Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان گفت: بر اساس توافق صورت گرفته بین دانشگاه‌های استان اصفهان، آموزش حضوری دانشجویان بتدریج از نیمسال تحصیلی جاری با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در برخی دانشگاه‌ها که شرایط و امکانات مناسب تری در این زمینه دارند آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دانشجویان مقطع کارشناسی برخی دانشگاه‌ها امکانات محدودی در زمینه خوابگاه، تغذیه و فضای آموزشی دارند، به همین دلیل ممکن است نتوانند در نیمسال تحصیلی جاری از آموزش حضوری بهره‌مند شوند.

طالبی ادامه داد: مقرر شد که برای آموزش حضوری دانشجویانِ این مقطع بصورت مرحله‌ای و با در نظر گرفتن شرایط خاص هر دانشگاه برنامه‌ریزی شود.

رییس دانشگاه اصفهان افزود: با بیان اینکه طبق مصوبات ستاد ملی کرونا، دانشگاه‌ها می‌توانند بر اساس ابلاغ وزارت علوم و بر اساس امکاناتی که دارند با رعایت موازین بهداشتی اقداماتی برای آموزش حضوری داشته باشند.

به گفته وی، بر اساس دستور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مقرر شد درباره آموزش حضوری دانشجویان متناسب با شرایط استان و شهرستان‌ها تصمیم‌گیری شود، به همین دلیل این موضوع در شورای مدیریت استانی آموزش عالی اصفهان مورد بررسی قرار گرفت.

طالبی با بیان اینکه دانشگاه‌های استان اصفهان درباره کلیت آموزش حضوری دانشجویان به توافق رسیده اند، اما جزییات این کار به خود دانشگاه‌ها واگذار شد، افزود: وزیر علوم نیز دیروز با ارسال نامه‌ای به دانشگاه‌ها تاکید کرد که آموزش‌های حضوری، به صورت تدریجی و با توجه به شرایط منطقه موردنظر و میزان واکسیناسیون دانشجویان و شرایط خوابگاهی آغاز شود.

رییس دانشگاه اصفهان تصریح کرد: دانشگاه‌های علمی کاربردی و غیر انتفاعی در مسائلی مانند خوابگاه یا فضای آموزشی شرایط متفاوت با سایر دانشگاه‌ها دارند، به همین دلیل نمی‌توان یک نسخه واحد برای همه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی در نظر گرفت.

طالبی با تاکید بر اینکه اولویت دانشگاه ها، حفظ سلامت دانشجویان، استادان و کارکنان است افزود: در مصوبات ستاد ملی کرونا بر ملزم بودن واکسیناسیون برای همه افراد خانواده آموزش عالی تاکید شده است.

به گفته وی، تا اکنون افزون بر ۸۰ درصد استادان و کارکنان دانشگاه‌های استان اصفهان واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

طالبی گفت: در توافق صورت گرفته بین دانشگاه‌های استان مقرر شد که موضوع واکسیناسیون استادان و کارکنان رصد شود و افرادی که تا کنون واکسن دریافت نکردند بعنوان یک تکلیف و وظیفه سازمانی این کار را انجام دهند.

رییس دانشگاه اصفهان به مساله دانشجویانی که تا کنون برای دریافت واکسن اقدام نکرده اند اشاره و بیان کرد: افراد وقتی در مجامع عمومی حضور پیدا می‌کنند نمی‌توانند فقط برای خود تصمیم بگیرند بلکه باید امنیت سلامت دیگران را رعایت کنند، به همین دلیل دانشگاه‌ها نمی‌توانند بپذیرند دانشجویان فاقد کارت واکسن در خوابگاه‌ها یا کلاس‌های درس حضور یابند.

وی بررسی چگونگی الزام و تشویق دانشگاهیان به واکسیناسیون کرونا را ضروری دانست.

طالبی افزود: بر اساس تصمیم اخذ شده در دانشگاه اصفهان، آموزش حضوری دانشجویان مقطع دکترای این دانشگاه با توجه به آمادگی و امکانات موجود در این مرکز و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و واکسینه بودن دانشجویان و استادان از اول آبان امسال آغاز می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای به دانشگاه‌ها تاکید کرد: در پی مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا و ضرورت آغاز و تداوم آموزش‌های حضوری دانشجویان در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مقتضی است آموزش‌های حضوری به‌گونه‌ای تدریجی و با توجه به شرایط منطقه موردنظر و میزان واکسیناسیون دانشجویان و شرایط خوابگاهی برقرار شود.

محمدعلی زلفی در این نامه تاکید کرد: تشخیص این امر بر عهده شورای مدیریت استانی آموزش عالی است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نامه اعلام کرد: موضوع بازگشایی دانشگاه‌ها در جلسات فوق‌العاده شورای مدیریت استانی آموزش عالی مطرح و تصمیمات لازم متناسب با وضعیت مؤسسات آموزش عالی مستقر در استان اتخاذ شود، تصمیمات این شورا با امضای رییس آن به مؤسسات ابلاغ شود و مؤسسات ملزم به اجرای آن‌ها هستند.

آموزش حضوری در دانشگاه‌های کشورمان از اسفند سال ۹۸ بدلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شد و کلاس‌های درس بصورت غیر حضوری و مجازی تشکیل شد که مسائل و مشکلات خاص خود را بهمراه داشت.

اصفهان، قطب علم و فناوری و دومین استان دانشگاهی کشور با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی است.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان آموزش حضوری دانشجویان آموزش حضوری دانشجویان رییس دانشگاه اصفهان دانشگاه های استان همین دلیل آموزش عالی دانشگاه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت معاونت آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر مراسم بزرگداشت روز روانشناس و مشاور با حضور علی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر، حامد خدادادی معاون آموزشی و مهارتی، مهدی نصری معاون پژوهش و فناوری، یوسف گرجی رئیس دانشکده علوم انسانی، مدیران گروه رشته‌های روانشناسی و مشاوره، اساتید و بیش از ۴۰۰ دانشجو در محل سالن شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار گردید.

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر ضمن تبریک روز روانشناس و مشاوره به استادان و دانشجویان گفت: روز جهانی روانشناس و مشاور در تقویم ۲۸ آوریل که مراسم‌هایی برای شناخت بیشتر این شاخه برگزار می‌شود.

گرجی با اشاره به نقش روانشناس و مشاور در تشخیص آسیب‌ها و مشکلات فردی و اجتماعی افزود: دانش و تجربه دو رکن اساسی در نقش‌آفرینی دانش‌آموختگان رشته‌های روانشناسی و مشاوره و کمک به آحاد جامعه محسوب می‌شود، از این رو اگر اصول اخلاقی همراه با مهارت تخصصی و حرفه‌ای و کلامی در روانشناس و مشاوره تقویت شود در سلامت و بهداشت روانی جامعه تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی با بیان ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر به‌عنوان قطب رشته‌های روانشناسی و مشاوره تبیین کرد: این دانشگاه با ۳۵ سال فعالیت درخشان در امور آموزشی و اشتغال به تحصیل بیش از ۹۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی و ۴۳۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی و ۱۸۴ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۲۲۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و ۸۵ دانشجو در مقطع دکتری تخصصی رشته مشاوره، سهم بسزایی در تربیت نیروی کلیدی در نظام آموزشی کشور دارد.

در ادامه این مراسم با استقرار رئیس دانشکده عوم انسانی، مدیران گروه روانشناسی و مشاوره و یکی از اعضای هیئت علمی گروه مشاوره بر روی جایگاه به سوالات تخصصی دانشجویان در زمینه‌های تحصیلی و آموزشی پاسخ داده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • «روزی روزگاری در آمریکا» + فیلم
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها