Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:57:24 GMT

روزانه ۲۹ تن مرغ گرم در بروجرد توزیع می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۲۰۷۵۲

روزانه ۲۹ تن مرغ گرم در بروجرد توزیع می‌شود

" حمید آزادبخت " روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به منظور تامین مرغ مورد نیاز شهروندان بروجردی براساس صورت جلسه ستاد تنظیم بازار با توجه به اینکه بروجرد یک پنجم جمعیت لرستان را دارد روزانه ۲۹ تن مرغ در این شهر توزیع خواهد شد.

وی اظهار داشت: از خروج مرغ از شهرستان به صورت زنده، کشتارگاهی، قطعه بندی و منجمد جلوگیری شده و هرگونه قطعه بندی مرغ تا اطلاع ثانوی در فروشگاه‌های عرضه مرغ ممنوع و در صورت مشاهده سهمیه آنها ۱۵ روز قطع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد بیان کرد: با توجه به احتمال افزایش قیمت گوشت قرمز به منظور تامین گوشت قرمز مورد نیاز شهروندان هماهنگی لازم برای تامین گوشت منجمد مورد نیاز فراهم شده است.
آزادبخت تاکید کرد: مقرر شده شرکت گوشت قطعه بندی دام پاک ظرف یک هفته با اخذ مجوز لازم گوشت قرمز کشتار روز را  حدود ۲۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه کند. 
وی اضافه کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده اداره صمت برای رفاه حال شهروندان کارنظارت و کنترل بازار شب تشدید شده و در سال‌جاری تاکنون ۲ هزار مورد بازرسی انجام و با متخلفان برخورد شده است.

وی ادامه داد: پنج واحد متخلف عرضه گوشت مرغ شناسایی و جریمه عمده فروشان و خرده فروشان مرغ ۴۲۵ میلیون تومان بوده و پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

شهرستان بروجرد دارای ۱۴۷ واحد مرغداری گوشتی است.

برچسب‌ها بروجرد وزارت صنعت معدن و تجارت گوشت مرغ لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد وزارت صنعت معدن و تجارت گوشت مرغ بروجرد وزارت صنعت معدن و تجارت گوشت مرغ لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند