Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناهید مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زنان بعنوان مدیر خانه، نقش موثری در مدیریت اطلاعات درست درباره بیماری کووید-۱۹ و مسائل مرتبط با آن مانند واکسیناسیون کرونا در بین اعضای خانواده دارند به همین دلیل توانمندسازی آنها در زمینه کسب اطلاعات و اخبار درست و از منابع معتبر و امکان تشخیص اخبار جعلی از واقعی ضروری بنظر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زنان در ۲ سال گذشته با مسائل مهمی در زمینه بیماری کووید-۱۹ و واکسن کرونا مواجه بودند، اظهار داشت: با توجه به اهمیت این موضوع و نقش موثر زنان در آگاه‌سازی اعضای خانواده و مدیریت این همه‌گیری در جامعه، امسال شعار هفته ملی سلامت بانوان "زنان، مدیریت سلامت، مهار کرونا " انتخاب شد.

مرادی با اشاره به اینکه 'هفته ملی سلامت بانوان" از ۲۴ تا ۳۰ مهر گرامی داشته می‌شود، اضافه کرد: لازم است زنان نقش خود را برای مدیریت اطلاعات درست درباره بیماری کووید-۱۹ و واکسیناسیون کرونا جدی‌تر بگیرند. 

این کارشناس با بیان اینکه بیماری کووید-۱۹ مختص  یک کشور یا ملت خاص نیست و بسیاری از کشورها برای واکسیناسیون کرونا اقدام کرده اند، تصریح کرد: اگر اطلاعات و اخبار معتبر مبتنی بر شواهد علمی را در نظر بگیریم، مشاهده می‌کنیم که موارد ابتلای شدید و مرگ و میر ناشی از کرونا در کشورهایی که پوشش واکسیناسیون بالا داشتند، بشدت کاهش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه واکسیناسیون یکی از حلقه‌های شکست همه‌گیری کروناست، گفت: لازم است اطلاعات درست و علمی در این زمینه در اختیار همه مردم بویژه زنان قرار گیرد تا آنها با رصد نتایج واکسیناسیون در کشورهای مختلف، سایر افراد بویژه اعضای خانواده خود را برای دریافت واکسن کرونا، ترغیب کنند.

مرادی با بیان اینکه وزارت بهداشت نیز باید درباره تولید محتواهای علمی در این زمینه فعالیت بیشتری داشته باشد، خاطرنشان کرد: شاید آنطور که باید در کشور نتوانستیم همقدم با باورهای غلط درباره واکسن کرونا، باورها و اطلاعات درست را ترویج کنیم به همین دلیل نیاز است که نهادهای مربوطه و رسانه ها در این زمینه اقدامات بیشتری انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی زنان برای دریافت اطلاعات درست درباره بیماری کووید-۱۹ و واکسن کرونا از طریق فضای مجازی و برگزاری وبینارها در مجامع مختلف مانند اداره ها و اصناف امکانپذیر است، اضافه کرد: همچنین ضروریست که وزارت بهداشت و رادیو و تلویزیون اطلاعات درست و به روز و مبتنی بر مباحث علمی را هماهنگ با یکدیگر در اختیار مردم قرار دهند که در پیشگیری از ترویج باورهای نادرست بسیار موثر است.

این کارشناس همچنین درباره سلامت بانوان، گفت: در زمان حاضر سرطان سینه شایعترین نوع سرطان در بین زنان است که تشخیص زودهنگام توده ها و معاینه های ماهانه در پیشگیری و درمان آن بسیار موثر است.

به گفته وی، زنان می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، آموزش های مرتبط با نحوه خودآزمایی سینه را دریافت کنند و هر ماه یک بار این کار را انجام دهند تا توده های احتمالی را شناسایی و برای رفع آن اقدام کنند.

ویروس کرونا از اسفند سال ۹۸ در کشورمان شیوع یافت و تاکنون بیش از پنج میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند.

واکسیناسیون علیه کرونا نیز از بهمن سال ۹۹ در کشور آغاز شد و تاکنون مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۴ میلیون نفر رسیده است.

برچسب‌ها سلامت زنان اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت زنان اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سلامت زنان اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیماری کووید ۱۹ اطلاعات درست واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار حسین حیاتی در رزمایش واکسیناسیون طرح شهید زاهدی در دهستان فامور از بخش جره و بالاده کازرون بیان داشت: رزمایش ۲۵۰ هزار دام در استان فارس به نام طرح شهید زاهدی برگزار شد.

فرمانده سپاه شهرستان کازرون با بیان اینکه امروزه بخش دامپروری یکی از مشاغل مهم و تأثیرگذار در اقتصاد ملی است، افزود: رزمایش جهاد دامپزشکی استان فارس به مدت دو هفته با مشارکت بسیج مهندسین جامعه کشاورزی، بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی و اداره دامپزشکی برگزار شد.

سرهنگ حیاتی تصریح کرد: شهرستان کازرون در رزمایش طرح شهید زاهدی با واکسیناسیون بیش از ۲۵ هزار رأس دام فعالیت داشته است.

وی با بیان اینکه امنیت غذایی، تولید محصولات دامی سالم و کاهش هزینه‌های تولید از مهم‌ترین ویژگی‌های واکسیناسیون در سطح شهرستان است، اذعان داشت: خدمات بسیج مهندسین جامعه کشاورزی، بسیج دانشجویی و اداره دامپزشکی در راستای خدمات به جامع بزرگ عشایری بخصوص خدمت در مناطق کم برخوردار صورت می‌گیرد.

حیاتی با بیان اینکه برگزاری اردوهای جهادی در چارچوب گام دوم انقلاب اسلامی طبق فرمایش مقام معظم رهبری انجام می‌گیرد، افزود: از جمله اقدامات پیشگیرانه مجموعه دامپزشکی در راستای مقابله با شیوع بیماری‌های دامی در واقع واکسیناسیون و رصد و پایش بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که در حراست از سرمایه‌های دامی، بهداشت جامعه و امنیت غذایی نقش سازنده‌ای دارد.

امنیت غذایی کشور در گروه سلامت مواد غذایی است

مدیر بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون نیز گفت: امروز تأمین امنیت غذایی و سلامت شهروندان در گرو سلامت مواد غذایی آنها بوده که واکسیناسیون دام و طیور در سلامت فرآورده‌های گوشتی و در نتیجه سلامت شهروندان نقش بسزایی دارد.

محمدجعفر شفیعی هدف از رزمایش را حفظ سرمایه‌های دامی و امنیت غذایی شهروندان دانست و افزود: واکسیناسیون به موقع دام و طیور یکی از عوامل مؤثر در کاهش بیماری‌ها و پیشگیری با برخی بیماری‌ها است که در طول سال در مناطق مختلف شهرستان انجام می‌گیرد.

شفیعی با اشاره به اینکه فعالان مجموعه دامپزشکی و مهندسین علوم دامی در حقیقت سربازان گمنام عرصه سلامت هستند که در کاهش بیماری‌های مشترک بین انسان و دام نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند، خاطر نشان کرد: بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون و دامپزشکی همه ساله فعالیت گسترده‌ای را در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام انجام می‌دهد که در این راستا در وهله نخست واکسیناسیون دام و طیور و به دنبال آن پایش و مراقبت بیماری‌ها در جمعیت‌های دامی در سطح شهرستان است.

وی گفت: رزمایش ملی جهاد دامپزشکی در سطح گسترده در خردادماه سال جاری نیز با توجه به پتانسیل و ظرفیت شهرستان در مناطق محروم کازرون انجام خواهد گرفت.

کد خبر 6087063

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • واکسیناسیون رایگان یک میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سبک در گلستان علیه طاعون نشخوارکنندگان
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است