Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با مدیرعامل مجموعه مپنا دیدار کرد تا گره ۲۰ ماهه تنفیذ قرارداد توسعه‌ای ذخیره‌سازی گاز در مخزن شوریجه D گشوده شود.

به گزارش شانا، رضا نوشادی که در روز معارفه خود راهبرد اصلی شرکت مهندسی و توسعه گاز را مدیریت اوج مصرف با راهبرد ذخیره‌سازی گاز اعلام کرده بود، در نخستین گام سراغ این موضوع رفت تا یکی از نقاط ضعف شبکه انتقال و توزیع شمال شرق شبکه گاز کشور را برای فصل سرد ایمن کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

انتخاب شمال شرق به‌عنوان نخستین اولویت ذخیره‌سازی، این نوید را می‌دهد که بتوان به سهم هدف‌گذاری‌شده و مؤثر ذخیره‌سازی در مدیریت اوج مصرف رسید.

براساس این گزارش، پس از آنکه شرکت مپنا سال‌ها قرارداد تأمین یکصد دستگاه توربین را با شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در دستور کار داشته است، با این دیدار امید می‌رود که تدابیر اندیشیده‌شده در این نشست، سرفصلی نوین را در همکاری دو شرکت بزرگ مهندسی کشور بگشاید.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران شرکت مپنا ذخیره سازی گاز شوریجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۲۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد گفت: در استان یزد و به استناد بند ع تبصره ۸ قانون بودجه سال ‌ ۱۴۰۲، سی‌ویک صنعت باید از آب غیرمتعارف شامل پساب و آب دریا استفاده کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جواد محجوبی، مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد با بیان اینکه 31 واحد صنعتی و معدنی دارای 31 منبع آبی در استان شامل اجرای بند ع تبصره 8 قانون بودجه 1402 می‌شوند، گفت: صنایعی که مصرف آب آنها از منابع آبی سطحی یا زیرزمینی بالای 10 لیتر بر ثانیه، معادل 300 هزار متر‌مکعب در سال است، باید از منابع آبی جایگزین استفاده کنند.

محجوبی با بیان اینکه حجم آب آزاد شده این صنایع معادل یک سوم حجم آب مصرفی کل صنایع استان است، ابراز کرد: با توجه به اعلام نظر وزارت نیرو بسیاری از این صنایع مشمول باید تا پایان شهریور سال 1404 از آب غیرمتعارف استفاده کنند. 

این مقام مسئول با بیان اینکه آب غیرمتعارف شامل پساب و آب دریا است، بیان کرد: تعداد اندکی از صنایع که امکان بهره‌مندی از خط اول انتقال آب خلیج فارس در کمترین زمان ممکن را داشتند، در پایان اسفند سال گذشته آب متعارف آن ها از مدار مصرف خارج و از آب دریا بهره مند شدند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد با بیان اینکه حجم آب آزاد شده به سایر واحد های صنعتی اختصاص نمی یابد، بیان کرد: آزادسازی آب حاصل از بازتخصیص تنها با هدف مصرف در بخش شرب و بهداشت و کمک به تعادل بخشی سفره های آب زیرزمینی صورت می گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟