Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، حکمت الله نریمانی رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه در نشست شورای کشاورزی گفت: در سال زراعی گذشته ۴۳۴میلی‌متر بارندگی داشتیم که در ۲ مقطع بسیار طولانی با عدم بارش مواجه شدیم.   نریمانی افزود: بسیاری از مزارع کهگیلویه دیم بوده که با کاهش نزولات آسمانی عملا در برداشت محصولات با عملکرد پایینی مواجه شده و برخی مزارع نیز غیر قابل برداشت بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او اضافه کرد: با تمام مشکلات و معضلات با همت کشاورزان و تلاش شبانه روزی همکاران خود در این ادراه توانستیم بیش از ۱۲ هزار تن گندم مازاد بر مصرف «۱۰ هزار و ۵۰۰ تن سیلویی» و «هزار و ۶۰۰ تن بذری» از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری شد.   نریمانی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰۰ تن دانه‌های روغنی کلزا خریداری که رکورد جدیدی در خرید این محصول در شهرستان است، ادامه داد: در خصوص جو، نیز کشاورزان محصول خوبی برداشت کردند، اما به دلیل پایین بودن قیمت این محصول نسبت به بازار آزاد، معمولا جوکاران محصول خود را به دولت نمی‌فروشند.   او بیان کرد: با توجه به وضعیت آب و هوا و بیش بینی‌های هواشناسی، امسال نسبت به پارسال وخیم‌تر بوده، اما برنامه‌های گسترده‌ای در قالب سیاست‌گذاری‌های وزارتخات خانه و سازمان متبوع داریم در شرایط به وجود آمده کمک شایانی خواهد کرد.   نریمانی عنوان کرد: با راه اندازی سامانه حواله الکترونیک کود، برای عدالت بیشتر و دخالت نکردن افراد از ۱۰ مهرماه اقدام به توزیع و صدور تنها براساس این طرح کردیم.   نریمانی با اشاره به اینکه ۴۵ هزار هکتار اراضی کشاوزی در شهرستان وجود دارد گفت: برای هر هکتار ۳ کیسه کود اوره، فسفات و پتاسه به تعداد مورد نیاز از اردیبهشت تا خرداد ماه اقدام به توزیع شد که در فصل کاشت با تراکم بار مراجعه کشاورزان روبرو نشویم.   او با اشاره به تامین سوخت مورد نیاز ادوات کشاورزی، افزود: بیش از یک میلیون لیتر سوخت مورد نیاز بوده که تاکنون شرکت فراورده‌های نفتی در این بخش کمک حال بودند. انتهای پيام/س  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد جهاد کشاورزی خرید گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت:  از ابتدای فصل خرید گندم در ۲۰ فروردین ماه تاکنون بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان به صورت تضمینی خریداری شده است.

امید جهان نژادیان افزود: از این میزان  بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم از مراکز خرید روباز به مراکز استاندارد ارسال شده است.

وی ادامه داد: روزانه ییش از ۶۰ هزار تن گندم توسط ۱۰۳ مرکز خرید در استان خوزستان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار کرد: در سال زراعی جاری هر کیلوگرم گندم به نرخ ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم گندم دروم به نرخ ۱۸ هزار تومان از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

جهان نژادیان اظهار کرد: در سال گذشته در خوزستان بیش از یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.

در سال زارعی جاری  در ۷۵۴ هزار هکتار از اراضی استان کشت گندم انجام شده است.

استان خوزستان پارسال رتبه نخست خرید گندم در کشور را کسب کرد.

 

دیگر خبرها

  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود