Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا ضمن تشریح شیوه جدید کشاندن افراد به باتلاق کلاهبرداری از طریق رمزارزها گفت: افرادی که برای جمع‌آوری سرمایه‌های شهروندان و وارد کردن آن‌ها به بازار بی‌پشتوانه رمزارز، قمارخانه‌های آنلاین و... در تلاش هستند به‌تازگی به جای برگزاری جلسه‌های متعدد و راضی کردن طعمه‌ها، با اجرای نمایشی دروغین بین دوستان و آشنایان وانمود می‌کنند سود سرشاری به جیب زده و اصلاً به دنبال جذب دیگران نیستند، درحالی که تمام اقدام‌های آن‌ها برنامه‌ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سود «شارپی» پایه تمامی دام‌ها

این روش جدید که از طریق برانگیختن حس طمع، طعمه‌های خودش را انتخاب می‌کند انسان را یاد کلک گربه نره و روباه مکار در انیمیشن معروف پینوکیو برای کاشت سکّه و برداشت درخت سکّه می‌اندازد!

سرهنگ جواد جهانشیری در این زمینه به خبرنگار قدس گفت: در گذشته شاهد بودیم برخی افراد برای جذب طعمه‌ها به کانال‌های تلگرامی خرید و فروش رمزارز و قمارخانه‌های آنلاین، ابتدا با شناسایی افرادی که تمکن مالی دارند آن‌ها را به جلسات خاصی دعوت و در ادامه با روش‌های روان‌شناسی، طعمه‌ها را وارد بازی‌های سودجویانه خود می‌کردند.

در ادامه هم سرمایه این افراد را با وعده وعیدهای توخالی سودهای کلان(شارپی) و...از یدشان خارج می‌کردند. وی بیان کرد: در حال حاضر که سطح آگاهی مردم و کاربران فضای مجازی بسیار بالاتر رفته و به این راحتی شهروندان وارد این گونه بازی‌های شیادانه نمی‌شوند، آن‌ها دست به اجرای نمایشی دیگر زده‌اند.

سودجویان در این مرحله از عوامل خود خواسته‌اند هر کدام در هر مکانی که حضور پیدا می‌کنند حالا می‌خواهد جمع خانوادگی باشد یا دوستانه، با نشان دادن گوشی تلفن همراه و اعداد و ارقام ساختگی، مدعی شوند در مدتی کوتاه سود زیادی از مسیرهای مذکور کسب کرده‌اند.

آن‌ها در ادامه هرگز به افراد اصرار نمی‌کنند باید حتماً به عضویت کانال تلگرامی و... درآیند و با اجرای یک نمایش ساختگی موجب می‌شوند طعمه خودش سؤال و جواب‌های ذهنی را مطرح کند و آنجاست که دروغ‌پردازی‌های آن‌ها دوباره شروع و پرده آخر نقشه آن‌ها که همان جمع‌آوری سرمایه شهروندان است، اجرا می‌شود. رئیس پلیس فتا استان افزود: در دو ماه اخیر ۲۰پرونده شکایت در پلیس فتا استان مطرح شد که با همین شیوه‌ها پول‌های کلانی را به یغما برده بودند. بیشتر شکات این پرونده‌ها هم یک قشر خاص بودند.

از سوی دیگر بارها هشدار داده‌ایم این گونه افراد یا از کم‌اطلاعی و یا از اعتماد بیجای شهروندان سوءاستفاده می‌کنند و در موارد متعددی هم به بهانه نگهداری رمزارز دیگران و پرداخت سود، سرمایه آن‌ها را سرقت می‌کنند.

در ادامه رئیس پلیس فتا استان با اشاره به شیب تند افزایش ورود تجهیزات هوشمند به آزمایشگاه ادله دیجیتال این پلیس گفت: ورود این حجم از تجهیزات هوشمند نمایانگر تغییر سبک زندگی و فراگیر شدن استفاده از تجهیزات نوین و هوشمند توسط شهروندان و سوء‌استفاده از آن توسط مجرمان سایبری و نیز کاهش سن مجرمان در سایه هوشمند شدن ابزارهای الکترونیک است.

افزایش پرونده‌های ورودی به پلیس فتا

سرهنگ جهانشیری با مقایسه آمار ۶ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال بیان کرد: پرونده‌های مرتبط با کپی‌کارت‌های بانکی و تجهیزات اسکیمر، افزایش ۲۰۰درصدی داشته و در حوزه رمزارزها و کیف پول الکترونیکی با افزایش ۴۰درصدی پرونده‌ها مواجه بوده‌ایم. وی ادامه داد: در خصوص پیشگیری از اسکن شدن کارت عابربانک و دسترسی غیرمجاز به حساب بانکی، به شهروندان توصیه می‌شود هنگام خرید از دستگاه کارتخوان، رمز خود را به طور مخفیانه و کاملاً با حفظ حریم خصوصی وارد نمایند تا احدی از رمز کارت عابر بانک مطلع نشود و در نهایت کارتی جداگانه با موجودی حداقلی برای خریدهای معمولی داشته باشند.

سرهنگ جهانشیری تصریح کرد: کلاهبرداران با شیوه‌های مختلفی از دارنده ارز دیجیتال می‌خواهند وارد کانال‌های تلگرامی، اینستاگرام، واتساپ و یا هر شبکه اجتماعی دیگری شده و روی لینک‌هایی که در پس آن بدافزار وجود دارد کلیک کنند که در این صورت اطلاعات آن‌ها سرقت می‌شود و در نهایت حساب کیف پول دیجیتال قربانی را خالی می‌کنند. کاربران فضای مجازی باید مراقب این‌گونه موارد باشند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس پلیس فتا کلاهبرداری پرونده ها پلیس فتا طعمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۹۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای سلماس برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد

هوای شهر سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام و مرکز بهداشت این شهرستان اقدام به صدور توصیه و هشدار کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ بر اساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا وضعیت کیفیت هوای سطح شهر سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد.

از این رو مرکز بهداشت شهرستان سلماس اقدام به صدور توصیه و هشدار برای عموم شهروندان ساکن در این شهر به شرح ذیل کرد.

۱_ از تردد غیرضروری تمام افراد به ویژه افراد حساس شامل سالمندان، مادران باردار، کودکان و افراد دارای سابقه بیماری قلبی عروقی و تنفسی ممانعت شود.

۲_حضور در پارک‌ها و پیاده‌روی در شرایط آلودگی و گرد و غبار، صورت نگیرد .

۳_ استفاده از ماسک تنفسی فیلتردار N95 برای کارکنانی که به واسطه شغلی، بیشتر در معرض گردوغبار قرار دارند، مثل پلیس راهور, خدمات شهری و....ضروری است.

۴_ شهروندان در صورت مواجه با تنگی نفس و هر گونه ناراحتی قلبی- عروقی، سریعاً به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی و درمانی یا بیمارستان مراجعه کنند.

۵_ برای پیشگیری از ورود گرد و غبار به داخل ساختمان، در و پنجره‌ها و منافذ را ببندید و از باز و بسته کردن غیر ضرور آن‌ها خودداری شود.

کد خبر 748505

دیگر خبرها

  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • بلایی که انفجار مهیب چاه فاضلاب بر سر شهروندان تبریزی آورد | فیلم
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • هوای سلماس برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود