Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، لاوروف روز سه شنبه در دیدار با شرکت کنندگان در نشست باشگاه سیاسی بین المللی والدای در مسکو گفت: روسیه مانند سایر کشورهای پرنفوذ منطقه با طالبان در تماس است.  

 وی افزود: طالبان وعده داده تا تدابیری را برای اینکه دولت افغانستان نه فقط از لحاظ قومی بلکه سیاسی فراگیر باشد، اتخاذ خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه این را نیز گفت که نماینده ویژه جدید آمریکا در افغانستان برای برقراری تماس با روسیه ابراز تمایل کرده است.  

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که دولت جدید افغانستان که طالبان تشکیل داده است، فراگیر نیست و در به رسمیت شناختن طالبان شتاب نمی کنیم.

به گزارش ایرنا، پوتین روز جمعه در نشست سران جامعه همسود که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: دولتی که طالبان تشکیل داده است نماینده و دربرگیرنده همه مواضع و دیدگاههای سیاسی در افغانستان نیست.  

کشورهای درحال توسعه باید در شورای امنیت نماینده داشته باشند

لاوروف در ادامه سخنان خود گفت کشورهای درحال توسعه آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین باید در شورای امنیت سازمان ملل باید نماینده داشته باشند تا سیاست این نهاد دارای گرایش به غرب نباشد.  

وی افزود: نیاز به مطابقت دادن سازمان ملل و شورای امنیت به واقعیت های جدید وجود دارد زیرا جهان از ۵۰ کشور در هنگام تاسیس سازمان ملل تشکیل نیافته بلکه همینک ۱۹۳ کشور در جهان وجود دارد.

وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه شش کشور عضو شورای امنیت غربی هستند، افزود: بدیهی است که کشورهای غربی نمی خواهند که شورای امنیت گسترش بیابد و کشورهای بیشتری در ان عضویت بیابند.

روسیه در بدتر شدن روابط با ناتو پیشگام نبوده است

لاوروف ادامه داد: روسیه هیچگاه در بدتر شدن روابط با ناتو یا اتحادیه اروپا یا هر کشوری پیشگام نبوده است.  

وی تصریح کرد که بر این باور است سازمان پیمان اتلانتیک شمالی(ناتو) باید گام نخست را برای بهبودی روابط با روسیه بردارد.  

روابط روسیه و ناتو پرتنش است و اخیرا ناتو ۱۰ نفر از کارکنان دفتر نماینده روسیه در این سازمان مستقر در بروکسل را اخراج کرد.  

وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه اعلام کرد این کشور فعالیت دفتر اطلاع رسانی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در مسکو را به حال تعلیق درآورده است.

به گزارش ایرنا به نقل از اسپوتنیک، سرگئی لاوروف گفت: در پاسخ به اقدامات ناتو، ما فعالیت های دفتر نمایندگی ناتو در مسکو را از تاریح اول نوامبر (۱۰ آبان) متوقف می کنیم.

باشگاه سیاسی بین المللی «والدای»، سال ۲۰۰۴ به منظور ایجاد میدانی برای مباحثه همانند داووس سوییس و در رقابت با این کنفرانس بین المللی غربی تاسیس شده است.

این باشگاه سیاسی با جذب همکاری بیش از ۶۰ کشور جهان نشست های خود را سالانه و منظم برگزار می کند و به عنوان گردهمایی بین المللی ارایه کننده دیدگاه های مستقل سیاسی یا همگرا با روسیه است.

برچسب‌ها روسیه سرگئی لاوروف اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سرگئی لاوروف اتحادیه اروپا روسیه سرگئی لاوروف اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا شورای امنیت بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، ابلاغ قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها در روزهای اخیر در واقع پاسخی به برخی مطالبات جدی تولید کنندگان و فعالان اقتصادی است که در سالیان گذشته مطرح شده اما نتیجه بخش نبوده است؛ یکی از این مطالبات که در سال‌های گذشته بارها از سوی فعالان بخش خصوصی مطرح شده موضوع الزام به استفاده از وکیل است در حالی که بسیاری از امور حقوقی این شرکت‌ها با داشتن نماینده حقوقی قابل حل و فصل است.

حالا بند ب ماده ۲۰ قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها امکان استفاده از نماینده حقوقی به جای وکیل را برای تمام شرکت‌ها فراهم کرده است؛ بر این اساس کلیه اشخاص حقوقی خصوصی از قبیل بنگاه‌ها یا اعضای هیأت مدیره و مدیران عامل آن‌ها، در موضوعات مرتبط با همان مؤسسه شرکت و بنگاه می‌توانند از نماینده حقوقی به جای الزام به گرفتن وکیل استفاده کنند.

پیش از این در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ با تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان، این امکان برای شرکت و مؤسسات دانش بنیان فراهم شده بود. بر این اساس اکنون کلیه اشخاص حقوقی خصوصی می‌توانند از کارکنان خود با داشتن یکی از شرایط ذیل به عنوان نماینده حقوقی استفاده نمایند:

۱- دارا بودن یکی از مدارک کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق

۲- دو سال سابقه کار قضائی یا وکالت یا مشاوره حقوقی به شرط عدم محرومیت قبلی از اشتغال به قضاوت یا وکالت

بر اساس اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی، مطابق با ماده ۳۲ آئین دادرسی مدنی بنگاه‌های اقتصادی خصوصی از معرفی نماینده حقوقی برای پیگیری امور قضائی در دادگاه‌ها منع شده و به نوعی ملزم به گرفتن وکیل در پرونده‌های قضائی خود شده بودند محرومیت بنگاه‌های خصوصی از معرفی نماینده حقوقی در حالی بود که بنگاه‌ها و مؤسسات دولتی می‌توانستند برای امور قضائی خود نماینده حقوقی معرفی کنند.

پیش از این کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی در مهر ماه سال ۱۴۰۰ این مطالبه را از مجلس مطرح کرده بود. استدلال آنها این بود که با توجه به انحصار موجود در بازار خدمات حقوقی، هزینه استفاده از وکیل برای بنگاه‌های اقتصادی خصوصی به شدت گران است، به نحوی که پیگیری بسیاری از پرونده‌های قضائی با توجه به ریسک آن‌ها به‌خصوص برای صنایع کوچک و متوسط که ۹۲ درصد صنایع کشور را تشکیل می‌دهند، مقرون به صرفه نبوده و درنهایت موجب رها شدن مطالبات مالی و تضعیف فضای کسب و کار می‌شود.

از سوی فعالان بخش خصوصی مطرح می‌شد که به دلیل دو عامل گرانی بکارگیری وکیل و انباشت مطالباتی که به دلیل گرانی وکالت، ارزش پیگیری ندارند، بنگاه‌های اقتصادی خصوصی هزینه تمام شده بیشتری را در مقابل شرکت‌های دولتی متحمل می‌شوند و لذا از این منظر نیز رقابت بخش خصوصی با بخش دولتی دشوارتر شده است.

کد خبر 6099539 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • آخرین تحولات اوکراین| هشدار ژنرال ناتو درباره امکان توقف حمایت نظامی غرب از کی‌یف
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • روزنامه ایتالیایی: ناتو در جنگ اوکراین برای خود دو خط قرمز مشخص کرده است
  • حضور طالبان در نشست کشورهای اسلامی