آنها اضافه نکنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم استانی سیاسی نماینده مردم بندرعباس مردم استان هرمزگان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل گفت: اینکه بعد از پاسخ تنبیه ایران به اسرائیل، رییس‌جمهور و مسئولان برای گسترش روابط دیپلماتیک ایران در آسیا به پاکستان سفر می‌کنند، در حالی که نخست وزیر اسرائیل در باتلاق جنگ غزه زمین‌گیر شده است، نشان دهنده اقتدار کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مرندی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا و پیام این سفر به جهان در پی تحولات منطقه اظهار کرد: بعد از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و دریافت پاسخ از سوی جمهوری اسلامی ایران فضای مثبتی نسبت به کشورمان در جهان عرب و اسلام و حتی در کشورهای غربی و در محافل مختلف ایجاد شد.

وی با اشاره به تبلیغات وسیع علیه ایران در منطقه و جهان در راستای اجرای پروژه انزوای جمهور اسلامی افزود: فصل جدید از مقاومت از ۷ ماه پیش آغاز شد، از همان زمان نگاه‌ها به جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تغییر کرده است، با آغاز موج جدید مبارزات جبهه مقاومت، مردم منطقه از جمله مردم پاکستان دیدند که کشورهای دیگر کاری برای مردم غزه انجام ندادند و فقط ایران بود که از جبهه مقاومت حمایت می‌کند، همین امر موجب شد بسیاری از هجمه‌ها علیه ایران خنثی شود و نگاه‌ها تغییر پیدا کند.

تأثیر عملیات وعده صادق در ارتقای جایگاه ایران در افکار عمومی پاکستان

این استاد دانشگاه در ادامه عنوان کرد: بعد از اینکه ایران پاسخ سنگینی به رژیم صهیونیستی داد باز هم تغییر دیگری ایجاد شد و نگاه‌ها به کشورمان مثبت شد که در سفر رئیس‌جمهور به پاکستان مشهود بود، تا جایی که در فرودگاه مسئولان حفاظت پاکستان ابراز احساسات می‌کردند با وجود اینکه کارشان چیز دیگری بود، حتی در بین مردم، نخبگان و رسانه‌ها نگاه مثبت به جمهوری اسلامی در پی عملیات وعده صادق مشهود بود.

مرندی تاکید کرد: گفت‌وگو کردن در چنین فضایی امتیازات خاص خود را دارد، گرچه سفر رئیس‌جمهور به پاکستان سنگین و فشرده بود اما برای آیت‌الله رئیسی مهم بود که مردم پاکستان ببینند چگونه جمهوری اسلامی ایران و ملت ما برای آن‌ها احترام ویژه‌ای قائل هستند.

سفر رئیس‌جمهور به پاکستان بعد از عملیات وعده صادق اثبات اقتدار ایران است / اسرائیل در غزه زمین‌گیر شده است

وی این سفر را در راستای ایجاد همگرایی بین ایران و پاکستان فرصتی مغتنم خواند و گفت: اینکه بعد از پاسخ تنبیه ایران به اسرائیل، رئیس‌جمهور و مسئولان به کار عادی خود می‌پردازند و سفر می‌کنند و کارهای کشور را پیش می‌برند، نشان‌دهنده اقتدار کشور است در حالی که نخست وزیر اسرائیل درگیر جنگ در غزه بوده و به خاطر مشکلات فوق‌العاده زمین گیر است.

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل درباره تاکید ویژه رئیس جمهور به اشتراکات فرهنگی، مذهبی، ادبی و دانشگاهی بین ایران و پاکستان اظهار کرد: اشتراکات فرهنگی و مذهبی ایران و پاکستان قطعاً در مبادلات اقتصادی و حتی امنیتی دو کشور تأثیر مثبتی دارد سال‌ها تلاش شد تا شکاف بین مردم ایران و پاکستان ایجاد شود اما سفر رئیس‌جمهور به شهرهای مختلف پاکستان و دیدار با علمای شیعه و سنی و دانشجویان و اساتید این کشور بلاشک تأثیر مثبتی در روابط دو جانبه این کشورها دارد.

مرندی تصریح کرد: اتفاق مهمی که رخ داد این بود که مردم پاکستان دیدند چگونه بر خلاف تبلیغاتی که علیه کشورمان می‌شود تنها ایران است که از فلسطین با شدت تمام حمایت کرده و می‌کند و این موضوع تحول مهمی را در جامعه پاکستان به وجود آورد.

کد خبر 748059

دیگر خبرها

  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری هرمزگان با ۲۱۸ نفر از مراجعین در محل نماز جمعه بندرعباس
  • نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است
  • نماد فرهنگی فرزندآوری و جوانی جمعیت هرمزگان کلنگ‌زنی شد