Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی گفت: تعاون روستایی با کارشناسی مجدد، قیمت زرشک را در راستای حمایت از کشاورزان استان، افزایش دهد.

به گزارش برنا خراسان جنوبی؛ ملانوری با بیان این مطلب در جلسه برنامه ریزی خرید حمایتی محصولات کشاورزی زرشک و زعفران استان خاطرنشان کرد: این بازنگری قیمت و کارشناسی مجدد باید به گونه ای باشد که کشاورزان ما حاصل دسترنج خود را به معنای واقعی به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت محصولات زرشک و زعفران و دغدغه ها و نگرانی های کشاورزان در بحث تولید و بازار فروش، جلسات متعددی برگزار شده و پیگیری هایی نیز در سطح استانی و ملی صورت گرفت.

به گفته وی؛ این جلسه در ادامه نشست های قبلی برگزار شد تا درخصوص خرید محصولات زرشک و زعفران کشاورزان که به فصل برداشت آن ها رسیده ایم، تصمیم گیری شود.

استاندار تصریح نمود: تعاون روستایی که متولی خرید زرشک است، مراکزی را در مناطق مختلف تعبیه کرده و در حال تحویل گرفتن زرشک کشاورزان است.

ملانوری افزود: در این جلسه درخصوص تأمین زمین در حریم و محدوده روستاها برای احداث بارگاه های زرشک، توجه به صنعتی شدن روند فرآوری، راهکارهای ایجاد ارزش افزوده و... نیز تصمیم گیری شد.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در این جلسه در دستور کار دستگاه های متولی قرار گرفت، توجه به تولید محصول با برداشتن گام های اساسی در قالب افزایش سطح زیر کشت و برداشت در واحد سطح بود.

به گفته وی؛ هدف از این اقدام، حاصل شدن عواید بیشتر برای کشاورزان است.

استاندار به کشاورزان توصیه کرد؛ با مراجعه به مراکز خرید تعاونی روستایی نسبت به فروش محصول زرشک خود اقدام نمایند.

ملانوری گفت: بخش خصوصی که به جهت صادرات، تمایل به خرید زرشک کشاورزان دارند، از تسهیلات ویژه برخوردار می شوند.

وی ادامه داد: برای افرادی که به منظور تأمین بازارهای داخلی نسبت به خرید زرشک اقدام می کنند نیز از محل منابع بانکی، سرمایه در گردش درنظر گرفته شد.

استاندار با تأکید بر این که زرشک محصولی منحصر به فرد است، اظهار داشت: آینده زرشک استان، مدیریت صحیح علمی و فنی نیاز دارد.

ملانوری متذکر شد: قیمت گذاری و برنامه ریزی برای فروش زرشک باید در داخل استان صورت گیرد و هیچ کس نباید در خارج از این منطقه برای زرشک تصمیم گیری نماید.

وی در ادامه از عنایت دولت به محصول زعفران گفت و تصریح نمود: ۱۰۰ هزار میلیارد تومان منابع اعتباری برای خرید زعفران کشاورزان درنظر گرفته شده که از طریق صندوق حمایت بخش کشاورزی توزیع خواهد گشت.

به گفته وی؛ صندوق حمایت بخش کشاورزی مراکزی را در ۵ نقطه استان برای خرید زعفران درنظر گرفته است.

استاندار گفت: خرید زعفران از ابتدای آبان ماه آغاز می شود و به مدت سه ماه ادامه خواهد یافت.

ملانوری با تأکید بر این که قیمت گذاری خوبی برای زعفران صورت گرفته، اظهار داشت: بر اساس کیفیت و نوع محصول از ۱۱ میلیون تا ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای هر کیلو زعفران تعیین شده است.

به گفته وی؛ وجه تمام شده ۵ روز بعد از تحویل زعفران به کشاورزان پرداخت می شود.

وی متذکر شد: توصیه ما به کشاورزان این است که با دقت نظر نسبت به تولید محصولی کیفی و عاری از بار میکروبی اقدام نماییم که قابلیت رقابت در بازار جهانی را داشته باشد.

استاندار در ادامه از برنامه استان برای راه اندازی تعاونی تولید کنندگان محصولات کشاورزی گفت و اظهار داشت: این تعاونی به زودی سهام خود را عرضه خواهد کرد.

ملانوری ادامه داد: توصیه ما به کشاورزان و تولید کنندگان زرشک، زعفران و عناب این است که سهامدار این تعاونی شوند.

وی تأکید کرد: این تعاونی در قالب اقدامات تخصصی و فنی با ورود به تمام مراحل کاشت، داشت، برداشت، فرآوری و فروش محصولات کشاورزی ارزش افزوده ایجاد کرده و عواید بیشتری را نصیب کشاورزان می کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زرشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۲۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند

حسن اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هفت سیلوی تمام مکانیزه ذخیره گندم با ظرفیت بیش از ۲۰۰ هزار تُن کار خرید گندم از کشاورزان دهلرانی را بدون وقفه و به صورت شبانه روز انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: سیلوهای خرید از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و همچنین عوامل تشخیص و ذیحساب و ناظرین اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام در سیلوها جهت نظارت بر روند خرید مستقر می‌باشند.

اسماعیلی عنوان کرد: قیمت گندم معمولی در سال زراعی جاری هر کیلو ۱۷۵ هزار ریال و نرخ گندم دوروم نیز ۱۸۰ هزار ریال است.

کد خبر 6090486

دیگر خبرها

  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟