Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حسن کریمی دوشنبه  شب در نشست با مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با محوریت رفع مشکلات سواحل اظهارداشت:  ماموریت سازمان محیط زیست هم سو با تاکیدات ستاد امر به معروف و نهی از منکر است از اینرو برای اشاعه معروفات و جلوگیری از بروز منکرات در سواحل، ستاد امر به معروف و نهی از منکر مجوز تشکیل گروه‌های تخصصی با محوریت محیط زیست را صادر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی همچنین با اشاره به تاکیدهای مقام معظم رهبری مبنی بر حفاظت از محیط زیست تاکید کرد: منویات مقام معظم رهبری می‌بایست در تمام سازمان‌ها، نهادها و ادارات به مرحله اجرا برسد.
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان بیان کرد: امر به معروف باید همگانی شود و یکی از اهداف تشکیل شورای ادارات اموزش و عمومی کردن احیای این فریضه در جامعه می‌باشد.
کریمی یادآور شد: در بعضی از حوزه‌ها با توجه به اهمیت موضوع، گروه‌های تخصصی برای فعالیت در آن زمینه به خصوص محیط زیست که با آلودگی کارخانه‌ها، آلودگی خاک، آب و هوا سر و کار دارد، تشکیل می‌شود.
وی درخصوص منشور اخلاقی محیط زیست نیز عنوان کرد: این منشور بسیار مهم است و کارکنان باید به خوبی آن را مطالعه و عملیاتی کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان نیز در این نشست، موضوع حفظ محیط زیست را به عنوان یک امر به معروف و جلوگیری از تخریب آن به عنوان یک نهی از منکر دانست.
حبیب مسیحی تازیانی تصریح کرد: ایران نسبت به کشورهای توسعه یافته از قوانین و مقررات جامعی پیرامون حفظ محیط زیست برخوردار است و به صراحت یک اصل از قانون اساسی برای حفظ محیط زیست و تضمین پایداری و مداومت بر توسعه، پیش بینی شده اما در اجرا ضعف‌هایی وجود دارد که با بهره‌گیری از توان و ظرفیت مردم و نخبگان می‌توان این مشکلات را برطرف کرد. 
وی خاطر نشان کرد: می‌توان با ترویج امر به معروف و نهی از منکر  در موضوع حفظ محیط زیست با عواملی که باعث تخریب محیط زیست می شوند، مقابله کرد.  
مسیحی تازیانی ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت ستاد امربه معروف در خصوص رفع مشکلات حوزه محیط زیستی بهتر و مطلوب تر عمل کرد.

برچسب‌ها امر به معروف و نهی از منکر محیط زیست دریایی هرمزگان بندرعباس تخریب محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر محیط زیست دریایی هرمزگان امر به معروف و نهی از منکر محیط زیست دریایی هرمزگان بندرعباس تخریب محیط زیست امر به معروف و نهی از منکر حفظ محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی از آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات محیط زیست استان در راستای جمع‌آوری پسماند و نخاله‌های ساختمانی، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی "مسیر سبز - ایران پاک " را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرج‌گاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران 31 استان کشور ابلاغ کرده است.

وی ابلاغ طرح پاکسازی طبیعت را راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور برشمرد و گفت: اجرای طرح پاکسازی طبیعت علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، سبب می‌شود گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح ملی مسیر سبز ایران پاک با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش استان مرکزی،  در بازه زمانی یک ماهه مقدار 480 هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود 90 تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: براساس ماده هفت قانون مدیریت پسماندها، مدیریت اجرایی تمامی پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌ها قرار دارد و باید نسبت به به این امر توجه داشته باشند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • کنایه روحانی به جنجال ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!