Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: صادرات آبزیان در ماه‌های اخیر به سمت کشور قطر به خوبی صورت گرفته و امیدواریم میزان این صادرات روز به روز گسترش پیدا کند و کشور‌های جدیدی مثل اعضای اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود هم به حوزه صادراتی اضافه شود.

عیسی گلشاهی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص برنامه‌های توسعه صادرات در سازمان شیلات ایران، گفت: توسعه صادرات با توجه به برنامه‌ریزی که در سطح تولید انجام شده بر همان مبنا برنامه‌ریزی‌ می شود و یک سری از محصولات مثل میگو، ماهیان خاویاری و خاویار صادرات محور هستند و برنامه‌ریزی تولید این محصولات بر اساس نیاز بازارهای صادراتی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تقاضایی که در بازارهای مختلف برای کالاهای ایرانی به‌ویژه میگو، ماهی خاویار، ماهی قزل آل، ماهی پرورش‌یافته در دریا و برخی از محصولات دریایی وجود دارد به همین دلیل برنامه‌ریزی تولید در سازمان شیلات به این صورت است که بتواند این بازارهای صادراتی را پوشش دهد.

سرپرست معاونت آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران گفت: اینکه سازمان شیلات نیاز بازارهای داخلی را نیز مرتفع کند و در این راستا در کنار افزایش تولید، که مدنظر است گسترش و تنوع‌بخشی به بازارهای هدف صادراتی و همچنین تنوع‌بخشی به محصولات صادراتی را که یکی از موضوعات بوده مدنظر قرار دهد در حال حاضر دنبال می‌شود.

گلشاهی بیان کرد: برای اینکه رویکرد‌های صادراتی به کشور‌ها با کمترین مشکل انجام شود باید امکان پذیری صادرات، پذیرش محصولات کشور و حمل و نقل در دستور کار قرار بگیرد و به دنبال این هستیم که توسعه صادرات را داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته کشور‌های عربی حاشیه جنوب خلیج فارس، عمدتاً کشور عمان در دستور کار قرار داشته و توسعه صادرات خوبی را به این کشور داشته‌ایم، کشور عمان به عنوان کشور اصلی خریدار آبزیان به کشور‌هایی که هدف صادرات بودند اضافه شد.

گلشاهی اظهار کرد: در حال حاضر امسال علاوه بر کشور عمان کشور قطر نیز به مشتریان خرید محصولات صادراتی اضافه شده است مخصوصا برای محصولات تازه‌ای که قیمت بالاتری دارند و این برای پرورش‌دهنده آبزیان می‌تواند سودآوری بیشتر داشته باشد.

سرپرست معاونت آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: صادرات آبزیان در ماه‌های اخیر به سمت کشور قطر به خوبی صورت گرفته و امیدواریم میزان این صادرات روز به روز گسترش پیدا کند و کشور‌های جدیدی مثل کشور‌های حوزه CIS (اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود) هم به حوزه صادراتی اضافه شود.

وی افزود: در بازار‌های داخلی برای اینکه مردم بهره‌مندی بیشتری از آبزیان داشته باشند و باتوجه به اینکه آبزیان به عنوان کالای اساسی در سبد اصلی خانوار نیست برای اینکه تنوع‌بخشی به کالا‌های مختلف موجود در بازار را داشته باشیم بنا بر این  ورود محصولات جدید به بازار آبزیان، در دستور کار قرار گرفته است و از ماه‌های گذشته تا کنون حدود ۴ محصول تجاری جدید به خصوص در ماهی قزل‌آلا و ماهی های  پرورشی گرمابی وارد بازار شده است که مردم می‌تواند از فروشگاه‌های کشور تهیه کنند.

گلشاهی در خصوص آمار صادرات آبزیان در سال ۹۹، گفت: صادرات  آبزیان حدود ۱۴۰ هزار تن به ارزش تقریبی ۵۲۸ میلیون دلار است که بیشترین سهم صادرات به ترتیب مربوط به انواع ماهی دریایی و پرورشی، میگو و تون ماهیان بوده و میزان صادرات میگو بیش از ۲۹ هزار تن به ارزش تقریبی ۱۴۵ میلیون دلار بوده است. 

وی در ادامه در خصوص آمار صادرات  آبزیان در ۵ ماهه سال ۱۴۰۰، بیان کرد: صادرات  آبزیان حدود ۴۹ هزار تن به ارزش تقریبی ۱۸۰ میلیون دلار است که بیشترین سهم صادرات به ترتیب مربوط به انواع ماهی دریایی و پرورشی، میگو و کنسرو بوده و میزان صادرات میگو بیش از ۶ هزار تن به ارزش تقریبی ۲۴ میلیون دلار بوده است.

 

بیشتر بخوانید: پیش بینی ظرفیت پرورش ۳۵۰ هزار تن میگو و ماهی در آب‌های ساحلی شمال و جنوب کشور

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی شیلات ایران صادرات آبزیان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی شیلات ایران صادرات آبزیان سازمان شیلات ایران صادرات آبزیان توسعه صادرات برنامه ریزی میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت

معاون صنایع کوچک، شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان گفت: اثرگذاری مذاکرات و افزایش تعاملات تجاری همدان از دستاوردهای حضور در نمایشگاه اکسپو است. - اخبار استانها -

مسعود ایمانی در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو 2024 در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: افزایش تعاملات تجاری، مذاکرات مختلف در دو محور صادرات و سرمایه‌گذاری، تقویت و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش از دستاوردهای مهم حضور استان همدان در نمایشگاه امسال به شمار می‌رود که در چند روز گذشته رقم خورده است.

وی افزود: در این ایام با هیئت‌های مختلف از جمله افغانستان، مغولستان، پاکستان، ترکیه و غیره نشست‌هایی برگزار و گفت‌وگوهایی انجام شده تا علاوه بر تقویت مراودات، شاهد افزایش ارتباطات صادراتی استان با سایر کشورها باشیم.

ایمانی با بیان اینکه نمایندگان و تولیدکنندگان استان با حضور در نمایشگاه جایگاه استان را تثبیت کردند، گفت: امیدواریم با حمایت‌های دولت و پیگیری‌ها در آینده شاهد رفع موانع و تسهیل روند تولید و افزایش محصولات صادراتی استان همدان باشیم.

معاون صنایع کوچک، شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان همچنین گفت: اکنون برخی محصولات از جمله کشمش و سفال که برند محصولات ما در دو بخش صنایع دستی و کشاورزی هستند بازارهای صادراتی مطلوبی را به‌دست آورده‌اند که در تلاشیم از این فرصت استفاده کنیم و بازارهای هدف و تنوع محصولات صادراتی را افزایش دهیم.

ایمانی افزود: تشکیل زنجیره ارزش به عنوان یکی از مدل‌های اقتصادی نه تنها در ایران بلکه در دنیا شناخته می‌شود،بر همین اساس باتوجه به شرایطی که کشور در آن قرار دارد توسعه این ظرفیت و زنجیره‌ها از جمله برنامه‌های مهم سازمان صنایع کوچک به شمار می‌رود.

وی عنوان کرد: نمایشگاه ایران اکسپو فضای مناسبی برای افزایش مقاصد صادراتی، گروه‌های کالایی و تنوع بخشی به بازارهای صادراتی است و خوشبختانه امسال سطح حضور مقامات تجاری در نمایشگاه ارتقاء یافته است.

معاون صنایع کوچک، شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان همچنین با اشاره به اینکه کیفیت نشست‌های B2B برای ارتقاء پیشبرد اهداف تجاری مناسب است، بیان کردی تقویت مشوق‌های صادراتی با هدف تکریم بخش خصوصی می‌تواند باعث افزایش چشم انداز صادراتی و مقاصد صادراتی محصولات ما شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • توسعه بازارهای تجاری با روش های غیرسنتی