Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همانطور که همه میدانند، ایلان ماسک یکی از باهوش‌ترین و زرنگ‌ترین انسان‌های کره زمین است که تقریبا میتوان گفت اکثر ایده هایش به ثمر نشسته! از zip۲ گرفته تا اسپیس ایکس! حتی نظریه‌هایی هم که از او منتشر شده عجیب و غریب است! نظریه‌هایی مانند جهان‌های ماتریکسی و یا منفجر کردن مریخ و …!

او در گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که هدفش بهتر کردن یک منطقه و یا یک کشور نیست! او هدفش بهتر کردن دنیاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی او قدمش را فراتر از این‌ها گذاشته و حالا در فضا هم درباره او صحبت میشود! شاید هم منظورش از کلمه “دنیا” همین بوده! کسی چه میداند!

برای همین ایده‌های از طرف افراد مختلف مطرح شده که او یک موجود فضایی است و یا اینکه با بیگانگان در ارتباط است! در ادامه با ما همراه باشید تا بررسی کنیم که آیا ایلان ماسک فضایی است یا نه؟!

اول از همه بگذارید یک چیزی را بگویم؛ ما در این پست با تفکر پیش میرویم که ایلان ماسک واقعا یک موجود فضایی است. پس شاید در اکثر مثالها، دلایل منطقی و غیر منطقی از فضایی بودن او بیاوریم.

و اما دلایل:

۱. شرکت فضایی اسپیس ایکس

این شرکت از دو سال پیش تا به الان، چندین برابر بیشتر از قبل بر سر زبان‌ها افتاده و آن هم به دلیل پرتاب ماهواره‌هایی است که از طرف این شرکت به فضا ارسال شده است.

باید بدانید که بعد از تاسیس این شرکت، علم و دانشی که در زمینه هوا و فضا وجود داشت، رشد چشمگیری کرد و حتی شرکت‌های بزرگی به مانند ناسا هم با این شرکت قرارداد‌هایی را امضا کردند.

به گفته موسس این شرکت یعنی آقای ماسک، یکی از هدف‌های این شرکت، حمل و نقل فضایی است و شاید این فقط یک پوششی باشد تا او به راحتی بتواند از زمین به فضا برود و برعکس!

شاید هم او قصد دارد با رسیدن به هدفی که اعلام کرده به محل زندگی قبلی خود بازگردد! نظر شما چیست؟

۲. منفجر کردن قطب‌های سیاره مریخ؟

همانطور که میدانید، خیلی از دانشمندان اعتقاد دارند که سیاره مریخ میتواند مکانی برای زندگی شود! ولی خب همیشه یک مشکلاتی وجود دارد! یکی از همین مشکلات وجود دی اکسید کربن، آنهم به مقدار بسیار زیاد است.

اکثر این دی اکسید‌های کربن در قطب‌های سیاره مریخ قرار دارد که همین موضوع باعث شده که روند تبدیل مریخ به زیستگاه دوم انسان‌ها کند شود. حالا در این میان، ایلان ماسک یک ایده‌ای را مطرح کرده که آن هم منفجر کردن قطب‌های سیاره مریخ آنهم به کمک بمب اتم است!

البته دلیل منطقی این است که خوب روشی برای کم کردن دی اکسید کربن است. ولی بیایید از این دید ببینیم که ایلان ماسک یک فضایی است و موجوداتی که قبلا بر روی این سیاره زندگی میکردند، با گونه ایلان ماسک دشمنی داشتند و حالا ایلان ماسک هم از روی گرفتن انتقام، تصمیم به اجرایی کردن این ایده گرفته است!

عده‌ای هم گفتند که اصلا ایلان ماسک خودش مریخی است و دشمنانش در قطب‌های این سیاره زندگی میکردند. بعد از مطرح شدن این تئوری ها، حجم زیادی از توئیت‌ها روانه ایلان ماسک شد و به حدی رسید که خود ایلان ماسک هم به آن در توئیتی واکنش نشان داد:

«شایعه ساخت سفینه فضایی و بازگشت من به سیاره مادری ام، نادرست است!»

جمله بالا را که دیدید؛ حالا جالب است بدانید که ایلان ماسک گفته که دوست دارد وقتی بازنشست شد، ادامه زندگی را در سیاره مریخ بگذراند و در همانجا هم بمیرد! این حرف‌ها با یکدیگر سازگار نیست! مگر نه؟

۳. Hyperloop

شاید در فیلم‌ها و یا انیمیشن‌ها درباره این دستگاه شنیده و یا دیده باشید. این دستگاه درواقع یک سیستم حمل و نقل بسیار سریع است که کسی حتی جرئت ارائه ایده اش را نداشت! ولی ایلان ماسک کسی است که به راحتی و با سرعت در حال پیش بردن آن است. چرا واقعا؟ شاید او در سیاره خودش مشابه این دستگاه را دیده است!

۴. محافظت در برابر جنگ جهانی سوم

ایلان ماسک یکی از کسانی که است که ادعا میکند در آینده‌ای نه چندان دور، جنگ جهانی سوم رخ می‌دهد که بسیار فجیع‌تر از دو جنگ قبلی است و همچنین گفته که در این جنگ قطعا از سلاح بیولوژیکی استفاده میشود که البته این حرفش دور از ذهن نیست!

برای همین او در ماشین جدیدش دکمه‌ای قرار داده  است که وقتی فشار داده شود، در برابر سلاح‌های بیولوژیکی از شما محافظت میکند!

جدای از جنگ جهانی سوم، او همیشه درباره آخرالزمان رباتی هم اخطار میدهد؛ علاوه بر این او شرکتی با نام Open AI را تاسیس کرده که یکی از فعالیت‌های این شرکت، محافظت در برابر عواقب مخرب هوش مصنوعی است!

۵. او آینده را میبیند؟

مدتی قبل او در مصاحبه‌ای اعلام کرد که صنعت خودروسازی اپل یک شانس از دست رفته است و این در حالی است که خودرو‌های اپل هنوز تولید نشده اند!

او از همیشه نگران بیش از حد قدرتمند شدن گوگل است! او جهان را یک جهان شبیه سازی شده می‌خواند! و همچنین اعلام کرده که منتظر جنگ جهانی سوم و آخرالزمان رباتی هم باشیم!

 

منبع: تن تاپ

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایلان ماسک اسپیس ایکس آدم فضایی جنگ جهانی سوم ایلان ماسک یک سیاره مریخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۸۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد

مریخ‌نورد «کنجکاوی» ناسا ردپای گاز متان را در سیاره سرخ یافته و دانشمندان را یک گام به کشف حیات بیگانه نزدیک‌تر کرده است.

به گزارش ایسنا، ناسا گازی را در مریخ شناسایی کرده که توسط موجودات زنده روی زمین تولید می‌شود و با این کشف، دانشمندان را درباره ذخایر پنهانی سیاره گیج کرده است.

به نقل از دیلی میل، مریخ‌نورد «کنجکاوی» (Curiosity) یک جریان ثابت را از متان شناسایی کرد که از «دهانه گیل» (Gale Crater) در زمان‌های متفاوتی از روز ظاهر می‌شد و به صورت فصلی در نوسان بود. این جریان گاهی اوقات به ۴۰ برابر بیشتر از حد معمول می‌رسید.

اگرچه ناسا هنوز حیات را در مریخ پیدا نکرده است، اما دانشمندان این آژانس فضایی معتقدند منبع آن از اعماق سیاره می‌آید.

نظر دانشمندان این است که متان می‌تواند زیر نمک جامد قرار بگیرد و تنها زمانی از آن خارج شود که دما در مریخ افزایش یابد یا این که کنجکاوی روی پوسته مریخ بچرخد و آن را بشکافد. این مولکول ساده که از یک اتم کربن و چهار اتم هیدروژن تشکیل شده است، روی زمین معمولا نشانه حیات است. حیوانات هنگام هضم غذا گاز متان تولید می‌کنند.

مریخ‌نورد کنجکاوی ناسا از سال ۲۰۱۲ روی سطح مریخ پرسه می‌زند و در همه این مدت، گیج‌کننده‌ترین چیزی که پیدا کرده، جریان ثابت متان بوده است که از دهانه گیل می‌آید.

یک قسمت از دهانه گیل که از آن متان بیرون می‌آمد، تنها نقطه از این سیاره بود که کنجکاوی در آن گاز را شناسایی کرده است، اما کنجکاوی هیچ نشانه مشخصی را از وجود حیات در مریخ ندیده است؛ برای مثال، یک گاو یا افرادی که فقط مقدار زیادی کلم بخورند.

دانشمندان طی بررسی‌های آزمایشگاهی در شرایط مشابه خاک مریخ توانستند آنچه را که ممکن است اتفاق بیفتد، شبیه‌سازی کنند. طی این مدت طولانی، نمک‌ها از اعماق زیر سطح سنگی و غبارآلود سیاره بیرون می‌آیند.

این نمک‌ها که پرکلرات نام دارند، در مریخ به وفور یافت می‌شوند. پرکلرات‌ها سمی هستند و در یخی که زیر سطح سیاره به دام افتاده است، به صورت فراوان وجود دارند.

یخ به تدریج تبخیر می‌شود و با عبور بخار نمک از میان رگولیت، مقداری از آن را به جا می‌گذارد. وقتی مقدار کافی از این نمک‌ها در رگولیت جمع می‌شوند، نوعی پوسته را تشکیل می‌دهند که به شن و ماسه یا دانه‌های قهوه شباهت دارد.

دانشمندان این پژوهش جدید نوشتند: روی مریخ، چنین فرآیندی می‌تواند به طور طبیعی طی یک دوره زمانی طولانی در مناطق کم‌عمق همیشه منجمد اتفاق بیفتد و ممکن است نمک در لایه بالایی جمع شود.

در همان زمان که بخار نمک بیرون می‌آید، متان نیز منتشر می‌شود. منبع این انتشار هنوز ناشناخته است. این منبع می‌تواند ناشی از موجودات زنده یا ناشی از فرآیند‌های زمین‌شناسی زیر سطح سیاره باشد که هنوز برای دانشمندان نامرئی هستند.

در هر حال، این متان از هر کجا که بیاید، زیر پوسته نمک به دام می‌افتد. دانشمندان با پمپاژ غلظت‌های متفاوتی از پرکلرات به رگولیت شبیه‌سازی‌شده مریخ دریافتند که سه تا ۱۳ روز زمان برای تشکیل شدن این پوسته نفوذناپذیر کافی است. برای ایجاد یک پوسته نمک جامد نیز به غلظت پنج تا ۱۰ درصد پرکلرات نیاز بود.

دانشمندان گاز نئون را به عنوان جایگزین متان به زیر پوسته پمپاژ کردند و دریافتند این لایه آن قدر قوی است که گاز زیر آن به دام بیفتد، اما هنگامی که دمای سیاره در زمان‌های خاصی از روز یا فصول خاصی افزایش می‌یابد، این پوسته می‌شکند و متان را بیرون می‌فرستد.

آن زمان بود که مریخ‌نورد کنجکاوی، متان را در هوا تشخیص داد. فقط دما نیست که می‌تواند پوسته را بشکند. پژوهشگران نوشتند: پوسته احتمالا حدود دو سانتی‌متر ضخامت دارد که کمی کمتر از یک اینچ است و کنجکاوی به اندازه‌ای سنگین است که بتواند هنگام حرکت کردن آن را بشکند.

این پژوهش در مجله «JGR Planets» به چاپ رسید.

دیگر خبرها

  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره