Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار صبح امروز در قرارگاه بازسازی مناطق زلزله‌زده اظهار کرد: آمار و ارقام ارائه شده زلزله اندیکا دقیق نیست و در طول زمان و با ارزیابی‌های بیشتر این آمار کامل و دقیق‌تر می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در بازدید و گفت‌وگو با مردم اندیکا مشخص شده که کسی مشکل خاص نداشته تا به‌طور ویژه رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با وجود آسیب کم به خانه‌ها اما در چادرهای محلی خود زندگی می‌کردند، گفت: به علت نزدیکی به فصل سرما و اجبار زندگی مردم در خانه‌ها اکنون فقط به همین آمار بسنده می‌شود؛ بر اساس همین اطلاعات به دولت برای تأمین اعتبار آمار و ارقام منعکس خواهد شد اما بنیاد مسکن منتظر اختصاص اعتبار نیستند و بازسازی را با اعتبارات داخلی آغاز کردند.

وی، وضعیت منطقه را از همه لحاظ ویژه دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه مردم در طول سال به‌جز قشلاق در چادرها زندگی می‌کنند، عجله‌ای برای ساخت منازل نیست تا منازل با یک طراحی خاص و ویژه برای مردم ساخته شوند تا دیگر با مشکلی مواجه نخواهند شد.

نجار به تجمیع و انتقال روستاها اشاره کرد و افزود: با این موضوع به‌شدت مخالف هستم و مطالعات ما نیز همین موضوع را گواهی می‌دهد اما این موضوع می‌تواند مورد کنکاش قرار بگیرد چون ولی به دلایل خاص این موضوع شدنی نیست.

وی با عنوان اینکه همه ساله اعتبارات ویژه‌ای به عشایری داده می‌شود، تشریح کرد: امسال نیز برای آب شرب افراد و دام‌های عشایری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان تأمین اعتبار شده است؛ همچنین برای وضعیت افرادی که در روستاها ساکن و از آن کوچ می‌کنند باید تدبیری اندیشیده شود تا با مشکلات روبه‌رو نشوند.

وی اضافه کرد: برای بازسازی این مناطق باید بانک‌ها همکاری ویژه داشته باشند که در این چند روز حضور بانک‌ها را در جلسات مشاهده نکردم؛ بنیاد مستضعفان نیز سیمان بازسازی‌ها را تقبل می‌کند و به‌طور رایگان در اختیار قرار می‌دهد؛ عشایر باید زمانی روستاها را تخلیه می‌کنند که باید به اداره برق اعلام کنند تا ترانس‌های برق را جمع‌آوری کنند که در برخی روستاها اعلام نشده و این ترانس‌ها به سرقت رفته و اکنون این روستاها برق ندارند.

وی عنوان کرد: قرارگاه خاتم به‌صورت درجا سازی ساخت کامل پنج واحد را تقبل کرده که برای افراد بی‌سرپرست یا کم‌توان مناسب خواهد بود؛ ساخت و نوسازی کامل مدارس بر عهده بنیاد برکت است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تأکید کرد: برای حل مشکل زیرساخت‌ها در همین اعتبارات آورده شود و ما آن را تأمین خواهیم کرد و به دولت پیشنهاد می‌شود تا ۱۰ میلیارد تومان برای هزینه‌های جاری و فوری استان به خوزستان اختصاص داده شود.

نجار گفت: در دولت مصوب و ابلاغ شده که همه واحدهای کشور که دارای فیش برق هستند، بیمه حوادث طبیعی می‌شوند تا زمان حوادث نیز بیمه تمام خسارت را پرداخت کند.

وی بیان کرد: با توجه به محرومیت زیاد منطقه نیازمند کمک و مساعدت بیشتر دولت و دستگاه‌های اجرایی هستیم چون این زلزله باعث شده تا توجه بیشتری را به این منطقه داشته باشیم.

نجار ادامه داد: طبق ارزیابی‌های انجام شده آمار و ارقام واحدهایی که نیازمند ساخت، نوسازی و تعمیر هستند، مشخص شده و به زیرساخت‌های آسیب دیده نیز توجه شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: با توجه به اینکه منطقه عشایری است باید موضوع را به ۲ قسمت تقسیم کرد؛ نخست روستاهایی که افراد در آن مستقر هستند که روال به طور عادی پیش می‌رود و دوم روستاهایی که مردم آن کوچ گرا هستند و مدت‌زمان کمی در روستا حضور دارند که باید کار با یک سازوکار ویژه انجام شود تا بعدها پشیمانی صورت نگیرد.

نجار تأکید کرد: با توجه به استفاده از مصالح بومی برای ساخت‌وسازها و وجود مواد اولیه در منطقه نیاز است تا یک کارخانه شن و ماسه سازی ساخته شود.

وی بیان کرد: بنیاد مسکن به واحدهایی که نیاز به تعمیرات هستند، یک تُن سیمان رایگان و به واحدهایی که نیازمند ساخت بوده نیز هشت تُن سیمان رایگان اختصاص داده است.

کد خبر 5331465

منبع: مهر

کلیدواژه: اسماعیل نجار مدیریت بحران اندیکا زلزله ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا هفته وحدت واکسن کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان کرمانشاه شیراز ایلام شیوع کرونا عکس استانها زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود

ایسنا/مازندران مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه دغدغه اصلی ما حوزه فرهنگ است و این بخش نیاز به باغبانی دارد،گفت: با آمار و ارائه عدد و ارقام نمی‌توان مشکلات این حوزه را مرتفع کرد.

 محمد مهدی شریف‌تبار امروز، ۸ اردیبهشت در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان بابل با بیان اینکه در این برهه از زمان باید دقت کنیم ماموریت اصلی ما چیست و بر همان مبنا حرکت کنیم، اظهار کرد: امروزه فعالیت سازمان تبلیغات در عرصه‌های مختلف خدماتی، تشکیلاتی، توانمندسازی، تبیین و توجیه، آموزش و عرصه حضور در میدان نقش مثبتی برای نظام دارد.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه بابل پایلوت همه اقدامات فرهنگی بخاطر ظرفیت ارزنده و پیشینه فرهنگی است، یادآور شد: ایجاد تشکل نهضت پیشرفت بانوان از جمله این ظرفیت‌هاست.

شریف تبار با اشاره به اینکه کار جوان سازی در سازمان در حال انجام است، خاطرنشان کرد: وجود انجمن‌های تبلیغی و جامعه مبلغان جریان‌ساز از جمله حوزه تاثیرگذاری است که در سازمان تبلیغات تشکیل شد.

وی با قدردانی از حجت الاسلام حسن روحانی امام جمعه بابل تصریح کرد: امام جمعه بابل همواره حامی فرهنگ و فعالان فرهنگی است.

در این مراسم از زحمایت حجت الاسلام رضا جعفرزاده قدردانی و حجت الاسلام حسین اکبرزاده بعنوان رئیس سازمان تبلیغات شهرستان بابل معارفه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • نحوه ساخت لیفتراک در کارخانه + فیلم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست