Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا سعدی پور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : طبق آمار ما ۲۴۰ هزار دانش آموز ۱۲ تا ۱۷ سال استان می‌بایست واکسن کرونا تزریق کنند تا قادر به حضور در کلاس های درس باشند و تاکنون هم بیش از ۸۰ درصدشان دز نخست واکسن را دریافت کرده اند.

وی علت افزایش رغبت دانش آموزان و شتاب گیری واکسیناسیون این گروه جمعیتی را راه اندازی مراکز تخصصی مشاوره و واکسیناسیون در استان علام کرد و گفت که در حال حاضر ۲۰ مرکز تخصصی در کنار مراکز تجمیعی تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان کار واکسیناسیون دانش آموزان را انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعدی پور یکی از کارکردهای مراکز تخصصی را ارائه خدمات مشاوره ای به دانش آموزان و خانواده های آنان در باره واکسن کرونا و اقناع آنان برشمرد و افزود : این مراکز تخصصی با همکاری مدیران مدارس در استان راه اندازی شد و براساس نوبت‌دهی از طریق مدرسه کار واکسیناسیون را انجام می دهند.

وی توضیح داد : مدیران مدارس فهرست دانش آموزان واجد شرایط برای واکسیناسیون را به مراکز تخصصی می دهند و این مراکز هم نوبت بندی می کنند و نوبت هر دانش آموزی از طریق مدیر مدرسه به خانواده دانش آموزش اطلاع داده می شود و دانش آموزان با مراجعه در زمان مقرر علاوه بر دریافت مشاوره ، واکسن تزریق می کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران یکی از مزیت های راه اندازی این مراکز را خنثی کردن تبلیغات واکسن هراسی دانست و گفت : مشاوره‌ در مراکز تخصصی با همکاری معلمان مدارس به دانش آموزان داده می شود ضمن این که کودکان و نوجوانان در این مراکز با اهمیت واکسن ، رعایت نکات بهداشتی و پروتکل ها پس از تزریق واکسن و هنگام حضور در مدرسه آشنا می شوند.

سعدی پور تزریق واکسن کرونا برای معلمان و دانش آموزان را پیش نیاز حضور در کلاس درس در زمان بازگشایی مدارس دانست و افزود : همزمان با بازگشایی مدارس، دانش آموزان و معلمان موظف هستند قبل از ورود به کلاس‌های درس، کارت‌های هوشمند دریافت واکسن کرونا را به معاون و یا مدیر مدرسه ارائه دهند

وی در باره وضعیت واکسیناسیون معلمان هم گفت  : ۴۰ هزار و ۵۰۲ معلم در مازندران در هفته‌های گذشته واکسن کرونا را دریافت کرده اند و با تکمیل شدن روند واکسیناسیون دانش آموزان، روند بازگشایی مدارس در آبان ماه به تدریج با نظارت مدیران مدارس و مدیران شهرستانی ادارات آموزش و پرورش در استان شروع می شود.

در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در استان مازندران ۵۲۰ هزار دانش آموز در چهار و ۲۰۵ مدرسه تحصیل می کنند.

براساس آمار دانشگاه علوم پزشکی مازندران، از گروه هدف ۲ میلیون و ۳۹۰ هزار نفری استان، تاکنون ۸۳.۸ درصد دُز اول و ۴۰.۴ درصد هم دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند. دُز سوم واکسن کرونا هم به یک‌هزار و ۲۰۰ نفر از کادر درمان استان تزریق شده است و در این مرحله قرار است ۶ هزار نفر از کادر درمان در سراسر مازندران دُز سوم واکسن کرونا را در روزهای آینده دریافت کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مدارس واکسن دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مدارس واکسن ویروس کرونا مدارس واکسن دانش آموزان واکسن کرونا دانش آموزان مراکز تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن