Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، رحمت‌الله نوروزی در جمع خبرنگاران استان با بیان اینکه امروزه توسعه و الگوی پیشرفت اسلامی و دینی در سایه توجه به آموزش و پرورش انجام خواهد شد، اظهار کرد: رتبه‌بندی‌معلمان از سال ۱۳۹۲ بلاتکلیف بوده و نمایندگانی با این طرح مخالف هستند که در کلانشهرها بوده و ارتباط نزدیک با جامعه فرهنگیان ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جامعه فرهنگیان را با سایر دستگاه‌ها مقایسه کنید، انتظارات فرهنگیان باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: در سال ۱۳۹۲ موضوع رتبه‌بندی مطرح شد و سال‌هاست که نمایندگان این مسئله را برای رفع دغدغه فرهنگیان دنبال می‌کنند. متاسفانه مخالفان و نمایندگان تهران از نزدیک درگیر مشکلات آموزش و پرورش و مدارس نیستند و نگرانی و گلایه معلمان را نمی‌بینند، معلمان که باید دنبال یافته‌های آموزشی و پژوهشی باشند درگیر مسائل معیشتی خود هستند.

نوروزی گفت: باید  تلاش کنیم تا در برنامه ششم و هفتم توسعه و برنامه ۲۰ ساله نظام آموزش و پرورشی پویا، فعال و خروشان داشته باشیم.

* تربیت نیروهای انسان و عالم در کشور در گرو توجه به آموزش و پرورش و رفع مشکلات فرهنگیان خواهد بود

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای تمام امور آموزش و پرورش ۶۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در بودجه پیش‌بینی شده است، با توجه به سخنان مقام‌ معظم رهبری‌مبنی بر اینکه آموزش و پرورش سنگ‌بنای نظام جمهوری اسلامی و کارخانه انسان‌سازی است، ما چگونه می توانیم مدیر، مدیرکل، استاندار، وزیر و یا مرجع تقلید تربیت کنیم بدون آنکه به فرهنگیان توجهی داشته باشیم، باید به این حوزه توجه شده تا بتوانیم افراد لایق و شایسته برای مناصبی مانند مدیران کل، وزیر و مرجع تقلید تربیت کنیم.

وی ادامه داد: تربیت نیروهای انسان و عالم در کشور برای آینده نظام‌جمهوری اسلامی در گرو توجه به آموزش و پرورش و رفع مشکلات فرهنگیان خواهد بود.

نوروزی تصریح کرد: ما باید تلاش کنیم آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه و چشم‌انداز ۲۰ ساله پویا، فعال و خروشان باشد، فرهنگیان باید هر روز تحول ایجاد کنند، نگاه انبیاء به معلمان نیز همین‌گونه بود، در تمام کشورهای دنیا نیز معلمان از جایگاه بالایی برخوردار هستند حتی در برخی کشورها در سطح بالاتر از پزشکان قرار دارند.
نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مشکلات اجرای رتبه‌بندی معلمان باید حل شود، آموزش و پرورش باید از حالت خمودگی خارج شود، نگاه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب نیز به فرهنگیان به همین شکل بود، اگر بخواهیم توسعه بر مبنای الگوی پیشرفت ایرانی- اسلامی رقم بخورد آموزش و پرورش باید ساماندهی و نیروهای انسانی در آن تربیت شوند.

* بالندگی آموزش و پرورش با رفع دغدغه معیشتی معلمان تحقق می‌یابد
نوروزی با اشاره به مشکلات عدیده معلمان، گفت: ما می‌خواهیم در آموزش و پرورش انسان و عالم بسازیم اما با معلمی که در تامین امرار معاش مشکل نداشته باشد این اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: در بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان بالندگی و توجه به آموزش و پرورش هدف ما بود، امیدواریم با رویکرد مثبت نمایندگان و هماهنگی با دولت بتوان گام مهمی در این حوزه برداشت.

گفتنی است با رای بالا، نمایندگان با اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان براساس نقشه جامع علمی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش موافقت کردند.

نمایندگان مجلس به منظور کیفیت‌بخشی به فرآیند تعلیم و تربیت، اعتلای کرامت و منزلت اجتماعی معلمان، استقرار نظام پرداخت‌ها براساس تخصص و شایستگی‌ها مقرر کردند که نظام رتبه‌بندی معلمان براساس نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین و اجرا می‌شود.

نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان، با اصل ماده یک این لایحه با ۱۸۲ رأی موافق، ۲۴ رأی مخالف و پنج رأی ممتنع از مجموع ۲۴۶ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در ماده یک این لایحه آمده است: در اجرای جزء (۲) بند «الف» ماده (۶۳) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و به منظور کیفیت‌بخشی به فرآیند تعلیم و تربیت، اعتلای کرامت و منزلت اجتماعی معلمان، استقرار نظام پرداخت‌ها براساس تخصص و شایستگی‌ها، عملکرد رقابتی معلمان، مهندسی نیروی انسانی، توسعه مستمر و نظام‌مند شایستگی‌های عمومی، تخصصی، حرفه‌ای و تربیتی و کیفیت عملکرد معلمان، تقویت انگیزه و رضایت‌مندی شغلی و ارتقای تعهد و تقویت هویت حرفه‌ای معلمان براساس نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نظام رتبه‌بندی معلمان مطابق مواد این قانون تعیین و اجرا می‌شود.

انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش رتبه بندی نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس در گرو توجه به آموزش و پرورش رحمت الله نوروزی نماینده علی آبادکتول رتبه بندی معلمان خبرگزاری فارس گلستان نظام رتبه بندی معلمان توجه به آموزش و پرورش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟

علی فرهادی، با بیان اینکه سال گذشته مجوز به کارگیری دوباره بازنشستگان براساس مصوبه سران قوا تعیین شد گفت: در این مصوبه ظرفیت به کارگیری ۷۰ هزار معلم بازنشسته با فعالیت ۲۴ ساعت در هفته در مدارس دولتی دریافت شد.

وی با بیان اینکه از ۷۰ هزار مجوز ظرفیت اخذ شده، تنها ۳۴-۳۵ هزار نفر از آن استقبال کردند افزود: علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حق التدریس‌ها است.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه پرداخت حق التدریس در مدارس دولتی انجام می‌شود ادامه داد: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است.

وی پیش از این گفته بود: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب می‌شود چرا که سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند که با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند چرا که نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

گفتنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند تا در صورت نیاز، نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزش‌یاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند و با تصویب بند خ تبصره ۱۵ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

خ- وزارت آموزش و پرورش در صورت نیاز، مجاز است نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته (تا ۲۴ ساعت در هفته) و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است