Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «دیوارها سخن می‌گویند» که گزیده عکس‌های امرالله فرهادی آردکیان از دیوارنوشته‌های انقلاب در تهران بین سال‌های ۱۳۵۷ تا ۱۳۵۸ است، سه شنبه، بیست و هفتم مهر ماه در موزه هنرهای معاصر تهران رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، این مراسم با حضور جمعی از هنرمندان، همچنین حجت الله ایوبی (دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران) ، محمد شالویی (سرپرست معاونت هنری) و امرالله فرهادی (گرافیست و عکاس) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه با سخنرانی احسان آقایی، رییس موزه هنرهای معاصر تهران آغاز شد و او به حاضران در این مراسم خوش آمد گفت و ابراز امیدواری کرد، از کتاب امرالله فرهادی لذت ببرند.
 

تصویری از احسان آقایی، رییس کل موزه هنرهای معاصر تهران در مراسم


همچنین یونس شکرخواه، استاد ارتباطات که مقدمه‌ای بر این کتاب نوشته است، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مراسم، گفت: «من مطمئنم که این کتاب به‌زودی ترجمه خواهد شد. فقط کافی است تا به دست اهلش برسد. به سهم خودم خوشحال هستم که در این کتاب نقش اندکی داشته‌ام.»
 


در ادامه حجت الله ایوبی، دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران نیز ضمن اشاره به این نکته که کتاب «دیوارها سخن می گویند»، یک اثر هنری محسوب می‌شود، اظهار کرد:«قبل از اینکه از استاد فرهادی تجلیل کنم، باید از مرحوم بهمن بیگی تشکر کنیم که در روزگاری که آموزش وضعیت خوبی نداشت، به دنبال استعدادهایی نظیر استاد فرهادی می‌گشت و ما امروز از آثار وجودی این مرد نازنین بهره‌مند هستیم.»

وی ادامه داد: «چقدر قرار است حسرت بخوریم که چون آموزش در اولویت نخست ما نبود، چند فرهادی در این سرزمین گوهر خیز و پهناور از دست دادیم. اگر آن‌ها هم شناسایی می‌شدند، امروز این گنجینه ما خیلی متفاوت‌تر بود و آسمان ما ستاره‌های بیشتری می‌داشت.»
 


مجید عباسی که مقدمه‌ای بر این کتاب نوشته است نیز پس از دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران سخنرانی کرد و گفت: «خیلی خوشحالم بگویم که من سال‌ها پیش با این پروژه آشنا شدم. پیشنهاد این کتاب را دادم و ایشان با استقبال تمام کتاب را از انتخاب تصاویر تا جزئی‌ترین کارها برعهده من گذاشتند.»
 


شالویی، سرپرست معاونت هنری نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این مراسم گفت: «جناب فرهادی کار بسیار ارزشمند و ماندگاری کردند که بخش مهمی از تاریخ معنوی این ملت است و خود ایشان هم در عمق آن حماسه بودند. به جناب فرهادی تبریک عرض می‌کنم و آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم از اتفاق خوبی که رخ داده حمایت‌های لازم صورت گیرد تا زمینه فعالیت‌هایی از این دست نیز بیشتر شود.»
 

در پایان امرالله فرهادی، طراح، گرافیک و عکاس سخنرانی کرد و گفت: «احساس می‌کنم که تا به امروز درک درستی از خوشبختی داشته‌ام چون همیشه نصیب من انسان‌های والایی بودند که از بنده کوچک به این صورت صحبت می‌کنند و واقعا از شما ممنون هستم.» خوشبختیِ دیگر من به خانواده‌ام برمی‌گردد که بعد از فاجعه کرونا که تا نزدیک به مرگ رفتم، همچنان نگهدار من هستند.»
وی ادامه داد: «این کتاب منتشر نمی‌شد مگر به لطف مجید عباسی دقیق که گاهی اوقات من می‌ترسیدم با این همه دقت با ایشان کار کنم.»
 

امرالله فرهادی

به گزارش ایسنا، آیین رونمایی از کتاب «دیوارها سخن می‌گویند» که شامل گزیده عکس‌های امرالله فرهادی از دیوارنوشته‌های انقلاب در تهران در سال‌های ۱۳۵۷ تا ۱۳۵۸ است، در ۱۴۰ صفحه با یادداشت‌هایی از یونس شکرخواه، یوریک کریم مسیحی و مجید عباسی امروز( سه شنبیه، بیست و هفتم مهر ماه) در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.
 

تکمیل می شود.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمود شالویی دیوارها سخن می گویند موزه هنرهای معاصر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش

نظارت ها رضایت بخش نیست

جلیل میرمحمدی می افزاید: در حوزه نظارت بر تولید و عرضه آب معدنی های موجود در بازار، متأسفانه نظارت های سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت رضایت بخش نیست.

جلیل میر محمدی،عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی

وی تصریح می کند: درصد قابل توجهی از آب های به اصطلاح معدنی که در اختیار مردم قرار دارد آب معدنی نیست بلکه آب لوله کشی شهر است که آن را با اشعه ماورای بنفش ضدعفونی می کنند و با تفاوت قیمت چند ده برابری نسبت به آب شهری به فروش می رسانند.

چرا آب معدنی؟

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه می دهد: بسیاری از املاح مورد نیاز بدن در آب شهری نیز وجود دارد اما پایین آمدن کیفیت آب شهری و افزایش شدت سختی آب، سبب شده مردم به مصرف آب معدنی گرایش پیدا کنند.

وی بیان می کند: آب معدنی ها در بطری هایی ذخیره می شود که در شرایط غیراستاندارد و به ویژه در برابر نور خورشید، در معرض فعل و انفعالات شیمیایی قرار می گیرند و برخی مواد مضر برای بدن در آب آزاد می شود.

چه باید کرد؟

میرمحمدی می گوید: باید نظارت ها توسط سازمان های ذی ربط، پر رنگ تر باشد تا اگر احتمالا آب معدنی واقعی نیست، تنها به خاطر یک برچسب و اسم و برند، به وسیله سودجویان به خورد مردم داده نشود.

وی با تأکید بر لزوم نظارت مستمر بر کیفیت آب معدنی ادامه می دهد: از نکات مهم در حوزه نظارتی، نگهداری آب معدنی در مکان های بهداشتی و استاندارد است. همچنین سازمان های ناظر باید عدم صدور مجوز برای استفاده مجدد از بطری های یکبار مصرف که با شست و شو، دوباره وارد چرخه تولید شود را جدی بگیرند چراکه در غیر این صورت بطری آب معدنی بار میکروبی بالایی خواهد داشت و می تواند برای سلامت مردم بسیار مشکل آفرین باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس می افزاید: نظارت مداوم بر کیفیت آب به لحاظ بار میکروبی، املاح سنگین و موارد مختلف آزمایشگاهی، در محل تولید و عرضه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیرکل پیشین دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان می دارد: بسیاری از مردم به لحاظ معیشتی، دسترسی به آب معدنی ندارند. بنابراین آب لوله کشی مورد نیاز آنان از نظر فلزات سنگین، املاح، نیترات ها باید به طور جامع بررسی شود تا کاملا بهداشتی باشد.

وی تصریح می کند: بخش قابل توجهی از آب مصرفی مردم به غیر از سختی آب، مشکل خاصی ندارد و قابل شرب است به طوری که گاهی از آب های معدنی هم بی ضررتر است.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره توصیه برخی کارشناسان به مصرف آب چاه به جای آب معدنی می گوید: چنانچه آب چاه تصفیه و ضدعفونی نشده باشد بار میکروبی بالایی خواهد داشت که برای بدن مضر است.

وی می افزاید: خوشبختانه بیش از ۹۵درصد مردم جامعه به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند بنابراین توصیه به مصرف آب چاه در چنین شرایطی منطقی نیست و می تواند سبب بروز مشکلاتی برای سلامتی مردم شود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • تقوی: جایی برای حسرت نگذارید/ عبادی‌پور فرمانده تیم والیبال است
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • بزرگترین حسرت در سیرجان سهم ستاره اسپانیایی (عکس)
  • (تصاویر) آذری جهرمی در مراسم رونمایی از کتاب «مهندسی اجماع»
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • جشن امضای «احتضار» برگزار می‌شود
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • کتاب «رضای انقلاب» رونمایی می‌شود
  • طلسم ۳۰ ساله در پرسپولیس؛ دومین کاپیتان هم در حسرت می ماند؟