Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- یک منبع امنیتی در استان ذی‌قار واقع در جنوب عراق از وقوع انفجاری در مسیر کاروان ائتلاف بین‌المللی ضد داعش تحت امر واشنگتن در این استان خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا به نقل از شفق نیوز، این منبع امنیتی اعلام کرد، یک بمب کنار جاده‌ای دست ساز صبح امروز (سه شنبه) در مسیر کاروان حامل مواد لجستیکی متعلق به ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در مرزهای شهر "الناصریه" واقع در مرکز استان ذی‌قار منفجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منبع مذکور همچنین اعلام کرد، در نتیجه این انفجار هیچگونه تلفات جانی و مالی بر جای نمانده است.
در ماه‌های اخیر، روند حملات و هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی و نیروها و منافع سایر کشورهای عضو این ائتلاف تقریباً به صورت روزانه افزایش یافته است.

فعال شدن آژیر خطر و سامانه سی-رام در سفارت آمریکا
منابع رسانه‌ای از شنیده شدن صدای یک انفجار در نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد و فعال‌شدن سامانه سی-رام و آژیرهای خطر این سفارت‌خانه همزمان با آغاز تظاهرات در نزدیکی ورودی‌های منطقه سبز خبر دادند.
منابع رسانه‌ای عراقی از به صدا درآوردن آژیرهای خطر در سفارت آمریکا در بغداد و آزمایش سامانه پدافندی«سی-رام» (C-RAM) که موجب هراس ساکنان مناطق نزدیک به این سفارت‌خانه شد، خبر دادند.
پایگاه خبری شبکه «آفاق» در خبری فوری از شنیده شدن صدای یک انفجار در نزدیک سفارت آمریکا و سپس به صدا درآمدن آژیرهای خطر در این سفارت‌خانه خبر داد.
کانال تلگرامی «صابرین» نیز از فعال‌شدن سامانه سی-رام در سفارت آمریکا و به صدا در‌آمدن آژیرهای خطر خبر داد و نوشت که در سایه رعب و وحشت ایجاد شده در داخل منطقه سبز، سفارت آمریکا در بغداد درهای خود را بست.
همزمان با انتشار این خبر، برخی منابع خبری از بستن کلیه ورودی‌های منطقه سبز بغداد به روی معترضان به نتایج انتخابات اخیر پارلمانی عراق خبر دادند. این در حالی است که از ظهر امروز شمار زیادی از ساکنان بغداد مانند روز گذشته در نزدیکی ورودی‌های منطقه سبز تجمع کرده‌اند و با رد نتایج اعلامی انتخابات پارلمانی، خواستار شمارش دستی آراء هستند.
هنوز سفارت آمریکا یا دولت عراق توضیحی در خصوص شنیده شدن صدای انفجار یا فعال‌شدن سامانه پدافندی آمریکا در منطقه سبز در تایید یا رد اخبار منتشر شده ارائه نکرده‌اند. اما کانال خبری صابرین تصاویری از شلیک گلوله‌های سامانه پدافندی سفارتخانه مذکور و اصابت یکی از گلوله‌ها به خودروی یکی از شهروندان در «الجادریه» منتشر کرد.
پایگاه خبری المعلومه نیز از شلیک چهار گلوله از سامانه سی‌رام به سوی مناطق مسکونی نزدیک سفارت بغداد خبر داد.
سفارت آمریکا واقع در منطقه سبز بغداد اغلب به عنوان بخشی از تمرین امنیتی، سامانه پدافندی و آژیرهای هشدار را فعال می‌کند و موجب ایجاد هراس در قلب ساکنان مجتمع‌های مسکونی واقع در نزدیکی این سفارتخانه می‌شود. امری که با اعتراض طیف‌‌ها و گروه‌های سیاسی مختلف عراق همراه است. زیرا آزمایش سامانه دفاعی آمریکا در منطقه مسکونی بغداد اقدامی تحریک‌آمیز و مخالف قوانین بین‌المللی به شمار می‌رود.
سفارت آمریکا در بغداد، با مساحت 170 کیلومتر مربع، بزرگ‌ترین سفارتخانه در سطح جهان است که به اعتقاد ناظران هزاران جاسوس در آن فعالیت دارند. با این وجود دولت عراق تاکنون هیچ بیانیه‌ای درباره این اقدامات سفارت آمریکا اعم از اجرای تمرینات و تیراندازی به ویژه آزمایش سامانه دفاع هوایی سی-رام در مرکز بغداد صادر نکرده است.

واکنش الحشد الشعبی به حمله خمپاره ای به پایگاه خود در بغداد
الحشد الشعبی (بسیج مردمی) عراق امروز (سه شنبه) در بیانیه ای هدف قرار گرفتن یکی از مقرهای نظامی این سازمان را در حومه یکی از مناطق بغداد تکذیب کرد.
تارنمای «ناس نیوز» با انتشار بیانیه الحشد الشعبی نوشت که این سازمان خبر حمله خمپاره ای صبح امروز به یکی از پایگاه های نظامی خود را تکذیب کرد.
در بیانیه بسیج مردمی عراق آمده است که اخبار مربوط به حمله خمپاره ای و آتش سوزی در پایگاه الحشد الشعبی واقع در منطقه «اللطیفیه» و مناطق اطراف بغداد نادرست و دروغ است.
بیانیه افزوده که آنچه در باره این حمله منتشر یا شایعه شده بی اساس و دروغ است و هیچ حادثه ای در پایگاه های الحشد الشعبی روی نداده است.
بسیج مردمی عراق تاکید کرده است که رسانه ها باید اخبار را از منابع و کانال های رسمی پیگیری و از انتشار خبرهای نادرست خودداری کنند.
یک مقام امنیتی رسمی هم در گفت و گو با ناس نیوز اعلام کرد که مقری که صبح امروز در منطقه اللطیفیه هدف حمله قرار گرفت متعلق به الحشد الشعبی نیست.
منابع عراقی ساعتی پیش اعلام کردند که یک پایگاه نظامی در حومه بغداد پایتخت صبح سه شنبه با خمپاره هدف قرار گرفت.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تحولات عراق سفارت آمریکا در بغداد سامانه پدافندی سامانه سی رام الحشد الشعبی آژیرهای خطر منطقه سبز فعال شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟

۳۰ ایالت آمریکا درگیر جنبش دانشجویی است و نیرو‌های فدرال و ایالتی بشدت در حال کنترل اوضاع هستند. این در حالی است که آمریکا در آستانه انتخابات نیز قرار دارد. به همین دلیل چنانچه شرایط در آمریکا از کنترل خارج شود، اساسا آمریکا قربانی رژیم صهیونیستی خواهد شد.

حسن هانی‌زاده، کارشناس جهان عرب در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین نوشت:۲۱۰ روز از جنگ در غزه می‌گذرد و این روز‌ها نظرات مختلفی درباره احتمال حمله زمینی نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی به رفح یا لبنان مطرح می‌شود. در این خصوص به نظر می‌رسد سرنوشت بنیامین نتانیاهو به رفح گره خورده است، زیرا اگر دست به ماجراجویی بزند، برخلاف اراده مقامات آمریکایی و اروپایی عمل کرده است، زیرا آن‌ها حمله به رفح را به دلیل اینکه چالش جدی منطقه‌ای بشمار می‌آید، خط قرمز می‌دانند.

لازم به یادآور است که رفح با مصر هم مرز است و چنانچه رژیم صهیونیستی به این منطقه حمله نظامی زمینی انجام دهد، صد‌ها هزار نفر به سمت مرز مصر کوچ خواهند کرد و این شرایط برای مصر مناسب نیست. به همین دلیل احتمال دارد که مصر از دایره همکاری اروپا و آمریکا خارج شود و مسیر دیگری را در پیش بگیرد و در نتیجه فضای منطقه بحرانی‌تر خواهد شد.

چنین مسائلی در خصوص حمله زمینی به رفح سبب شده است که برای پیشگیری از این اقدام هشدار‌هایی از سوی کاخ سفید برای بنیامین نتانیاهو ارسال شود. اما اگر این اتفاق بیفتد، اختلاف نظر‌ها بین آمریکا و کابینه نتانیاهو تشدید خواهد شد.

در این بین البته بحث و احتمال حمله ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان نیز مطرح است. با توجه به این شرایط و اینکه نتانیاهو تلاش می‌کند، برای رهایی از باتلاق غزه بحران را به کشور‌های دیگر منطقه منتقل کند. اما آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند که بحران را هرچه زودتر تحت کنترل در آورند، زیرا این روز‌ها آن‌ها در آستانه انتخابات قرار گرفته و شرایط مناسبی ندارند؛ ۳۰ ایالت آمریکا درگیر جنبش دانشجویی است و نیرو‌های فدرال و ایالتی بشدت در حال کنترل اوضاع هستند. در واقع چنانچه شرایط از کنترل خارج شود، اساسا آمریکا قربانی اسرائیل خواهد شد؛ بنابراین به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که وضعیت غزه را کنترل کنند و مانع از این شوند که اسرائیل به منطقه دیگری حمله کند. در راستای این تلاش‌ها اخیرا نیز وزیر خارجه فرانسه به لبنان سفر کرده بود. با این حال به نظر می‌رسد اسرائیل در شرایطی قرار ندارد که بتواند به لبنان حمله کند. اما احتمال حمله نظامی زمینی به رفح از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد.

به این ترتیب لازم به یادآوری است که آمریکا و اروپا در آستانه یک تحول سیاسی اجتماعی قرار دارند. آن‌ها هزینه پشتیبانی از رژیم صهیونیستی را پرداخت می‌کنند و جنبش دانشجویی اخیر که آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی را فرا گرفته است به نوعی حکم بیداری وجدان بشریت را دارد که حاکمان آمریکا تلاش می‌کردند، آن را نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • جنایت زندان دوله‌تو + تصاویر | خود مشاهده کردم که آنان را جلوی کاروان‌های عروسی سر می‌بریدند...
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه