Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سید محمد علوی رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خوزستان به حداقل‌ترین میزان خود یعنی ۴۵ درصد کاهش یافته که این شرایط زمینه را برای آغاز پیک بعدی مهیا می‌کند.

وی افزود: پوشش واکسیناسیون در خوزستان نسبت به متوسط کشوری کمتر است که این معنی بی‌توجهی مردم استان نسبت به این امر مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: پوشش واکسیناسیون افراد بالای ۱۲ سال در خوزستان ۶۴ درصد است. ۵۰ درصد افراد ۱۲ تا ۱۷ سال واکسن خود را دریافت نکردند در حالی که از نیمه آبان ماه مدارس بازگشایی می‌شوند.

وی ادامه داد: این آمار در روستاییان ۵۰ درصد است که دهیاران و بخشداران برای تشویق اهالی به انجام واکسیناسیون بهتر عمل کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی محمد علوی رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان واکسیناسیون پیک کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۹۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور