Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر سیدمحمد علوی روز سه شنبه در نشست قرارگاه عملیاتی کرونا خوزستان که در محل استانداری برگزار شد اظهار داشت: عمده مشکل ما در بانک ها، نبود تهویه مناسب است که انتظار داریم این امر محقق شود. همچنین میزان رعایت پروتکل ها در مراکز پزشکی شامل مطب ها، درمانگاه ها، داروخانه ها در خوزستان بسیار پایین بوده که باید جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رنگ بندی شهرها گول زننده است افزود: متاسفانه پس اینکه اعلام شد شهرهای استان در وضعیت زرد و آبی قرار گرفتند، عادی انگاری در سطح جامعه رواج پیدا کرد و میزان رعایت پروتکل های بهداشتی به مراتب پایین آمده است.

علوی با بیان اینکه واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی رمز موفقیت مهار بیماری است گفت: ۲ هفته گذشته میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان خوزستان ۵۵ درصد بود در حالی که اکنون به ۴۵ درصد کاهش یافته است ضمن اینکه میزان رعایت پروتکل ها در مناطق حاشیه ای این استان به ۵ درصد رسیده که بسیار نگران کننده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشوی اهواز گفت: پوشش واکسیناسیون در استان هایی همچون بوشهر و هرمزگان بالای ۸۰ درصد است در حالی که متوسط میزان واکسیناسیون در خوزستان ۵۰ درصد بوده و از متوسط کشوری (۵۷ درصد) عقب تر هستیم.
 وی در خصوص واکسیناسیون دانش آموزی افزود: در برخی از نقاط استان، افرادی که در رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال بوده از تحصیل جامانده اند که باید شناسایی شده و واکسینه شوند. از طرف دیگر برخی از اولیای دانش آموزان اعتقادی به واکسن نداشته و مانع از واکسیناسیون فرزندان خود می شوند که کار نادرستی است.

علوی گفت: یکی از مشکلات ما در بحث واکسیناسیون باورهای غلطی است که در سطح جامعه وجود دارد. متاسفانه برخی از دهیارها مانع از واکسیناسیون می شوند و همین موضوع باعث کاهش آمار تزریق واکسن در مناطق روستایی خوزستان شده است.

در حال حاضر کشور ایران به لحاظ روند بیماری در وضعیت خوبی قرار دارد اما این ظاهر قضیه بوده و احتمال وقوع موج دیگر کرونا وجود دارد لذا باید از طریق فضای مجازی و رسانه این موارد را اطلاع رسانی کرد.
اکنون ۱۲ شهرستان خوزستان در وضعیت زرد و ۱۵ شهرستان آبی کرونایی هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا خوزستان اهواز پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خوزستان اهواز ویروس کرونا خوزستان اهواز رعایت پروتکل های بهداشتی میزان رعایت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۵۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: با توجه به آمار تولید گوشت قرمز استان توسط جهاد کشاورزی میزان ۱۵ درصد تولید گوشت متعلق به عشایر است.

محمدحسین جعفری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی طی سال گذشته اظهار کرد: تولید گوشت قرمز عشایر استان طی سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۲ هزار و ۷۱۸ تن بوده است.

وی افزود: میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی نسبت به سال قبل ۱۱۷۲ تن افزایش داشته است.

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی درخصوص اینکه چند درصد تولید گوشت استان با عشایر است، تصریح کرد: با توجه به آمار تولید گوشت قرمز استان توسط جهاد کشاورزی میزان ۱۵ درصد تولید گوشت متعلق به عشایر است.

جعفری همچنین با اشاره به استقبال عشایر استان از طرح تولید قراردادی گوشت قرمز که از سال گذشته آغاز شده است بیان کرد: استقبال عشایر از طرح فوق بسیار زیاد بود، به گونه‌ای که با پیگیری‌های صورت گرفته مقدار ۵۰۰۰ تن جو مدت دار (۶ ماهه) در اسفندماه از شرکت پشتیبانی امور دام اخذ و تعداد ۱۱۰ راس دام عشایر تحت پوشش قرار گرفت. همچنین مقرر شد با توجه به محدویت نهاده و متقاضی زیاد به ازای هر راس ۴۵ کیلو گرم جو اختصاص پیدا کند.

وی درباره میزان تحویل علوفه در قالب طرح تولید قراردادی دام سبک عشایر خراسان رضوی گفت: در قالب طرح تولید قراردادی دام سبک عشایر استان در آذر ماه ۱۴۰۲ مقدار ۹۰۰۰ تن جو ۴ ماهه به سررسید ۱۵ فروردین‌ماه سال جاری بین ۶۸۲ نفر از عشایر توزیع شد. رقم ریالی  این طرح ۹۲۷ میلیارد ریال بوده است. با این میزان نهاده تعداد ۵۰ هزار راس دام عشایر تحت پوشش قرار گرفت که ۲۰ درصد دام طرح، یعنی ۱۰ هزار راس دام را عشایر پروار و مقدار حدود ۲۰۰ تن گوشت روانه باز مصرف شده است. ضمنا در طی سال ۱۴۰۲ مقدار ۴۷ هزار تن انواع علوفه تامین و برای تغذیه و تعلیف دام بین عشایر استان توزیع شده است. 

جعفری ادامه داد: ۸۲۰۰ خانوار عشایر در خراسان رضوی شناسایی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • پرونده ب_ز بسته شد؛ حالا نوبت به کرسنت است
  • حدود ۱۰۰ درصد مطالبات کارگران در مهاباد بروز است
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است