Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن وزیری با اشاره به اینکه فیلم‌های بسیاری از زمان شیوع کرونا در صف اکران هستند تأکید کرد فاصله زیادِ زمان تولید تا نمایش باعث می‌شود موضوع و قصه فیلم‌ها در زمان اکران کهنه شود که نتیجه آن کاهش میزان مخاطبان خواهد بود.

محسن وزیری، تهیه‌کننده فیلم‌های سینمایی «بادام‌های تلخ»، «شاخه‌ گلی برای عروس» و «کلاهی برای باران»، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: مردم همچنان از ابتلا به ویروس کرونا ترس دارند و من به شخصه هنوز جرأت سینما رفتن با خانواده را ندارم و فکر می‌کنم در این شرایط نمی‌توان انتظار داشت مردم از فیلم‌های سینمایی اکران شده به خوبی استقبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیری خاطرنشان کرد: فیلم‌های سینمایی که ساخته می‌شوند هزینه بسیار زیادی صرف آن‌ها می‌شود و در شرایط اقتصادی امروز کمتر کسی می‌تواند ریسک کند و با وجود هزینه‌های سنگینی که کرده فیلمش را اکران کند و احتمال بالای شکست را به جان بخرد. هر فیلمی که در این شرایط اکران شود قطعاً سرمایه صاحب اثر نابود می‌شود و نمی‌توان به کمک‌های دولت هم چندان دلخوش بود چرا که دولت تا حدی می‌تواند به فیلم‌ها کمک کند و با این کمک‌ها و فروش اندکی که حاصل می‌شود نمی‌توان به بازگشت سرمایه امیدوار بود. تنها راه انتظار برای واکسیناسیون و پایان شیوع کرونا و آشتی دوباره مردم با سینماست.

او افزود: بالا بردن قیمت بلیت در عدم استقبال مردم از فیلم‌های سینمایی تأثیرگذار بوده و به نظر من این اتفاق اصلاً به نفع فیلم‌ها و سینماها نبوده و دولت در این زمینه می‌تواند به سینما کمک کند و سوبسیدی در نظر بگیرد تا قیمت بلیت‌ سینما کاهش پیدا کند و مردم بیشتر به سینما بروند.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «شاخه گلی برای عروس» درباره ساخت فیلم در شرایط حاضر گفت: برای ساخت فیلم «جذاب لعنتی» که در مرحله پیش‌تولید بودیم بسیار هزینه کردم و بعد با توجه به شرایطی که در سینماها حاکم است تصمیم گرفتیم وارد مرحله تولید نشویم و صبر کردیم تا وضعیت بهتر شود. متأسفانه همچنان نمی‌توان با خیال راحت فیلم ساخت و به اکران فکر کرد و تصمیم منطقی این است که فعلاً دست از تولید برداریم.

این تهیه‌کننده با اشاره به اکران فیلم سینمایی «دینامیت» گفت: فیلم سینمایی «دینامیت»، که گفته می‌شود فروش بسیار خوبی داشته، باید در شرایط عادی حدود 50 میلیارد تومان می‌فروخت و الان فروش 4 یا 5 میلیارد تومانی به هیچ‌عنوان رقم قابل توجهی برای این فیلم به حساب نمی‌آید. سازمان سینمایی می‌تواند از این فیلم با ارقام بیشتری حمایت کند تا انگیزه‌ای شود برای دیگر فیلمسازان که فیلم‌شان را اکران کنند و رونقی نسبی به سینماها بیاید چراکه در هر صورت به نظر من مردم همچنان از سینما رفتن ترس دارند و نمی‌توان انتظار داشت شرایطی عادی حاکم شود اما با وجود این مسائل همه می‌دانیم اگر فیلم‌ها در زمان خودشان اکران نشوند ممکن است قصه‌ و موضوع‌شان کهنه شود و این کهنگی قطعاً در میزان مخاطب تأثیرگذار خواهد بود. فیلم سینمایی «جذاب لعنتی»، که تولید آن فعلاً متوقف شده، هم اگر قرار باشد یک سال دیگر ساخته شود باید بازنویسی در فیلمنامه‌اش داشته باشیم و قصه را به روزتر کنیم.

وزیری در پایان تأکید کرد: فیلم‌های زیادی در صف اکران هستند و قطعاً اکثر این آثار با شکست مالی مواجه خواهند شد و امیدوارم تلویزیون برای تبلیغ آثار سینمایی اقدام بهتری داشته باشد و سازمان سینمایی هم کمک‌های بلاعوضی برای فیلم‌هایی که اکران می‌شوند در نظر بگیرد. در حال حاضر فیلم‌هایی با وجود شرایط بدی که شاهد هستیم ساخته می‌شوند و این در حالی است که فیلم‌های سینمایی بسیاری مدت‌هاست در صف اکران قرار دارند. من نمی‌دانم این فیلم‌ها با چه اطمینانی از سوی صاحبان‌شان ساخته می‌شوند اما به نظر من اگر یک فیلمساز با سرمایه شخصی اثری تولید کند در شرایط حاضر دست نگه‌ می‌دارد تا وضعیت جامعه بهتر شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس خانواده شرایط اقتصادی دولت سرمایه واکسیناسیون فیلم سینمایی ساخت فیلم تلویزیون جامعه ساخت فیلم سرمایه شرایط اقتصادی فیلم سینمایی ویروس محسن وزیری فیلم های سینمایی فیلم سینمایی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۸۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان

«فیلم سینمایی مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، چند روزی است اکران عمومی شده و در سینماهای کشور به نمایش در آمده است. فیلم مست عشق رکورد فروش افتتاحیه سینمای ایران را زده و تنها پس از گذشت ۳ روز از اکران به فروش بیش از ۲۱ میلیاردی رسیده است؛ اما با این همه، مست عشق با نقدهای تند وتیزی مواجه شده است.

بازیگران مست عشق پارسا پیروزفر در نقش مولانا، شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی، بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (پسر مولانا)، بوران کوزوم در نقش علاءالدین، هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون (دختر مولانا)، بنسو سورال در نقش مریم، سلما ارگچ در نقش کِرّا خاتون (همسر مولانا)، حسام منظور در نقش حسام‌الدین چلبی، ابراهیم چلیک‌کول در نقش اسکندر، خالد ارگنچ در نقش بهاالدین ولد (پدر مولانا) خلاصه فیلم مست عشق این فیلم برشی از زندگی مولانا و شمس تبریزی در سال‌های ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری می‌باشد که رابطه مولانا با شمس تبریزی، عشقی که مولانا به او داشت، تأثیر فراوان شمس بر زندگی و اشعار مولانا، و عشق او به خدا و عرفان او را به تصویر می‌کشد. مدت زمان مست عشق ۱۰۵ دقیقه می‌باشد.

دانلود صوت نقد فیلم مست عشق

کد خبر 749026

دیگر خبرها

  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان
  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه»
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه» شد
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر