Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین برنامه‌ در قالب لایو اینستاگرامی دبیرخانه‌ همایش سلامت روان و رسانه با عنوان «چشم از من برندارید؛ جامعه‌ی ایرانی و سلبریتی» پنج‌شنبه۲۹ مهر ساعت ۲۱ برگزار می‌شود.

به گزارش دبیرخانه‌ همایش سلامت روان و رسانه این گفت‌و‌گوی زنده‌ اینستاگرامی با حضور دکتر ارسیا تقوا روان‌پزشک و دکتر فردین علیخواه، عضو گروه جامعه‌شناسی دانشگاه گیلان، پنج‌شنبه از طریق اکانت اینستاگرام همایش سلامت روان و رسانه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گسترش رسانه‌های اجتماعی و پدیده‌ سلبریتی‌ها این پرسش مطرح می‌شود که آیا گسترش فرهنگ سلبریتی در جامعه باید موجب نگرانی ما باشد یا سلبریتی‌ها می‌توانند کارکردهای مثبتی نیز در جامعه داشته باشند؟

در این نشست درباره‌ اهمیت و ضرورت پرداختن به موضوع سلبریتی در جامعه‌ ایرانی با حضور کارشناسان برنامه از منظر جامعه‌شناختی و روان‌شناختی بحث و گفت‌و‌گو می‌شود. همچنین به جنبه‌های مختلف کارکرد و پیامدهای گسترش پدیده‌ و فرهنگ سلبریتی و جنبه‌های مثبت و منفی آن در جامعه نیز پرداخته می‌شود. این گفت‌وگوی زنده‌ از مجموعه پیش‌نشست‌های یازدهمین همایش سلامت روان و رسانه در قالب لایو اینستاگرامی است.

تاکنون سه برنامه‌ی لایو در هفته‌ی سلامت روان و هم مانی آن با هفته‌ی ملی کودکان با عنوان‌های «تاثیر قصه‌گویی و بازی بر سلامت روان کودکان»، «۵۱ هزار سوگ کودکانه؛ کرونا و چالش‌های روان‌شناختی کودکان» و «سوء‌رفتارهای هیجانی؛ زخم‌های پنهان کودکی از طریق اکانت همایش برگزار شده است. یازدهمین همایش عامی سالانه‌ سلامت روان و رسانه اسفند ماه امسال از سوی کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو برگزار و اطلاعات تکمیلی برگزاری همایش به زودی اعلام می‌شود.

گفت‌وگوی زنده‌ی اینستاگرامی «چشم از من برندارید؛ جامعه‌ی ایرانی و سلبریتی» پنج‌شنبه۲۹ مهرساعت ۲۱ برگزار می‌شود. این لایو اینستاگرامی را از طریق اکانت همایش به نشانی زیر ببینید و دنبال کنید: https://instagram.com/mental_health_media_unesco

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: همایش سلامت روان و رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • (ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟