Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@23:30:58 GMT

سیطره نهادهای فرهنگی آلمان بر ونزوئلا

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۲۲۷۵

سیطره نهادهای فرهنگی آلمان بر ونزوئلا

به گزارش خبرنگار مهر، رایزنی فرهنگی ایران، رایزنی فرهنگی ایران در آلمان در تازه‌ترین مطلب ارسالی خود به مهر از فعالیت‌های نهادهای فرهنگی آلمان در ونزوئلا سخن گفته است. این گزارش را در ادامه بخوانید:

بسیاری سرآغاز روابط میان ونزوئلا و جمهوری فدرال آلمان را به دیدار سیمون بولیوار، رهبر جنبش آزادی امریکای جنوبی از اسپانیا و الکساندر فون هومبولت، بنیان‌گذار جغرافیای نوین می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها که از چهره‌های مهم ونزوئلا و آلمان بودند، در اوایل قرن نوزدهم میلادی با یکدیگر ملاقات کردند و از آن زمان، روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف به خصوص در حوزه فرهنگی، شکل جدیدی به خود گرفت. به طور مثال، سال‌ها است که موسیقی‌دانان دو کشور روابط گسترده‌ای با یکدیگر دارند. علاوه بر این، سفارت آلمان در ونزوئلا، موسسه گوته، بنیاد فرهنگی هومبولت و کلیساهای آلمانی در کاراکاس نیز نقش مهمی در تبادلات فرهنگی میان دو کشور و برگزاری برنامه‌های هنری در ونزوئلا ایفا می‌کنند. جالب است بدانید که در کشورهای آمریکای جنوبی و به خصوص در ونزوئلا، علاقه زیادی به یادگیری زبان آلمانی وجود دارد و موسسه گوته حتی در زمان کرونا نیز متقاضیان زیادی برای شرکت در کلاس‌های زبان داشته است.

انجمن فرهنگی هومبولت

همان‌طور که پیشتر گفته شد، دیدار سیمون بولیوار، رهبر جنبش آزادی امریکای جنوبی از اسپانیا و الکساندر فون هومبولت، بنیان‌گذار جغرافیای نوین در اوایل قرن نوزدهم میلادی تاثیر زیادی بر روابط دو کشور داشته است. از این رو، یک قرن بعد، آلمانی‌ها تصمیمی گرفتند تا برای گسترش روابط با شهروندان ونزوئلا، انجمن فرهنگی هومبولت را در کاراکاس تاسیس کنند. این انجمن که در سال ۱۹۴۹ شکل گرفته است، در راستای توسعه ارتباطات بین فرهنگی میان آلمان و ونزوئلا فعالیت می‌کند. صفحه این انجمن در فیسبوک می‌تواند اطلاعات بیشتری درباره فعالیت‌های آن در کاراکاس در اختیارتان بگذارد. این صفحه را از اینجا ببینید.

توسعه گفت‌وگوهای بین‌فرهنگی

از دیگر اقدامات آلمانی‌ها برای توسعه روابط میان ونزوئلا و آلمان، تاسیس بنیاد کونراد آدناور است. این بنیاد که از سال ۱۹۶۲، فعالیت خود را در کاراکاس آغاز کرده است، برنامه‌هایی در راستای حمایت از جامعه مدنی، توسعه اجتماعی و اقتصادی، کمک به پیشرفت گفت‌وگوهای بین‌فرهنگی و پیش‌گیری از درگیری‌های داخلی در ونزوئلا اجرا می‌کند. علاوه بر این‌ها، این بنیاد روابط گسترده‌ای با دانشگاه‌ها، موسسات پژوهشی و اتاق‌های فکر در احزاب و موسسات دولتی در این کشور دارد. سایت زیر می‌تواند اطلاعات بیشتری درباره فعالیت‌های این بنیاد در اختیارتان بگذارد:

https://www.kas.de/de/web/venezuela

توسعه زبان آلمانی

آلمانی‌ها در ونزوئلا نیز مانند سایر کشورها، موسسه گوته را با هدف گسترش زبان آلمانی تاسیس کرده‌اند. این موسسه در کاراکاس، کلاس‌هایی برای آموزش زبان آلمانی به بزرگسالان، جوانان و کودکان به صورت آنلاین و حضوری برگزار می‌کند. همچنین در این مرکز، کلاس‌های اختصاصی و امتحانات رسمی موسسه گوته نیز برگزار می‌شود. علاوه بر این‌ها، موسسه گوته در این کشور با همکاری انجمن‌ها و سازمان‌های فرهنگی و هنری، برنامه‌های فرهنگی متفاوتی برگزار می‌کند. سایت زیر می‌تواند اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهد:

https://www.goethe.de/ins/ve/de/spr/kur/gia.html

مدرسه آلمانی کاراکاس

مدرسه آلمانی کاراکاس نیز سهم مهمی در توسعه زبان آلمانی در ونزوئلا دارد. در حال حاضر حدود ۷۶۰ دانش‌آموز از مقطع مهدکودک تا دبیرستان در این مدرسه حضور دارند. دانش‌آموزان این مدرسه زیرنظر ۷۰ معلم ونزوئلایی و ۱۹ معلم آلمانی به تحصیل می‌پردازند. البته اکثر معلمان ونزوئلایی در این مدرسه نیز به خوبی به زبان آلمانی تسلط دارند. علاوه بر این‌ها، مدرسه آلمانی ونزوئلا امکانات زیادی برای دانش‌آموزان دارد که از آن جمله می‌توان به سالن بدنسازی و استخر اشاره کرد. دانش‌آموزان این مدرسه پس از فارغ‌التحصیلی می‌توانند در هر دانشگاه معتبری در جهان به ادامه تحصیل بپردازند. سایت زیر می‌تواند اطلاعات مفیدی درباره فعالیت‌های این مدرسه در اختیارتان قرار دهد:

https://www.lehrer-weltweit.de/schule/deutsche-schule-caracas-venezuela

انتقال دانشجو و محقق به آلمان

براساس آماری که موسسه تبادلات آکادمیک آلمان منتشر کرده است؛ بیش از ۱۰۰ دانشگاه دولتی و خصوصی در ونزوئلا، مسئولیت آموزش عالی در این کشور را بر عهده دارند. هر چند، دولت ونزوئلا در دهه‌های اخیر تلاش کرده است تا شرایط آموزش عالی در این کشور را بهبود بخشد، اما بی‌ثباتی اقتصادی ونزوئلا و کمبود منابع مالی، دست دولت را بسته است. حتی بحران مالی در چند سال اخیر، باعث اعتصاب و تظاهرات زیادی شده است که استادان و دانشجویان نیز در آن شرکت داشته‌اند. از این‌رو، بسیاری از دانشجویان و محققان برای ادامه کار و تحصیل ترجیح می‌دهند که به کشورهای توسعه‌یافته و کم‌هزینه‌تر سفر کنند. در این میان، آلمان مقصد محبوبی برای بسیاری از دانشجویان و پژوهشگران ونزوئلایی است و موسسه تبادلات آکادمیک آلمان نیز در این زمینه فعالیت زیادی دارد. این موسسه هر سال لیستی از فرصت‌های مطالعاتی و تحقیقاتی متعدد برای دانشجویان ونزوئلایی منتشر می‌کند و دفتر این موسسه در کاراکاس به دانشجویان مشاوره می‌دهد. سایت زیر می‌تواند اطلاعات بیشتری در این باره در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد:

https://www.daad.de/de/laenderinformationen/amerika/venezuela/ueberblick-bildung-und-wissenschaft

کد خبر 5331679 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: رایزنی فرهنگی ایران در آلمان ونزوئلا آلمان دیپلماسی فرهنگی ترجمه معرفی کتاب رایزنی فرهنگی تازه های نشر معرفی نشریات کتاب و کتابخوانی انتشارات سروش انتشارات سوره مهر نهاد کتابخانه های عمومی کشور نشر مرکز ادبیات جهان ادبیات کودک و نوجوان نقد کتاب ادبیات داستانی زبان آلمانی موسسه گوته دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۲۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود

امیر رجبی امروز در دیدار با اعضای موسسه ادبی حکیم ملامحمد فضولی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل گفت: جای خالی موسسه‌ای فعال در حوزه زبان و ادبیات در استان احساس می‌شد و این جمع وزینی از شعرا و ادبا که برای شکل‌گیری موسسه فضولی گرد آمده امید برای پر شدن آن خلاء را در دل‌ها زنده می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل افزود: نامگذاری این موسسه ادبی به نام حکیم ملامحمد فضولی از محسنات این حرکت فرهنگی است و از ناحیه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از این کار استقبال می‌کنیم و اصرار داریم فضولی‌خوانی در استان اردبیل باید پا بگیرد.

به گفته او، سابقه و صبغه مکتبی ، مرثیه‌ای و آیینی ملامحمد فضولی در خیلی از جنبه‌ها با ما تجانس و تناسب دارد و امیدواریم با فعالیت این موسسه ادبی جلسات و محافل فضولی‌خوانی در این استان برگزار شود.

رجبی گفت: برای تصویب نهایی موسسه ادبی ملامحمد فضولی در این استان همکاری می‌کنیم و با توجه به موسسه بودن این تشکل ادبی و فرهنگی، امکان حمایت مالی از آن را خواهیم داشت تا با تلاش شما شعرا در قالب این موسسه، برنامه‌ها و آئین‌های ادبی و فرهنگی در خور توجهی در استان اجرا شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: برنامه‌ریزی و اجرای برخی کارها و برنامه‌های ادبی را به این موسسه واگذار خواهیم کرد و فرایند ثبت نهایی موسسه باید با سرعت پیگیری شود و امیدواریم چاپ مجموعه‌های شعر و کتاب‌های فاخر از موسسه فضولی را شاهد باشیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • اینفوگرافیک/ همه دستگاه‌هایی که درباره حجاب وظیفه دارند؟
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است