Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو تشکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در بیانه‌ای اعلام کردند: انتصاب رئیس دانشگاه باید به دور از هرگونه فشار از سوی سایر مسئولان استان بوده و بر اساس شایسته‌سالاری مبتنی بر تخصص علمی باشد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، دو تشکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در بیانیه‌ای خواستار انتصاب رئیس دانشگاه به دور فشار از سوی سایر مسئولان بوده استان و بر اساس شایسته‌سالاری مبتنی بر تخصص علمی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




متن بیانیه‌ای به شرح زیر است:

دانشگاه علوم پزشکی نه تنها یک نهاد آموزشی است، بلکه می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین نهاد‌های اجرایی هر استان نیز بوده که سلامت جامعه به عملکرد آن گره خورده است؛ بنابراین در تعیین مسئولین این دانشگاه، باید معیار‌هایی را در نظر گرفت که این نهاد بتواند با نهایت توان و تحول‌گرایی آن گونه که شایسته جامعه است، به خدمت بپردازد. با توجه به لزوم ایجاد تغییر در سیستم مدیریتی دانشگاه، حساسیت این موضوع و ورود جریان‌های خاص و سهم‌خواه، تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، به دور از هرگونه وابستگی به فرد و یا جناحی خاص، معیار‌های راستین جهت انتصاب رئیس آینده دانشگاه را برای مسئولین تصمیم‌گیرنده (وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار) تبیین نموده و بر حسن توجه به این معیار‌ها تاکید و نظارت می‌نمایند:

١. مردم به این امید رای دادند که رویه‌ها و ساختار‌ها تغییر کند و نباید افرادی که امیدی به تحول در زمان مدیریت ایشان نیست و ادامه دهنده راه دولت قبل می‌باشند و یا وابسته به جریانات سیاسی و حزبی خاص و نمایندگان مجلس بوده و یا گزارشاتی مبنی بر تخلفات مدیریتی ایشان وجود دارد، در مناصب مدیریتی قرار گیرند و تصمیم‌گیری در این مورد باید به دور از هرگونه وابستگی انجام شود.

٢. وزیر محترم بهداشت و استاندار محترم با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر عدم دخالت و اعمال نفوذ نمایندگان در کار‌های اجرایی، کاملا مستقل تصمیم گرفته و به تقسیم‌بندی مناصب بین نمایندگان توجه نکنند که عزت دهنده و حامی اصلی خداست.

٣. انتصابات باید به دور از هرگونه قوم و قبیله‌گرایی و فشار از سوی سایر مسئولان بوده و شایسته‌سالاری مبتنی بر تخصص علمی، مدیریتی و تعهد، مد نظر استاندار و وزیر بهداشت قرار گیرد. حلقه‌های بسته مدیریتی باید شکسته شود و مسئولین آینده همگی از یک حزب یا جناح خاص نباشند که خود عامل ایجاد انحصار و فساد است.

۴. تشکل‌ها، نه تنها بر انتصاب رئیس دانشگاه نظارت داشته بلکه در انتصاب معاونین و مدیران دانشگاه نیز نظارت خواهند داشت.

۵. جریان‌های تمامیت‌خواه و انحصارطلب نیز در اطراف بعضی گزینه‌ها وجود دارد که در انتخاب این افراد باید نهایت دقت صورت گیرد اگرچه آن گزینه به عنوان گزینه انقلابی مطرح باشد یا نباشد.

۶. شنیده‌ها حاکی از این است که برخی گزینه‌ها صرفا به دلیل سهم‌خواهی و لجاجت‌ها مطرح شده اند. از استاندار محترم انتظار می‌رود تقوا پیشه کرده و درگیر این حواشی نشده و رضایت الهی را اولویت قرار دهد.

٧. چیزی که این روز‌ها بیشتر دیده می‌شود بازی با نام‌ها و اسامی است. آقایان تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز از گزینه‌های پیش رو برنامه و راهبرد مدیریتی بخواهند و نباید جریان‌های سیاسی، ایشان را از این امر باز دارند. به محض انتخاب مسئول جدید، تشکل‌های دانشجویی از مسئول منتخب برنامه خواهند خواست و برنامه ایشان در جلسه‌ای بررسی خواهد شد و بنابراین نحوه عملکرد مسئولین در انتخاب رئیس جدید مشخص خواهد شد.

٨. مسئول آینده باید تحول‌گرا باشد. بررسی شود که برنامه مدیریتی گزینه‌ها (اگر داشته باشند)، تا چه میزان می‌تواند شرایط فعلی را تغییر دهد و سپس تصمیم‌گیری کنند.

٩. نباید افرادی انتخاب شوند که دچار تعارض منافع هستند و انتصاب افرادی باید صورت گیرد که در بخش خصوصی هیچ‌گونه منفعتی نبرده و فاقد هرگونه مطب، آزمایشگاه، درمانگاه و... باشند.

١٠. تشکل‌های دانشجویی با هیچ کدام از مسئولین عهد اخوت نبسته و اگر مسئولی بخواهد قدمی پا کج بگذارد، فارغ از این که آن مسئول انقلابی باشد یا نباشد، بدون هیچ گونه رودربایستی در برابر او خواهند ایستاد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تشکل های دانشجویی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج انتصاب رئیس دانشگاه دور از هرگونه شایسته سالاری گزینه ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۳۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شامگاه چهارشنبه با اتنتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: انتشار خبر فوت این پزشک در جاسک موجب ایجاد شایعه‌ها و نگرانی‌هایی بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این اطلاعیه ضمن تسلیت به خانواده این پزشک و جامعه پزشکی توضیح داد: مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت وی در بیمارستان پارسیان، ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کرده و فوت در تهران اتفاق افتاده است.

این اطلاعیه‌ی افزاید: هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچ یک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز بکار این پزشک در استان هیچ مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه منتقل نشده است و به همین دلیل فوت وی نمی‌تواند هیچ گونه ارتباطی با محل خدمت وی داشته باشد.

دانشگاه علوم پزشکی از رسانه‌ها و سایر افراد خواست اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری کنند.

طی روز‌های گذشته خبر فوت این پزشک طرحی جوان تحت عنوان مرگ خودخواسته در جاسک منتشر شده بود.

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • مهاجری: وای به حال دانشگاهی که بانوی اول عضو هیات جذب اساتیدش باشد!
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • اصل شایسته سالاری باید در مراکز علمی حاکم باشد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش