Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل یک شرکت تولیدی جوراب ایرانی گفت: روزانه ۳۰۰۰ جوراب نانو با خواص ضدحساسیت، ضدقارچ، ضدباکتری و ضدبو و انتی باکتریال تولید می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیان‌الله فرهادی، مدیرعامل شرکت تولیدی جوراب پاآرا، گفت: «در حال حاضر روزانه بین ۲۴۰۰ تا ۳۰۰۰ جوراب تولید و به بازار عرضه می‌کنیم که استقبال خوبی از این محصولات می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش ما این است که با بهبود کیفیت جوراب‌ها رضایت مشتریان را جلب کنیم تا سهم خود را در بازار حفظ کرده و آن را افزایش نیز دهیم. طی چهارسال گذشته تلاش کردیم که هیچ جوراب برگشتی نداشته باشیم و با این کار اعتماد بیشتر مشتریان را به این محصولات نانویی جذب کرده‌ایم.»

وی درباره توسعه بازار این جوراب‌ها می‌گوید: «رایزنی‌هایی برای عرضه محصولات در سایت هاینو داشته‌ایم که امیدواریم این کار به گسترش بیشتر بازار ما کمک کند.»

فرهادی ضمن تاکید بر مزیت‌های قابل توجه جوراب‌های نانویی این شرکت گفت: «بازخورد‌های مشتریان نشان می‌دهد که این مزیت‌های نانویی کاملا برای مصرف‌کننده نمایان است به طوری که کاهش بوی بد پا و احساس راحتی در استفاده از این جوراب‌ها برای مصرف‌کننده انگیزه زیادی ایجاد کرده تا به سراغ این نوع جوراب‌ها بیاید به ویژه این که قیمت این جوراب‌های نانویی نسبت به جوراب‌های معمولی تفاوت بسیار اندکی دارد.»

شرکت تولیدی پاآرا از نخ‌های حاوی نانوذرات، برای تولید جوراب‌های نانو با خواص ضدحساسیت، ضدقارچ، ضدباکتری و ضدبو استفاده می‌کند. همچنین علاوه بر تولید جوراب نانو با خاصیت آنتی‌باکتریال، به گسترش تولیدات خود در زمینه لباس‌های زیر زنانه و مردانه پرداخته است.

این شرکت برای بیماران دیابتی جوراب‌هایی تولید کرده است که به دلیل داشتن خواص آنتی‌باکتریال مانع از رشد قارچ و عوامل بیماری‌زا می‌شود که این موضوع برای بیماران دیابتی که از زخم‌های پا رنج می‌برند بسیار مهم است. نانوذرات نقره و اکسید روی اجزا اصلی نانومواد به کار رفته در این جوراب‌ها است.

این نانو ذرات در دمای بسیار بالا درون الیاف نفوذ کرده و به هیچ عنوان اسپری نشده است؛ از این رو با یک بار شستشو خاصیت خود را ازدست نمی‌دهد، جوراب‌های پاآرا طبق آزمایش‌های تخصصی در آزمایشگاه دانشگاه تهران و انستیتو پاستور قرارگرفته که به نتیجه بسیار مثبت در عدم ریزش ذرات نانو رسیده است. لازم به ذکر است این محصولات دارای نشان سیب سبز سلامت بوده و نخ‌های مورداستفاده در آن‌ها توسط کمیته نانوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، انستیتو پاستور ایران و انستیتو IGC ژاپن تأیید شده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جوراب نانو فناوری نانو نانوذرات جوراب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید