Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: با برنامه‌ریزی که برای شش ماهه دوم سال انجام داده‌ایم شهروندان تهرانی تفاوت جدی را در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰ خواهند دید و در واقع شهر تهرا ندر نیمه دوم سال ۱۴۰۰ متفاوت از شش ماهه اول سال خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان هفدهمین جلسه شورای شهرتهران اظهار کرد: قریب به یک ماه و نیم است که بنده افتخار شهردار شدن پایتخت را دارم و در این مدت اساس کار ما تعامل با شورای شهر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: نه بنده و نه شورا به دنبال کار سلیقه‌ای نیستیم و شهر هم این مسئله را نمی‌طلبد و ما برای آینده یک افقی را ترسیم کردیم که گام به گام به سمت آینده مطلوب پیش خواهیم رفت و البته در ابتدا باید شرایط خود را می‌سنجیدیم.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: در یک بازه زمانی 26 روزه و تا پیش از صدور حکم بنده از سوی وزیر کشور در آن مقطع زمان مناسبی برای شناخت شهر تهران وجود داشت. البته بنده پیش از این نیز درباره پایتخت شناخت داشتم اما باید به موضوعات اشراف کاملتری پیدا می‌کردم و در آن بازه 26 روزه جلسات مستمری را با رؤسای شرکتها و سازمانها، معاونین شهرداران نواحی برگزار کردیم و در آن جلسات بیش از اینکه بنده صحبت کنم شنونده بودم.

زاکانی  با اشاره به راه‌اندازی 10 کارگروه خاطرنشان کرد:‌ این 10 کارگروه مکلف شدند شرایط فعلی را مبتنی بر آینده مطلوب بررسی کنند و نتایج خود را اعلام کردند و فاز شناخت ما در این مرحله به پایان رسید.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین چالش شهرداری در مقطعی که بنده شهردار شدم پرداخت حقوق و دستمزد به کارمندان شهرداری بود گفت: این مسئله در دو سال گذشته نیزن چالشهای جدی را برای مدیریت شهری گذشته به وجود آورده بود به طوری که پرداخت حقوق از 28 ماه شروع و تا 15 ماه طول می‌کشید.

شهردار تهران ادامه داد: با این شرایط ما شرمنده کارمندان می‌شدیم و تلاش ما بر این بود که با برنامه‌ریزی و  از طریق معاونت اقتصادی شهرداری پرداخت دستمزد و حقوق‌ها را منظم انجام دهیم و توفیق پیدا کردیم تا پرداخت حقوق‌ها را در همان تایم تعیین شده و 28 ماه برسیم بدون اینکه یک اپلیسون خلاف کنیم.

زاکانی ادامه داد: زمانی که ما پرداخت حقوق‌ها را به موقع انجام دادیم برخی‌ها گفتند آیا معجزه‌ای در شهرداری انجام شد و بنده گفتم بله، کارها نظامند شده است و براساس یک قاعده انجام می‌شود. اتفاق بزرگ بعدی راه‌اندازی خزانه واحد در شهرداری بود به طوری که در یک نوبت یک هزار و 200 حساب تبدیل به یک خزانه واحد شد که این کار در راستای شفافیت در پرداخت و هزینه‌ها خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه با این اتفاقات کارستانی در مجموعه شهرداری انجام شده است گفت: ما ریل‌گذاری برای آینده انجام داده‌ایم و این مسیر شهرداری می‌تواند الگوی بزرگ و دقیقی برای سایر مجموعه‌ها و دستگاه‌ها باشد.

وی در ادامه این جلسه با اشاره به انتصابات انجام شده در بدنه شهرداری گفت: گام بعدی که ما در شهرداری پایتخت آغاز کردیم فاز انتصابات بوده است و ما می‌توانستیم سلیقه‌ای عمل کنیم اما بنده این مسئله را نپذیرفتم و در واقع سوابق مجرب‌ترین افراد را در حوزه کانون ارزیابی مورد بررسی قرار دادیم و این کار بسیار منطقی و دقیق انجام گرفت. البته نمی‌توانیم اعلام کنیم همه چیز قطعی است اما این روش روش درستی بود.

شهردار تهران ادامه داد: بنده از افراد داخل و بیرون شهرداری خواهش کردم رزومه خود را ارائه کنند ضمن اینکه در درون شورا هیچ یک از اعضا فشاری را در ارتباط با انتصابات افراد به بنده وارد نکردند و اگر پیشنهادی نیز بود به ما ارائه کردند و ما هیچ دعوا و اختلافی را در شورا و شهرداری نداشتیم.

وی با بیان اینکه جایگاه شورا مشخص و شهردار تهران نیز منتخب شورا است گفت: همچنین در کنار این کارگروه هیئت 9 نفره انتصابات شکل گرفته بود که افراد را مورد ارزیابی قرار می‌دادند و می‌توان گفت صددرصد از ملاک‌های مدنظر در کانون و هیئت 9 نفره انجام شده است و ان‌شاءالله ما به زودی راه‌اندازی اداره انتصابات که از ضروریات شهرداری است را در قالب یک لایحه به شورا پیشنها خواهیم داد.

وی گفت: بحث انتصابات در مجموعه شهرداری را می‌توان یک الگو معرفی کرد که در هیچ یک از انتصابات در کشور این روش انجام نشده است و همچنین به تعویق افتادن صدور احکام شهرداران و معاونین و... به دلیل استعلامات انجام شده بود و به بحث تایید استعلام تایید آن انجام شود.

زاکانی به سومین اقدام شهرداری تهران در یک ماه و نیم گذشته اشاره کرد و گفت: در آن روزها ما 200 الی 300 نفر از شهروندن خود را به دلیل کرونا از دست می‌دادیم و خانواده‌ها داغدار می‌شدند و اقدام شهرداری نیز در این مرحله ناظر به واکسیناسیون شهروندان تهرانی شد که در این بخش نیز سازمان مدیریت پیشگیری از بحران نیز در پیک کرونا واکسیناسیون گروه‌های مختلف را آغاز کرد. به طوری که سهم 50 درصدی را در این بخش شهرداری برعهده گرفت.

شهردار تهران ادامه داد: بحث بعدی ما تنظیم یک برنامه تحولی در یک بازه زمانی شش ماهه بود و در واقع برنامه‌ریزی شده است که در شش ماهه آینده یک کار ویژه‌ای نسبت به نیمه اول سال 1400 انجام شود.

وی ادامه داد: بر همین اساس برنامه میان مدت و بلندمدتی از سوی معاونین برای شش ماهه دوم سال 1400 دریافت شده تا بتوانیم در یک بازه زمانی شش ماهه براساس احکام بودجه سالانه تفاوت جدی را در شهر ایجاد کنیم و قطعا شهر تهران در شش ماهه آینده متفاوت‌تر از نیمه اول سال 1400 خواهد شد.

زاکانی ادامه داد: کار ویژه‌ای که مدنظر مدیریت شهری قرار گرفته است در دو هفته قبل آغاز کردیم مسئله فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی است و ان‌شاءالله چهره شهر بعد از سالیان سال یک چهره دیگری را خواهد داشت و ان‌شاءالله در بحث ساماندهی معتادان متجاهر و کودکان کار اقدامات موثری را انجام خواهیم داد اگرچه این وظیفه شهرداری نیست اما در آینده نزدیک می‌خواهیم آنگونه خدمت کنیم که این افراد را بسازیم و به جامعه برگردانیم اگرچه این کار زمان خواهد برد.

شهردار تهران در ادامه به مسئله نگهداشت شهر تهران اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم این مسئله است که مسئله نگهداشت شهر تهیه و به معاونان ابلاغ شده است ان‌شاءالله یک نهضت خدمت رسانی و کار جدی در حوزه نگهداشت خواهیم داشت.

وی در ادامه با اشاره به انتشار برخی از اخبار کذب و دروغ خاطرنشان کرد: این اخبار با اهداف و شائبه‌های سیاسی منتشر می‌شود اما هدف ما کار کردن در شهرداری و خدمت به مردم است و از این افراد نیز می‌خواهیم در رویه خود تجدیدنظر کنند چرا که جامعه نیاز به کار دارد و باید در فضایی آرام تلاش و خدمت کنیم و از رسانه‌ها درخواست می‌کنم اخبار کذب و نادرست منتشر نکنند چرا که این مسئله به نفع هیچ کسی نیست.

وی با اشاره به ا نتصاب مشاوران خود در مجموعه شهرداری گفت: ما 9 مشاور داریم و برای هر چیزی نقشه راهی ترسیم کرده‌ایم که البته در گذشته 15 مشاور انتخاب شده بود که سازمان بازرسی تذکر داده بود. هدف ما این است که مشاورین فراتر از معاونت‌ها نقش داشته باشند و تا امروز نیز 3 مشاور منصوب شده است که از آن جمله می‌توان به مشاوری که مسئولیت حوزه ریاست را نیز برعهده دارد اشاره کرد علاوه بر اینکه دو مشاور نیز در حوزه زیست‌پذیری شهر و رفع آلودگی هوا و همچنین مشاور شهرسازی انتصاب شده است.

شهردار تهران در پایان با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری تلاش خواهد کرد در یک مسیر واحد حرکت کند گفت: امیدواریم در این مسیر به مردم خدمت کنیم و شرایط خوبی را رقم بزنیم.

آخوندی: قرار نیست شهردار تهران برای هر انتصاب با تمام اعضای شورای شهر صحبت کند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهردار تهران پرداخت حقوق ان شاءالله انجام شده شهر تهران انجام شد شش ماهه دوم سال اول سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو

تین نیوز

همزمان با تلاش های شبانه روزی برای تحقق قرارداد خرید ۶۳۰ واگن، به واسطه ارتباط خوب شهردار تهران با دولت و همت آقای رئیسی، ۱۵ درصد پیش پرداخت خرید واگن ها پرداخت شده و بزودی واگن ها به تهران می رسند.

 

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مدیریت شهری ششم تهران و دولت سیزدهم بالاترین سطح همکاری دو نهاد مهم و خدمتگزار را دنبال می کنند، به طوری که نه تنها علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در جلسات مداوم و هفتگی هیئت دولت شرکت می کند بلکه رئیس جمهور، حکم نماینده ویژه برای شهردار تهران صادر کرد.

اما در این میان مخالفان تلاش کردند که اختلاف نظر فنی یکی از مدیران میانی وزارت کشور با مدیریت شهری بر سر تایید صلاحیت واگن های وارداتی را به اختلاف دو نهاد تعمیم دهند. برخلاف نظر این مدیر، مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران می گوید: متروی تهران پیش از این کارشناس تایید واگن ها بوده و اگر شرکت دیگری بخواهد کار تایید را انجام بدهد باید دو تا سه میلیارد تومان هزینه شود و ما نمی خواهیم هزینه اضافی صرف شود.

رسانه های اصلاح طلب در حالی روی فراموشی مردم حساب باز کردند که گویا از یاد برده اند  که این محسن هاشمی؛ رئیس شورای شهر تهران در دوره اصلاحات بود که بارها و حتی در تلویزیون، حسن روحانی و دولتمردان دولت قبل را به باد نقد گرفت؛ هاشمی حتی  در آذر ماه سال 1399 درباره عدم تامین پول واگن ها، رفتار دولتمردان گذشته را «خیلی کودکانه» خواند و گفت: «...چرا دولت مردان ما نمی فهمند، وقتی ما سیستمی را هزینه کردیم، تونل و تجهیزات ثابت را ساخته ایم، اما چرا واگن خریداری نمی کنیم ...».

آتش اختلاف در شورای شهر دوره پنجم آنقدر شعله ور بود که هر دو طرف بارها علیه یکدیگر صحبت کردند و ابایی هم از اعلام آشکار اختلافات نداشتند البته این  شکاف، به موضع گیری های آشکار رسانه ای محدود نشد، بلکه آنقدر وسعت گرفت که رئیس جمهور دوره قبل حتی اجازه ورود پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران به جلسات هیئت دولت را نمی داد.

ماجرای واگن ها چیست؟

پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران چند ماه پیش در روزنامه اعتماد مدعی شده بود «قرارداد 630 واگن مترو، اساساً مرتبط با مدیریت شهری فعلی شهر تهران نیست و به تلاش های مدیریت قبلی باز می گرد» هرچند که صحبت های اولیه به آن سال ها بر می گردد اما باید از پیروز حناچی پرسید که برای این قراردادی که از سال 97 ابلاغ شده چه قدمی برداشته است؟

واقعیت این است که نه تنها در دوره قبل اقدام عملی در این باره انجام نشد بلکه شهردار تهران همزمان با تلاش های شبانه روزی برای تحقق قرارداد خرید 630 واگن، به واسطه ارتباط خوب با دولت و همت آقای رئیسی، 15 درصد پیش پرداخت خرید واگن ها را پرداخت و حتی با افزایش 25 درصدی این تعداد را به 791 دستگاه رساند.

همچنین این دوره مدیریت شهری توانست در اتفاقی کم نظیر رکورد افتتاح میانگین ماهانه یک ایستگاه مترو را ثبت کند و آن و در اختیار مردم قرار دهد.

این درحالیست که در آن دوره مدیریتی نه تنها واگن و اتوبوسی به ناوگان حمل و نقل اضافه نشد بلکه 1600 اتوبوس کمتر از آنچه تحویل گرفته شد به دوره زاکانی تحویل داده شد و در موضوع مترو حتی انبارهای قطعات یدکی مترو خالی به دوره مدیریت ششم تحویل داده شد.

همچنین طبق آنچه در کتابچه تحول و تحویل (که مدیران دوره قبل برای کارنامه عملکردشان چاپ کردند)، تنها برنامه ریزی برای تهیه 200 دستگاه اتوبوس (80 دوکابین و 120 تک کابین) دیده می شود که با 826 اتوبوس جدید، 428 دستگاه اتوبوس اورهال شده و قرارداد 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری، 25000 دستگاه تاکسی سدان برقی، 2500 دستگاه تاکسی شاسی بلند (suv)، 10 هزار دستگاه ون و 150 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی قابل مقایسه نیست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو