Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مرکز پژوهشی بین‌المللی گزارشی را درباره دفاع رژیم صهیونیستی از محمد بن سلمان بعد از افزایش انتقادات آمریکا و جامعه بین‌المللی از وی در پی قتل جمال خاشقجی در سال ۲۰۱۸ منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، جاناتان هافمن، پژوهشگر مرکز بین‌المللی Responsible Statecraft  اعلام کرد، شبکه روابط اسرائیل برای دفاع از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در پی قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول به دست تیم سعودی در ۲۰۱۸ تلاش زیادی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله آن‌ها جاش بلک، رئیس اجرایی سابق گروه فشار The Israel Project است. رژیم صهیونیستی، عربستان، امارات، مصر و کشورهای دیگر برای تأثیر گذاشتن بر سیاست‌های واشنگتن در منطقه به نفع منافع شخصی خود همواره تلاش کرده‌اند. درباره کشورهای عربی منافعشان بر حفظ قدرت مطلقه داخلی با سرکوب مردم و پایبندی به وضعیت جغرافیایی سیاسی منطقه‌ای و ابقای آمریکا در عمق خاورمیانه به عنوان ضامن امنیتی نظام رایجی است که از آن استفاده می‌شود. درباره رژیم صهیونیستی علاوه بر حفظ وضعیت منطقه‌ای برای عادی سازی با کشورهای عربی که به صورت جزئی افکار عمومی عربی و رنج و محنت فلسطینی‌ها را نادیده می‌گیرند، تلاش می‌کند. هیچ دولتی در ایجاد شبکه‌ای برای تأثیر بر سیاست خارجه آمریکا در خاورمیانه به اندازه اسرائیل موفق نبوده است.

به رغم اینکه منافع رژیم صهیونیستی و اعراب در تمام امور مطابق نیست؛ اما تعدادی از مستبدین عرب در خاورمیانه برای استفاده از عناصر مختلف شبکه تأثیرگذار اسرائیل در واشنگتن تلاش می‌کنند. به نظر می‌رسد این تلاش‌ها ثمره خود را داده است: در طول سال‌های گذشته تعدادی از افراد و نهادهای حامی منافع رژیم صهیونیستی از نفوذشان برای حمایت از این دولت‌ها در برابر انتقادات حقوق بشر و حفظ معاملات سلاح با واشنگتن استفاده کرده‌اند.

به رغم اینکه توافق‌های آبراهام (ابراهیم) اوج چنین تلاش‌هایی است؛ اما این تلاش‌ها قبل از عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و بحرین و مراکش و امارات و سودان بوده است. این رژیم برای دلجویی از کشورهایی که هنوز به صورت رسمی این رژیم را به رسمیت نشناخته‌اند، به ویژه عربستان تلاش می‌کند. امارات روابطی با نهادها و مراکز پژوهشی معروف و مرتبط با شبکه رژیم صهیونیستی مثل کمیته یهودی آمریکایی، انجمن مبارزه با افترا و کنگره رؤسای نهادهای یهودی آمریکایی دارد. کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل(آیپک) و کنگره رؤسای نهادهای یهودی از امارات به دلیل پایبندی به مبارزه با تروریسم و تسامح قدردانی کردند.

اوت گذشته به دنبال امضای توافق‌های آبراهام آیپک و رون درمر، سفیر رژیم صهیونیستی در آن زمان به صورت علنی حمایت قوی خود را برای دستیابی امارات به جنگنده‌های اف-۳۵ اعلام کردند. همچنین فاش شد که رژیم صهیونیستی برای فشار بر جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا برنامه ریزی می‌کند تا نگذارد آمریکا بر مصر و عربستان در زمینه حقوق بشر فشار بیاورد و این کشورها را به سمت روسیه و ایران سوق دهد.

امارات روابط را با رهبران یهودی برجسته در داخل آمریکا تقویت کرد. این تلاش‌ها بخشی از پروژه گسترده‌تری است که این دولت‌ها برای تبلیغ "اسلام میانه رو" برای ساکت کردن مخالفان داخلی و دستیابی به حمایت غرب انجام می‌دهند.

اخیرا مسؤولان بحرینی به نیویورک سفر کرده و رهبران اقلیت یهودی میزبان آن‌ها بودند. آن‌ها همچنین نشستی با رؤسای نهادهای یهودی آمریکایی برگزار کردند.

عناصر شبکه اسرائیلی تلاش زیادی برای دفاع از محمد بن سلمان در پی قتل جمال خاشقجی کرد. جاش بلک در توییتر خاشقجی را هم‌پیمان تروریستی تندروی نزدیک به اسامه بن لادن، داعش و حماس توصیف کرد که قصد سرنگونی خاندان حاکم را داشته است.

در آن زمان آیپک برای حمایت از عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر به رغم رهبری کودتای نظامی در سال ۲۰۱۳ تلاش کرد. این سازمان علاوه بر هشدار نسبت به انتقاد زیاد از کارنامه سیسی در زمینه حقوق بشر برای ممانعت از توقف حمایت‌های آمریکا از قاهره به دلیل کودتا لابی کرد.

مستبدین عرب در سرتاسر خاورمیانه برای تسخیر قدرت و تأثیر شبکه اسرائیل برای تضمین قدرت داخلی و مواضع منطقه‌ای خود تلاش کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد بن سلمان جمال خاشقجی رژيم صهيونيستي پی قتل جمال خاشقجی محمد بن سلمان رژیم صهیونیستی تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین تلاش برای صلح در غزه/ آتش بس در غزه باید ضمانت اجرایی داشته باشد

کارشناس مسائل غرب آسیا با یادآوری اینکه مذاکرات فعلی دهمین دور از مذاکرات در طول هفت ماه گذشته تلقی می‌شود، گفت: اگر مذاکرات در روز یکشنبه به نتیجه نرسد جنگ ادامه پیدا خواهد کرد که باید برای رسیدن به این هدف یک سری تضمین‌ها و پیشنهاداتی را به طرف فلسطینی ارائه شود.

حسن هانی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مذاکرات آتش بس روز شنبه در قاهره بین نمایندگان دولت مصر، رژیم صهیونیستی، حماس و قطر به دلیل زیاده خواهی و کارشکنی هیئت صهیونیستی با شکست مواجه شد.

وی با بیان اینکه قرار بود روند ادامه مذاکرات امروز یکشنبه در قاهره از سر گرفته شود، یادآور شد: اصرار نمایندگان آمریکا این است که مذاکرات تا رسیدن به یک خروجی قابل قبول ادامه پیدا کند، حماس توقف جنگ به صورت کامل را همراه با خروج نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از غزه، بازگشت آوارگان به محل زندگی خود و نیز بازسازی غزه و دریافت کمک‌های انسان دوستانه توسط مردم غزه بخشی از شرایط خود اعلام کرده است.

کارشناس مسائل غرب آسیا با یادآوری اینکه مذاکرات فعلی دهمین دور از مذاکرات در طول هفت ماه گذشته تلقی می‌شود، تصریح کرد: هیئت رژیم صهیونیستی اصرار دارند قبل از آتش بس گروگان‌ها آزاد شوند و به همین دلیل خواهان آن هستند که مذاکرات از سر گرفته شود اما برای رسیدن به این هدف باید یک سری تضمین‌ها و پیشنهاداتی را هم برای عملیاتی کردن به طرف فلسطینی ارائه بدهند و به همین دلیل به نظر می‌رسد اگر مذاکرات در روز یکشنبه به نتیجه نرسد قطعاً جنگ ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: در حالی که آمریکا، مصر و هم کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند که حمله به رفح ممکن است اوضاع را پیچیده‌تر کند اما اصرار بنیامین نتانیاهو بر این است که به رفح حمله کند بنابراین آنچنان که به نظر می‌رسد طرح چهار مرحله‌ای در طول ۱۲۴ روز آتش بس برقرار شود هنوز نهایی نشده است و روزنامه‌های صهیونیستی هم بخشی از طرح چهار مرحله‌ای آتش بس در غزه را منتشر کردند اما هنوز خروجی قابل قبولی نداشته است.

هانی زاده در خصوص طرح چهار مرحله‌ای آتش بس تشریح کرد: قرار بر این بود که در طول این مدت هم کمک‌های انسان دوستانه و هم آتش بس برقرار شود؛ این طرح قابل قبول است اما باید ضمانت اجرایی هم باید داشته باشد تا رژیم صهیونیستی پس از آزادی گروگان‌ها دوباره حملات خود را آغاز نکند؛ به همین دلیل به نظر می‌رسد آزادی گروگان‌ها در مقابل آزادی اسرای فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی بخش‌های مهمی از این طرح را تشکیل می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: لازم است گروگان‌ها در یک فرایند زمانی ۱۲۴ روزه حین آتش بس به تدریج در مقابل شماری از زندانیان اسیر فلسطین آزاد شوند و آتش بس هم با نظارت سازمان ملل انجام شود؛ اگر این طرح عملیاتی شود قطعاً مورد قبول حماس نیز قرار خواهد گرفت.

کد خبر 750668

دیگر خبرها

  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • دهمین تلاش برای صلح در غزه/ آتش بس در غزه باید ضمانت اجرایی داشته باشد
  • نائومی کلاین: صهیونیسم «بت پوشالین» عصر جدید است
  • صهیونیسم «بت پوشالین» عصر جدید است
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف نسل کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف نسل ‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ در غزه جدی‌تر شده است
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟