Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال فیاضی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: مشهد مقدس می تواند مرکز انجام فعالیت‌های فرهنگی بسیار بزرگ باشد، هرچند آستان قدس رضوی در این زمینه فعالیت‌های بسیار دارد اما دستگاه های فرهنگی متعدد در این استان فعالیت دارند که نشات گرفته از جایگاه معنوی و زیارتی مشهد است.

وی ادامه داد: مشهد حوزه علمیه و دانشگاه های بزرگ و متعدد دارد، شخصیتهای فرهنگی و هنری بزرگی در دامان این سرزمین پرورش یافته و در ایران و جهان پرآوازه شده اند، لذا توجه به شهر مشهد و خراسان رضوی از نظر تسهیل در زیارت عارفانه، ایجاد فضای آرام بدون کمترین مشکل برای زیارت زائران، تعمیق زیارت و تاثیر آن بر زندگی اجتماعی مردم ضروری و تحقق آن نیازمند انجام فعالیتهای فرهنگی است بطوری که فضای معنوی زیارت در زندگی فرهنگی و اجتماعی مردم استمرار یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور عالی بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) گفت: علاوه بر این خراسان رضوی بویژه مشهد قطب رسانه ای کشور بوده و سهم آن از رسانه های مکتوب، خبرگزاریها، پایگاه های خبری و فعالان شبکه های اجتماعی قابل توجه است.

مدیرعامل خبرگزاری فرهنگ رضوی افزود: اگر قرار بر ساماندهی بودجه ریزی یا اصلاح ساختار بودجه فرهنگی باشد، باید مشهد در حوزه تولیدات و رویدادهای فرهنگی و گسترش آن مورد توجه ویژه قرار گیرد و بودجه زیارت به آن تخصیص یابد.

وی ادامه داد: چند سالی است که اختصاص بودجه زیارت برای شهر مذهبی مشهد به تصویب رسیده است اما این بودجه تخصیص نمی یابد حتی سالهایی که بودجه زیارت به این شهر اختصاص می یافت، به درستی مورد استفاده قرار نمی گرفت و اقدامات فرهنگی نشات گرفته از آن اثربخشی لازم و مناسب را روی شاخصهای فرهنگی جامعه نداشت.

فیاضی گفت: بودجه زیارت برای خراسان رضوی باید پایدار شود و در جای درست و اثربخش مورد استفاده قرار گیرد و بر هزینه آن نیز نظارت لازم انجام شود تا به جبران کننده کمبودهای اعتباری دستگاه های دیگر تبدیل نشود.

بر اساس مصوبه نخستین نشست کارگروه ملی زیارت در دولت یازدهم ردیف اعتبارات زیارت در بودجه سال ۱۳۹۴ کشور به شهرهای مشهد، قم و شیراز اختصاص یافت، این تصمیم در چارچوب نشست 'کارگروه ملی زیارت' به ریاست معاون اجرایی رییس جمهوری وقت در تهران اتخاذ شد.

شهر مشهد سالانه پذیرای بیش از ۳۰ میلیون زائر و مسافر داخلی و ۲ میلیون گردشگر خارجی است. در افق ۱۴۰۴ این جمعیت به بیش از ۴۰ میلیون مسافر و گردشگر داخلی و خارجی ارتقا می یابد.

برچسب‌ها حوزه علميه مشهد آستان قدس رضوی شهر مشهد بنیاد بین المللی امام رضا (ع)

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه مشهد آستان قدس رضوی حوزه علميه مشهد آستان قدس رضوی شهر مشهد بنیاد بین المللی امام رضا ع بودجه زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۵۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، به مناسبت فرارسیدن شهادت رئیس مذهب شیعه، حضرت امام جعفر صادق (ع)، ویژه برنامه‌هایی از سوی معاونت تبلیغات اسلامی حرم رضوی در این آستان ملکوتی برگزار می‌شود.

ویژه برنامه‌های شهادت امام جعفر صادق (ع) با محوریت رواق بزرگ امام خمینی (ره) از شامگاه جمعه و همزمان با شب شهادت این امام همام با قرائت زیارت امین‌الله و مرثیه‌سرایی توسط مداح و ذاکر نام‌آشنای اهل بیت (ع)، آقای احمد واعظی، بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء آغاز می‌شود.

سخنرانی پیرامون شخصیت ششمین امام شیعیان توسط حجت‌الاسلام والمسلمین علی اوسطی، مرثیه‌سرایی و عزاداری با نوای ذاکران اهل بیت (ع)، آقایان سید محمود علوی و مرتضی اسلامی‌نژاد، از دیگر برنامه‌های شب شهادت این امام همام خواهد بود.

در شامگاه شهادت امام جعفر صادق (ع) همچنین زائران و مجاوران حریم ملکوتی رضوی میهمان محفل شعرخوانی با حضور جمعی از شاعران آئینی از جمله حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدابوالفضل مبارز، سیدرضا یعقوبی آل، علیرضا خاکساری و علی مقدم خواهند شد.

برنامه صبح شهادت امام صادق (ع) روز شنبه ۱۵ اردیبهشت، ساعتی قبل از اذان ظهر با قرائت زیارت امین‌الله و عرض سلام و ارادت به محضر امام مهربانی‌ها با صدای کبیر قلندرزاده آغاز می‌شود و با بیان احکام دینی توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصطفی رنجبر ادامه می‌یابد.

اجرای برنامه سرود و همخوانی توسط گروه گلدسته‌های حرم، شعرخوانی آئینی با نوای شاعر و مدیحه‌سرای اهل بیت (ع)، آقای مصطفی جلیلیان مصلحی، و مرثیه‌سرایی و عزاداری در سوگ شهادت صادق آل محمد (ع) از دیگر برنامه‌های روز شهادت امام صادق (ع) خواهد بود.

در این مراسم آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی به ایراد سخنرانی می‌پردازد و سپس زائران حریم ملکوتی رضوی با قرائت زیارت‌نامه امام صادق (ع) که توسط آقای قاسم پناهی قرائت می‌شود، به محضر این امام همام عرض ارادت خواهند کرد.

بر اساس گزارش روابط عمومی آستان قدس رضوی، ویژه برنامه‌های شهادت امام صادق (ع) در شامگاه شهادت این امام بزرگوار نیز ادامه دارد و این مراسم پس از اقامه نماز مغرب و عشاء با قرائت زیارت امین‌الله با نوای احمد واعظی، شعرخوانی شاعر آئینی، آقای علی زمانیان، سخنرانی آیت‌الله سید علیرضا صدر حسینی و عزاداری و مرثیه‌سرایی آقایان جعفر ملائکه و امیر عارف همراه خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام‌جعفرصادق(ع)
  • ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • پایتخت معنوی ایران هم صدا در حمایت از طرح حجاب و عفاف
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در چهارشنبه زیارتی
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی