Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سرلشکر محمدباقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران افزود: در باره قراردادهای خرید تسلیحاتی که بعد از خاتمه تحریم تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران با روسیه داریم، مذاکره خواهیم کرد.

به گزارش برنا، بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد و برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)  از ۲۷ مهر پارسال همه محدودیت‌های تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران و همچنین اقدامات و خدمات مالی مرتبط با آن و تمامی ممنوعیت‌­های ورود یا عبور از قلمرو دولت‌های عضو ملل متحد که پیش از این علیه برخی از شهروندان و مسئولین نظامی ایران تحمیل شده بودند،  به صورت خودکار خاتمه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سردار محمد باقری در هنگام ورود به مسکو در پاسخ به پرسش ایرنا مبنی بر اینکه آیا این سفر در جهت سیاست نگاه به شرق دولت سیزدهم انجام می‌شود ؟، افزود: دولت سید ابراهیم رئیسی نگاه ویژه ای به شرق و کشورهای آسیایی دارد. و آغاز روند عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای در این زمان اتفاق افتاد. 

سردار باقری گفت که قطعا همکاری های نیروهای مسلح ایران و روسیه از این جهت توسعه بیشتر خواهد یافت.

موضوع افغانستان به صورت خاص مورد بررسی قرار می گیرد
وی با بیان اینکه این سفر به دعوت وزیر دفاع روسیه صورت گرفته است ، گفت:  در این سفر علاوه بر موضوعات دوجانبه که مورد بررسی قرار خواهد گرفت بر روی موضوع افغانستان به صورت خاص تمرکز خواهیم کرد چرا که تحولات افغانستان بر کشورهای منطقه از جمله جمهوری اسلامی ایران و روسیه تاثیر دارد.

وی همچنین گفت:  ما در مورد ابعاد نظامی دوجانبه ،صنایع دفاعی و قراردادهای نظامی و تبادل تجربیات گفت و گو خواهیم کرد و همکاری ها در مسیر امنیت کامل سوریه نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.

سردار باقری افزود: در این سفر در باره قراردادهای خرید تسلیحاتی که بعد از خاتمه تحریم تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران با روسیه داریم هم مذاکره خواهیم کرد.

سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بنا به دعوت رسمی ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع فدراسیون روسیه در راس یک هیات بلندپایه نظامی عصر روز یکشنبه  ۲۵ مهرماه وارد فدراسیون روسیه شد. 

وی در بدو ورود به مسکو در فرودگاه ، مورد استقبال کاظم جلالی سفیر کشورمان در فدراسیون روسیه، اعضای سفارت  و مقام های وزارت دفاع روسیه قرار گرفت.

توسعه همکاری ها و مناسبات مشترک دفاعی و نظامی، مبارزه با تروریسم و بررسی تحولات منطقه‌ای و بین المللی از موضوع های مورد گفت و گوی هیات ایرانی با طرف روس خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای امنیت جمهوری اسلامی ایران ملل متحد ایران مسکو دولت سید ابراهیم رئیسی سازمان همکاری شانگهای ایران و روسیه افغانستان وزیر دفاع کشورهای منطقه جمهوری اسلامی روسیه سوریه اسلامی ایران نیروهای مسلح فرودگاه وزارت دفاع مبارزه با تروریسم سردار باقری در مسکو جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت نه سیاستمداران اوکراینی و نه سیاستمداران غربی حاضر به مذاکره جدی با مسکو نیستند و نشست آینده به میزبانی سوئیس درباره اوکراین را «مذاکرات غیرجدی» توصیف کرد.

وی که با شبکه «ای‌تی‌وی» بوستی گفت‌وگو می‌کرد، دراین‌باره گفت: ما کسی را نمی‌بینیم که با او گفت‌وگو کنیم. من به اظهارات رهبران اوکراین، ایالات متحده و اروپا، و طبقه سیاسی آنها توجه کنید. هیچ یک از آنها برای یک گفتگوی جدی آماده نیستند. آنها با برگزاری یک نشست در سوئیس، یک نمایش مذاکرات را بازی می کنند. چارچوب کپنهاگ به بن‌بست رسیده است.

لاوروف تأکید کرد که غرب تلاش می‌کند که غرب تلاش می کند «با تطمیع یا کلاهبردار، باج خواهی و دروغ» حداکثر تعداد کشورهای در حال توسعه و کشورهای جنوب جهانی را به «گردهمایی» در سوئیس بکشاند.

کشور سوئیس نشستی درباره اوکراین را در ۱۵ تا ۱۶ ژوئن در نزدیکی شهر لوسرن برگزار خواهد کرد. حدود ۱۶۰ کشور به این نشست دعوت شده اند، اما روسیه در آن شرکت نخواهد کرد. سرگئی گارمونین، سفیر روسیه در برن پیش از این به اسپوتنیک گفته بود که روسیه در این نشست که هدف از آن ارائه ضرب‌الاجل به مسکو است، در هیچ قالبی شرکت نخواهد کرد.

به گفته گارمونین «این نشست به یک کارزار روابط عمومی پر سر و صدا اما خالی تبدیل خواهد شد.» دیمیتری پسکوف، سخنگوی رئیس جمهور روسیه نیز پیشتر گفته بود که روند مذاکره درباره اوکراین بدون مشارکت روسیه معنی ندارد.

مسکو بارها اعلام کرده است که برای مذاکره آماده است، اما کی یف ممنوعیتی را برای آنها در سطح قانون گذاری معرفی کرده است.

کد خبر 6097760

دیگر خبرها

  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • آمریکا: در کوتاه‌مدت انتظار پیشرفت اوکراین در جبهه جنگ را نداریم
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • پاسخ روسیه به اظهارات بورل: یک اعتراف عالی! فرمول صلح همین است
  • اشتباه لفظی ژاوی: جای لواندوفسکی امن است
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا