Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم افتتاحیه جشنواره بین المللی فارمکس خاورمیانه با شعار صنایع دارویی در مسیر خودکفایی در سالن کنفرانس محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

در این مراسم موسوی مدیرکل و رییس هیئت مدیره سندیکای مواد دارویی اظهار کرد: سندیکای ماده اولیه دارو با قدمتی ۲۰ ساله با ۷۸ عضو و با حضور ۴۶ شرکت تولیدکننده دارو که ۴۱ شرکت آن دانش بنیان ها هستند، موفق به تولید ۳۹۸ مولکول دارویی در داخل شده اند و سهم کشور از تولید دارو را به ۷۶ درصد رسانده اند، در نتیجه ایران جزو ۵ کشور اول دنیا در حوزه دارو قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ما ۱۵ شرکت داریم که در عرصه بسته بندی فعالیت می‌کنند، براین اساس در این حوزه کاملا به خودکفایی رسیده ایم. همچنین ۱۱ شرکت در تولید مواد جانبی فعالیت دارند.

موسوی ادامه داد: رشد صنعت ماده اولیه می‌تواند پلی برای رشد صنعت دارویی کشور باشد. برای مثال صنعت داروی هندوستان مرهونِ صنعت ماده اولیه است. برای رسیدن به این توسعه در ایران، راهی جز ورود به بازارهای بین المللی وجود ندارد. باید موارد زیادی مثل موارد درون شرکتی و برون شرکتی را برای ورود مدنظر قرار بدهیم تا در بازارهای بین المللی ورود موفقی داشته باشیم .

او افزود: ما در سندیکا باید ورود به بازارهای بین المللی را مدنظر و در دستور کار قرار دهیم. حمایت از صنعت ماده اولیه و رشد آن نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل سندیکای دارویی ادامه داد: شرکت ها باید در حوزه درون شرکتی، در توسعه نوآوری محصول، بازار خود را تقویت کنند و بتوانند با صرف هزینه هایی درآمدزا، پیشرفت کنند، در این مسیر می‌توانند از شرکت های دیگر کمک بگیرند.

او بیان کرد: محیط کسب و کار نیز باید تامین منابع مالی و مقدمات کسب و کار را تسهیل کنند. مثلا ایجاد نتورکینگ (بازاریابی شبکه ای) و ارتباط بین سندیکاها و حوزه های مختلف دارویی می تواند نقش موثری در پیشرفت در عرصه های متخلف داشته باشد .

موسوی گفت: رشد صنعت دارویی موجب کاهش درد و رنج بیماران و ارتقای سلامت جامعه خواهد شد. این مورد افزایش مدیریت استراتژیک و نوآورانه را بیشتر از قبل حائز اهمیت نشان می‌دهد.

در ادامه فتحی، دبیرکمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: کمتر از ۱۰ روز، دو نمایشگاه و جشنواره در این حوزه برگزار کردیم و به خود می‌بالیم که کشورما در سطح و جایگاه مهمی قرار دارد.

او ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در کمیته داروی مجلس، راهکار‌هایی را برای هرچه بهتر کردن اوضاع فراهم کنیم و بتوانیم ردیف بودجه‌ای را اختصاص دهیم، به همین منظور باید از همین الان با سازمان برنامه و بودجه کشور رایزنی کنیم تا بودجه‌ای برای ترمیم مشکلات دارویی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید

۷۲ درصد از مواد مؤثره دارویی در داخل تولید می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دارو صنعت داروسازی بین المللی ماده اولیه رشد صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان در سفر یک‌روزه خود به استان فارس با محمدهادی‌ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثرسازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد، گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقاء کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشورها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین‌المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیازها و کالاهای جدید فرهنگی و نرم‌افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رییس سازمان امور دانشجویان با تأکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رییس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی‌شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

کد خبر 6097375

دیگر خبرها

  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»