Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لرستان _ نسرین صفربیرانوند، مریم حیدری بانوی کارآفرینی که با سن کم توانسته نه تنها برای خود شغلی دست و پا کند بلکه چند نفر را هم مشغول کند. این بانوی کارآفرین خرم‌آبادی با تلاش و پشتکار و بدون اینکه آموزشی ببیند حدود سه سال است که در زمینه تولید لوازم دکوری و تزئینات منزل فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری که ۲۲ سال سن دارد با کمک همسر و مادرش کارگاهی راه‌اندازی و در آن مشغول فعالیت است، با بانوی کارآفرین رفته  گفت‌وگویی انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

نکته جالب در دیداری که با حیدری داشتیم شور و شوق و علاقه‌ای است که وی به کار خود نشان می‌دهد، نکته دیگر اینکه کارگاه وی خانوادگی است.

 

هنگامی که وارد کارگاه شدم بوی رنگ مشامم را آزار می‌داد، اما گویا برای خانم حیدری و مادرش بوی رنگ عادی بود.

چطور شد که به این شغل روی آوردید؟

سه سال پیش بود که به فکر انجام کار در منزل افتادم زیرا به شغل دولتی علاقه چندانی نداشتم، دانش آموز زرنگی بودم، اما تمایل داشتم کار مدیریتی انجام بدهم، هدفم اشتغال و کارآفرینی بود روزهایی بود که اصلا سفارش نداشتیم اما کم نیاوردم و با تلاش توانستم موفق شوم.

برای تولید لوازم دکوری در کلاسی هم شرکت کردید؟

خیر، کلاس خاصی شرکت نکردم همینطور در منزل چندین کار را انجام دادم هر چه جلوتر رفتم کارم بهتر شد. بیشتر به صورت تجربی جلو رفتم و مطالعه هم داشتم

کارگاه را چگونه راه اندازی کردید؟

حدود یکسال است که کارگاه را راه‌اندازی کردم، برای شروع سرمایه چندانی نداشتم و در این مسیر همسرم و مادرم نقش زیادی داشتند، در حال تنها کارگاه تولیدی لوازم دکوری در خرم‌آباد هستیم، صفر تا صد کار را در خود کارگاه انجام می‌دهم.

استقبال از کارتان چطور است؟

بله اوضاع بد نیست، اما فعلا جا دارد که شناخته شویم ، به همه شهرها محصولات تولیدی خود را ارسال می‌کنیم، عمده‌فروشی‌های تهران هم جزو مشتری‌های پر و پا قرص ما هستند.

به دلیل اینکه قیمت ما پایین‌تر است از طرفی کیفیت محصولات قابل قبول است مشتری جذب می‌شود.
البته در خرم‌آباد هنوز جا نیفتاده اما من تمام فروشگاه‌ها را سر زده‌ام.

 

چگونه مشتری جذب می‌کنید؟

 مراجعه حضوری به فروشگا‌ه‌ها را مرتب انجام می‌دهم، اما بیشتر از طریق پیج اینستاگرام سفارش می‌گیریم.

چند نفر در کارگاه شما مشغول فعالیت هستند؟ برنامه‌ای برای توسعه کارتان دارید؟

در حال حاضر پنج نفر در کارگاه مشغول هستند و به صورت دو شیفت صبح و عصر کار می‌کنند، اما در صورتی که سرمایه باشد می‌توانیم کارگاه را توسعه و اشتغال زایی بیشتری را داشته باشیم.

سرمایه اولیه شما برای راه اندازی کارگاه چقدر بود؟

حدود صد و پنجاه میلیون تومان که مادرم و همسرم واقعا کمک زیادی در این زمینه به من کردند.

چه موادی در کارگاه استفاده می کنید؟

بیشتر پودر سنگ ترک استفاده می کنیم که از ترکیه وارد می‌شود، در واقع عمده‌ترین مواد اولیه‌ای است که استفاده می‌کنیم، چوب هم از دیگر مواد اولیه‌ای است که در کارگاه کاربرد دارد و در ساخت برخی محصولات به شکل های مختلف استفاده می شود.

از دستگاه خاصی برای تولید استفاده می‌کنید؟

خیر، تمام کارها را با دست انجام می‌دهیم، قالب کار را هم خودمان تولید می‌کنیم و همین تولید محصولات را زمان برکرده است، به دلیل بالا بودن قیمت وسایل و دستگاه‌ها نتوانستم خریداری داشته باشیم، به عنوان نمونه از پلی‌استر کمتر استفاده می‌کنیم چون دستگاه نداریم.

از سود حاصل از فعالیتتان رضایت دارید؟ 

ببینید هر کسی نمی‌تواند به راحتی وارد این کار شود زیرا قیمت مواد اولیه و هزینه‌های جانبی بالا است، هزینه قالب اولیه هم بسیاربالا است، اما من در حال حاضر و پس از چند سال تلاش توانستم درآمد خوبی کسب کنم و خدا را شکر راضی هستم.

من چون مواد اولیه را به صورت تناژ خریداری می‌کنم قیمت تمام شد مناسب است.

این شغل به شکلی است که می‌توانی ۱۰ روز در ماه کار نداشته باشی، می‌شود روزی دوتا سه میلیون تومان هم درآمد داشت بستگی به بازار فروش و کیفیت محصول هم دارد.
 
چند نوع محصول در کارگاه تولید می‌کنید؟

در حال حاضر حدود سیصد تا چهارصد محصول اما می‌توانیم زمینه کاری را گسترش و هزار مدل بسازیم، 
کارگاه کوچک است ما به جای بزرگی هم برای تولید هم انبار نیاز داریم.

عمده محصول شما که بازار خوبی دارد؟

جاکلیدی فروش تک کارگاه است.خوشبختانه استقبال از این محصول خوب است.

چرا تولیدات را افزایش نمی‌دهید؟

به خاطر نبود سرمایه است وگرنه ظرفیت و توان لازم را برای گسترش کار داریم، یعنی اگر سرمایه در اختیار ما باشد برنامه‌‌ریزی من برای عید اشتغال ۱۰ نفر دیگر است. از طرفی اگر سرمایه باشد می‌توانیم نمایندگی فروش محصولات را در شهر دایر کنیم. 

برای دریافت تسهیلات اقدامی نکردید؟

چرا چند بار پیگیری کرده‌ایم اما تا کنون نتیجه‌ای حاصل نشده است ، تنها انتظار ما هم این است که مسوولان برای سرمایه کمک کنند تا افراد بیشتری را جذب کنیم. امیدواریم در آینده بتوانیم برنامه های مورد نظر را با حمایت سوولان اجرا کنیم.

یک موضوع که برای من جالب هست اینه که بوی رنگ توی کارگاه خیلی زیاده و من کمی اذیت شدم. این بو اذیتتان نمی‌کند؟

ما به نحوی عادت کرده‌ایم، زیرا تمام کارها باید رنگ شود هر کسی مانند شما برای اولین بار وارد می‌شود بوی رنگ اذیتش می‌کند.

برای تهیه محصولات خود بر اساس سلیقه مشتری کار می‌کنید؟

خلاقیت نیاز این کار است. من معمولا دنبال ایده‌های جدید هستم، گاهی هم براساس طرح و سفارش مشتری تولید می‌کنیم. در مجموع تلاش می کنیم محصولات زیبا و مشتری پسند تولید کنیم.

 

تا حالا به صادرات محصولاتتان فکر کردید؟

بله، می‌توان روی صادرات مانور داد، چون هم کیفیت بالا است هم قیمت مناسب است از طرفی تنوع محصولات هم بالا است.

در پایان امیدوارم با حمایت مسوولان و برنامه ریزی درست بتوانیم در آینده کارگاه را توسعه ببخشیم و در آینده نزدیک چند نفر دیگر را مشغول بکار کنیم. همچنین از حضور شما در کارگاه و تهیه گزارش ممنونم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارآفرینی خرم آباد مریم حیدری محصولات دکوری تزئینات لرستان راه اندازی مواد اولیه بوی رنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو