Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری صدای افغان (آوا) از استان غزنی گزارش داد: طالبان از مردم شهرستان هزاره نشین «ناور» خواستند خون بهای ۲ تن از نیروهایشان در شهر فیروزکوه مرکز ولایت غور را به مبلغ یک و نیم میلیون افغانی بپردازند.

این افراد قبل از سقوط غور به‌دست طالبان در روستا‌های «قند سنگ» و «شورک» شهر فیروزکوه کشته شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبان تاکنون ۵۰۹ هزار افغانی از ساکنان این روستا به عنوان خون‌بها گرفته اند و به مردم و ساکنان روستا ۲ روز فرصت داده اند که باقی مانده پول را جمع آوری کنند.

عشایر پشتون طی چند سال گذشته در فصل بهار با هجوم به مناطق هزاره نشین اقدام به چرای دام‌های خود در شهرستان بهسود در استان میدان وردک و شهرستان ناور استان غزنی می‌کنند که درجریان این برخورد یک فرد مسلح کشته شده و اکنون از مردم این مناطق می‌خواهند پنج میلیون افغانی را به عنوان خون بها پراخت کنند.

در این درگیری‌ها ده‌ها نفر از مردم هزاره کشته شده و منازل آن‌ها توسط عشایر به آتش کشیده شده است و اکنون بواسطه آن درگیری‌ها از مردم غرامت طلب می‌کند.

براساس گزارش‌های منتشر شده طالبان از مردم این مناطق خواسته اند که تا ۳۰ مهر غرامت را به همراه ۳۰ قبضه سلاح تحویل دهند. خبرگزاری جمهور افغانستان از استان غور در مرکز این کشور نیز گزارش داده است که طالبان در این استان به مردم مناطق «قندسنگ» و «شورک» در نزدیکی شهر فیروزکوه مرکز استان غور نیز دستور داده است که یک میلیون و ۵۰۰ هزار افغانی برای افراد این گروه که در سال‌های گذشته در درگیری‌ها در این استان کشته شده اند، غرامت بپردازند.

این فشار‌ها و درخواست غرامت در حالی مطرح می‌شود که رهبر طالبان اعلام عفو عمومی کرده، اما در برخی از مناطق افراد طالبان اقدام به اخاذی و آزار و اذیت هزاره‌ها می‌کنند.

پیش از این نیز گزارش‌هایی از استان‌های دایکندی و هلمند افغانستان منتشر شده بود که طالبان صد‌ها خانواده را مجبور به کوچ اجباری و ترک منازل و کشاورزی خود کرده بودند.

این فشار‌ها و جمع آوری پول توسط گروه طالبان در حالی ادامه دارد که بحران اقتصادی و فقر در افغانستان رو به افزایش است و مردم بشدت نیازمند کمک‌های بشردوستانه هستند.

سازمان‌های بین المللی با اشاره به نیاز ۹۷ درصد از مردم افغانستان به کمک فوری اعلام کرد اگر کمک فوری به مردم نشود فاجعه انسانی در افغانستان رخ می‌دهد.

در چنین شرایطی گروه طالبان بجای کمک به مردم بویژه مناطق دشوار گذر هزاره‌های شیعه با اخاذی از مردم به بهانه‌های مختلف باعث تشدید بحران می‌شود.

از زمان خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان و تسلط طالبان بر کل این کشور، اقلیت‌های قومی و مذهبی از جمله شیعیان هزاره مورد خشونت این گروه قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان تحولات افغانستان کشته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند

وزیر خارجه حکومت طالبان با اشاره به زنجیره تامین و حمایت از داعش گفت سه کشور همسایه زمینه این گروه تروریستی در منطقه را فراهم کرده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «امیرخان متقی» وزیر خارجه حکومت طالبان بدون نام بردن از کشور خاصی گفت سه کشور همسایه زمینه را برای حضور گروه تروریستی داعش در منطقه فراهم کرده‌اند.

وی افزود یکی از این کشورها نیروی انسانی داعش را فراهم می‌کند، دومی برنامه‌های آموزشی و کشور سوم نیز حملات تروریستی آن را هدایت می‌کند.

متقی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه افغانستان-قزاقستان در کابل اظهار داشت بررسی‌ها نشان می‌دهد که از هر 10 مورد رویداد امنیتی دستکم هشت مورد آن در خارج از افغانستان طراحی شده است.

وی تصریح کرد اگر این کشورهای همسایه مسئولیت خود را به درستی انجام دهند، در افغانستان مشکلات امینتی بوجود نخواهد آمد.

گزارش شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت داعش در افغانستانحقانی: تهدید داعش در افغانستان، نگران‌کننده نیستنیویورک‌تایمز: نصف اعضای داعش خوراسان اتباع تاجیکستان هستند

وزیر خارجه حکومت طالبان همچنین تاکید کرد از خاک افغانستان به دیگران آسیبی نخواهد رسید اما کشورهای دیگر نیز از اقدامات ویرانگر دست بردارند.

امیرخان مقتی اظهار داشت امنیت افغانستان به امنیت منطقه مرتبط است.

«ملا یعقوب مجاهد» وزیر دفاع حکومت طالبان پیش از این با اظهار اینکه عناصر داعش از تاجیکستان و پاکستان وارد افغانستان می‌شوند از این کشورها خواسته بود مرزهای خود را کنترل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • نشست دوجانبه طالبان و هیأت ترکمنستانی
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در جنوب شرق کشور
  • بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان | سرنوشت مرزبانان چه شد؟
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است