Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مدیکال اکسپرس، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که برنامه ایمن سازی دو دوز برای واکسن‌های mRNA کووید-۱۹ در نهایت واکنش‌های آنتی بادی قابل مقایسه را در زنان باردار، شیرده و غیر باردار در سنین باروری تحریک می‌کند، اما عملکرد‌های اصلی آنتی بادی در زنان باردار و شیرده پس از اولین بار، کندتر انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق که توسط محققان بیمارستان عمومی ماساچوست (MGH) انجام و در Science Translational Medicine منتشر شده است، به اهمیت رعایت زمان بندی‌های توصیه شده برای دوز اول و دوم واکسن‌های mRNA کووید-۱۹ در زنان باردار و شیرده اشاره می‌کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، آندریا ادلو، کارشناسی ارشد، متخصص پزشکی مادر و جنین در MGH و استادیار زنان و زایمان و زیست شناسی تولید مثل در دانشکده پزشکی هاروارد و نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: ما تصمیم گرفتیم این مطالعه را برای ارائه داده‌های واقعی در مورد نحوه واکنش زنان باردار و شیرده به واکسن‌های کووید-۱۹ انجام دهیم، زیرا این افراد از آزمایش اولیه واکسن خارج شده‌اند. گنجاندن افراد باردار در تحقیقات برای مقابله با تردید واکسن بسیار مهم است، به ویژه به این دلیل که آن‌ها بیشتر به بیماری شدید کووید -۱۹ مبتلا هستند. این تیم پاسخ‌های ایمنی پس از واکسیناسیون را در بیش از ۱۰۰ زن، از جمله باردار، شیرده و غیر باردار، مورد بررسی قرار داد.

این کار به طور خاص به عناوین، ظرفیت اتصال گیرنده Fc و عملکرد آنتی بادی‌های افراد پس از واکسیناسیون کووید-۱۹ پرداخت. ظرفیت اتصال گیرنده Fc توانایی آنتی بادی‌ها برای اتصال به گیرنده‌های Fc ​​موجود در سلول‌ها و بافت‌های ایمنی است. اتصال گیرنده‌های Fc ​​برای فعال سازی سلول‌ها در مبارزه با ویروس عامل کووید-۱۹ بسیار مهم است و در سطح بافت جفت، اتصال گیرنده Fc نقش کلیدی در انتقال آنتی بادی‌های مادر به جنین دارد. دانشمندان دریافتند که ظرفیت اتصال گیرنده Fc و سایر عملکرد‌های کلیدی آنتی بادی در افراد باردار و شیرده با سرعت بیشتری نسبت به زنان غیر باردار ایجاد می‌شود و دوز دوم واکسن برای دستیابی به اتصال و عملکرد کامل آنتی بادی کلیدی بود.

این مطالعه همچنین تفاوت‌های کلیدی بین پاسخ واکسن در افراد باردار و شیرده را آشکار کرد و اهمیت نه تنها افراد باردار بلکه همچنین شیرده را در مطالعات واکسن نشان داد. به طور خاص زنان شیرده پس از واکسیناسیون نسبت به زنان باردار فعالیت سلول‌های کشنده طبیعی بیشتری داشتند. این سلول‌ها با از بین بردن سلول‌های آلوده به ویروس نقش اساسی در پاسخ ایمنی ذاتی دارند.

ادلو می‌گوید: ما دریافتیم واکسن دوم یا افزایش دوز برای وجود آنتی بادی‌های بسیار کاربردی در خون و شیر مادر افراد شیرده بسیار مهم است.  محققان همچنین نتایج مطالعات قبلی خود را تایید کردند که نشان می‌دهد آنتی بادی‌های مادری بسیار کاربردی از بند ناف عبور می‌کنند تا از ایمنی نوزادان محافظت کنند.

این آخرین مطالعه همچنین نشان داد که پاسخ آنتی بادی ناشی از واکسن‌های mRNA-۱۲۷۳ (Moderna) و BNT۱۶۲b۲ (Pfizer-BioNTech) متفاوت بود، و پاسخ آنتی بادی ناشی از Moderna در شرکت کنندگان در مطالعه بیشتر متمرکز و هماهنگ بود. هر دو واکسن پاسخ آنتی بادی بسیار موثر را ایجاد کردند.

دکتر گالیت آلتر، نویسنده ارشد و رهبر گروه در موسسه راگون MGH، MIT و هاروارد می‌گوید: روی هم رفته، یافته‌های ما اهمیت تعریف ایمونولوژی بارداری را برای الهام بخشیدن به توسعه واکسن‌ها و دارو‌های درمانی موثر در این زیرجمعیت منحصر به فرد نشان می‌دهد.

پربیننده ترین چرا کالین پاول با وجود دو دوز واکسن در گذشت؟ بهترین راه کنترل فشار خون موج ششم کرونا در آبان قطعی است با این روش خشکی پوست دست را از بین ببریم چرا باید به رژیم گیاه خواری روی آورد؟!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا زنان باردار و شیرده اتصال گیرنده Fc آنتی بادی افراد باردار آنتی بادی ها واکسن ها کووید ۱۹ سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۳۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!