Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از phys، اگر کاربران تلفن‌های هوشمند، در برهه‌ای از زمان شکسته شدن صفحه نمایش گوشی خودشان را تجربه کرده اند. این مشکل آزار دهنده می‌تواند کاربران را نگران کند و از طرفی هم تعمیر دوباره آن بسیار هزینه بر خواهد بود. دو محقق گروه تحقیقاتی دانشکده هنر و علوم در دانشگاه کنکوردیا، در حال بررسی روش‌هایی هستند که با استفاده از آن بتوان صفحه نمایش تلفن‌های همراه را ترمیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات آنها استفاده‌های وسیع‌تر و بیشتری نیز خواهد داشت.

تویینکال پاتل، نویسنده مقاله «نانوژنراتور‌های قابل پردازش که خود را ترمیم می‌کنند» در این باره توضیح داد: "یکی از مشکلات عمده در این نوع پروژه‌ها حفظ تعادل بین خواص مکانیکی و خود ترمیمی است. این تحقیق به دلیل اینکه روی دما متمرکز شده است با تحقیقات و کار‌های مشابه در این زمینه متفاوت است." او در ادامه گفت: "هدف ما این نیست که با افزودن توانایی پویا برای خود ترمیمی آسیب‌ها و خراش‌ها، استحکام شبکه را ایجاد کنیم. ما بر روی دستیابی به بهبود کامل خراش‌ها آن هم در دمای اتاق تمرکز می‌کنیم. این ویژگی تحقیقات ما را از دیگران متمایز می‌کند."

صرفه جویی در وقت و هزینه

این تیم شبکه‌های پلیمری خود ترمیم کننده را از طریق مسیر‌های مصنوعی بسیار ساده ایجاد کردند. این مواد توسعه یافته نتایج قابل توجه و موفقی را در دمای اتاق نشان داده اند. پوتانا گاندی نلپالی، یکی دیگر از پایه‌های این تحقیقات و و نویسنده مقاله می‌گوید: "این مواد می‌توانند با استفاده از مکانیسم خود ترمیمی به سرعت آسیب‌ها و ترک‌ها را ترمیم کنند. این مواد باعث صرفه جویی در وقت و هزینه مصرف کنندگان می‌شود و در عین حال طول عمر مواد مورد استفاده را افزایش و بار زیست محیطی را کاهش می‌دهد."

این فناوری دیگر چه کاری می‌تواند انجام دهد؟

پاتل افزود: "من قصد دارم در آینده از شبکه‌های پلیمریِ خود ترمیم کننده برای بهبود و افزایش عمر باتری نانو ژنراتور‌های تریبوالکتریک استفاده کنم. این فناوری به دستگاه اجازه می‌دهد تا انرژی را ذخیره کرده و در صورت حرکت مکرر، آن را به برق تبدیل کند. می‌توانید به چراغ‌های LED فکر کنید که هنگام عبور از کنار آن‌ها فعال می‌شوند."

او در پایان گفت: "همین فناوری قطعا می‌تواند برای افزایش طول عمر باتری‌های تلفن همراه استفاده شود. در آینده، ما می‌توانیم باتری های تلفن همراه را فقط با راه رفتن شارژ کنیم."

بیشتر بخوانید

دانشمندان سخت‌ترین ماده ترمیم کننده جهان را تولید کردند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری جدید تلفن هوشمند خود ترمیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • کنکور ۱۴۰۳ شروع شد | نتایج اولیه در این تاریخ منتشر می‌شود