Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صداوسیما با بیان اینکه مهم‌ترین عنصر هویت بخش در تاریخ و تمدن ایران زبان و ادبیات فارسی است، گفت: هویت ما به زبان و شعر فارسی گره خورده ‌است و این دو از هم قابل انفکاک نیست.

به گزارش روابط عمومی صداوسیما، جمعی از شاعران جوان و پیشکسوت و استادان زبان و ادب پارسی، امروز با رئیس رسانه ملی دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان جبلی، رئیس صداوسیما در این دیدار با قدردانی از حضور این جمع فرهنگی در سازمان صداوسیما گفت: این دومین دیدار بنده با استادان زبان و ادب پارسی و شاعرانی است که سهم مهمی در پاسداشت شعر فارسی دارند.

جبلی با اشاره به دو سرفصل مهمی‌ که برای رسانه ملی حائز اهمیت است، گفت: برنامه‌های ما بر دو عنوان هویت و عدالت استوار است؛ هویتی که از آن غافل شده‌ایم و عدالتی که مهم‌ترین سرفصل گام دوم انقلاب اسلامی است و باید در رسانه ملی به آن توجه شود.

وی تصریح کرد: صداوسیما در مسیری گام برخواهد داشت که به تقویت هویت و تحقق عدالت منجر خواهد شد.

رئیس صداوسیما با بیان اینکه مهم‌ترین عنصر هویت بخش در تاریخ و تمدن ایران، زبان و ادبیات فارسی است، گفت: هویت ما به زبان و شعر فارسی گره خورده ‌است و این دو از هم قابل انفکاک نیست.

جبلی با تأکید بر نفوذ زبان و ادبیات فارسی در فراسوی مرزهای کشورمان بیان کرد: در شهر هرات کتابی به دستم رسید که صد شاعر فارسی زبان معاصر از ۱۸ تا ۹۸ سال را با انضمام اشعارشان معرفی کرده‌ بود. محتوای این اثر به قدری جذاب بود که برای من که شاعر نبودم هم قابلیت تولید رسانه‌ای داشت و با به تصویر درآوردن و معرفی این شعرا می‌شد مستندی در خور توجه تولید کرد.

این آثار ثروت و نماد اقتدار ما در تمدن ایران هستند که مورد بی‌مهری قرار گرفته‌اند و تلاش همه دستگاه‌های فرهنگی خصوصا صداوسیما را برای ثبت و معرفی می‌طلبند.

رئیس صداوسیما برپایی این نشست را نشان ارادت و اهمیت رسانه ملی به ادبیات فارسی دانست و گفت: شعر می‌تواند بخش مهمی از مفاهیم جامعه را به مخاطب نشان دهد و بازتاب مهمی از رویدادهای جامعه باشد.

جبلی در پایان با قدردانی از محمد توکلی، شاعر جوانی که شعری در وصف فداکاری شهید نوجوان علی لندی سروده بود، گفت: این شعر به زیبایی فداکاری و رشادت نوجوان ایذه‌ای را وصف کرد و امیدوارم این شعر مطلعی برای تولید یک اثر رادیویی و تلویزیونی باشد.

این نشست صمیمی‌با حضور شاعران جوان و پیشکسوتی چون سعید بیابانکی، ناصر فیض، علیرضا قزوه، مرتضی امیری اسفندقه، افشین علاء، مصطفی محدثی خراسانی، هادی سعیدی کیاسری، علی محمد مؤدب، افسانه غیاثوند، فریبا یوسفی، مریم زندی، عباس باقری، محسن کاویانی، محمد توکلی، سجاد سامانی، محمد حسن جمشیدی، محمد مهدی عبداللهی، سید عبدالله حسینی و احمد بابایی برگزار شد و رئیس صداوسیما شنونده دیدگاه‌ها و پیشنهادهای آن‌ها برای ارتقای کیفی برنامه‌های رادیو و تلویزیون بود.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: زبان و ادبیات فارسی رئیس صداوسیما تمدن ایران رسانه ملی مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۱۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد

علی‌محمد محمودی، سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با بیان اینکه با هدف توسعۀ همکاری‌های علمی دوجانبه و ارتقای سطح تعامل‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی در جهت تسهیل دسترسی و تقویت پژوهش‌های دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مرتبط با نسخ خطی باشد. 

او همچنین با بیان اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزۀ زبان و ادبیات فارسی توجه دارد، به ظرفیت‌های امیدبخش و ایده‌آل علمی و پژوهشی این دانشگاه و ضرورت تسهیل هرچه بیشتر بستر‌ها برای دسترسی مناسب پژوهشگران این دانشگاه به منابع مختلف پژوهشی اشاره کرد.

محمودی افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند بسترساز بهبود ارتباط و دسترسی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف دانشگاه و به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی به گنجینۀ نسخه‌های خطی باشد. 

او ادامه داد: علاوه بر آن، دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز آمادۀ ارائۀ خدمات علمی و پژوهشی و تبادل دستاورد‌های پژوهشی با انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران است. 

سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: بهره‌گیری متقابل از خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین، تصحیح و تحقیق، تألیف، ترجمه و انتشار مشترک آثار مورد توافق، اشتراک پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست‌ها و گفتگو‌های علمی و فرهنگی با همکاری طرفین و انجام پژوهش‌های مشترک از جمله اهداف مهم این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است. 

انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران، از جمله انجمن‌های علمی مطرح کشور است که با گرفتن مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی در حوزۀ نسخه‌های خطی مشغول به فعالیت است. 

این انجمن دارای نشریۀ فارسی‌زبان علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایه شده در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس است. 

همچنین خدماتِ متعددی، چون عضویت در انجمن، درخواست تهیه نسخه خطی، اطلاع از کارگاه‌های آموزشی، همایش‌های بین‌المللی نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهشی از مسیر تارنمای این انجمن در اختیار پژوهشگران حوزۀ نسخ خطی فارسی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم آوردن ۷۰۰ هزار نسخه از ایران و برخی کشور‌های دیگر، مأخذ مهمی برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • «شیخ اجلّ» یکی از چهار عنصر ادبی ایران است
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند