Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از سايپانيوز، سيدجواد سليماني در حاشيه مراسم پنجمين ميز تخصصي تعميق ساخت داخل در صنعت خودرو، گفت: در حالي پنجمين ميز تعميق ساخت داخل شروع به كار كرد كه در ۴ ميز گذشته گروه خودروسازي سايپا دستاوردهاي خوبي داشته است.

وي با بيان اينكه در ۴ ميز گذشته هدف گذاري براي كاهش ارزبري ۲۰۰ ميليون دلار بود و تاكنون به ميزان ۱۰۰ ميليون دلار صرفه جويي ارزي محقق شده، افزود: گروه خودروسازي سايپا توانست ۸۰ قطعه را داخلي سازي كند و اين اتفاق بسيار مهمي است كه با همت مهندسان كشور عملياتي شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مديرعامل گروه خودروسازي سايپا تصريح كرد: در ميز پنجم تعميق ساخت داخل، قرار است ۱۸ قطعه دیگر با همكاري ۱۶ قطعه ساز، داخلي سازي شود که با عملياتي شدن اين امر، ۳۰ ميليون دلار دیگر صرفه جويي ارزي خواهيم داشت.

وي با بيان اينكه مدت زمان داخلي سازي ۱۸ قطعه بين يك تا دو سال خواهد بود، تصريح كرد: يكي از قطعات خاصي كه قرار است قطعه سازان براي ساخت و تعميق ساخت داخل آن اقدام كنند و همواره يكي از مهم ترين چالش هاي صنعت خودرو بوده ايربگ ACU است که با تحقق اين امر مشكلات توليدكنندگان خودرو كاهش قابل توجهي پيدا خواهد كرد.

سليماني با بيان اينكه ايربگ ACU توسط يكي از شركت هاي وابسته به صنايع دفاع توليد و تامين خواهد شد، گفت: افزايش تعميق ساخت داخل به رشد توليد، كاهش هزينه و كاهش وابستگي به واردات كمك مي كند و ما از هر گونه همكاري با قطعه سازان با توجه به اهداف ياد شده استقبال مي كنيم.

وي در ادامه به توليد شش ماهه خودرو در گروه خودروسازی سایپا اشاره و خاطرنشان كرد: در نيمه اول سال جاري مجموعه سايپا ۲۱۲ هزار دستگاه خودرو توليد كرد كه اين عدد نشان دهنده رشد ۵ درصدي توليد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مديرعامل گروه خودروسازي سايپا با بیان اینکه اگر محدوديتي در توليد موتور خودرو وجود نداشت، ميزان توليد خودرو افزايش قابل توجهي پيدا مي كرد؛ افزود: بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته قرار است ظرف دو سال آينده حدود ۳۵۰ هزار دستگاه موتور جديد با تكنولوژي جديد توليد شود و در محصولات آتي سايپا مورد استفاده قرار گيرد.

گفتني است براساس قرارداد امضا شده بين سايپا و قطعه سازان قرار است، ايربگ ACU با ساخت داخل 30 درصد، صفحه نمايشگر چند منظوره MDF با ساخت داخل 36 درصد، مجموعه مالتي مديا و دوربين عقب با ساخت داخل ۶۰ درصد و پروژه ديگر مجموعه مالتي مديا و دوربين عقب در دو فاز با ساخت داخل ۶۰ درصد انجام خواهد شد.

پنجمين ميز تخصصي تعميق ساخت داخل در صنعت خودرو، به ارزش ۲۲ هزار میلیارد ریال و با هدف صرفه جويي ارزي بيش از ۵۶ ميليون يورو آغاز به كار كرد و بر اين اساس در قرارداد منعقد شده بين خودروسازان و ۲۳ شركت داخلي، قرار است ۳۳ قطعه-پروژه، داخلي سازي شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول مجید عشقی طرح صیانت از حقوق کاربران ولی الله سیف احمد عراقچی رسول جلیلی صنعت خودرو سایپا کاهش ارزبری ربیع الاول مجید عشقی طرح صیانت از حقوق کاربران ولی الله سیف احمد عراقچی رسول جلیلی گروه خودروسازی سایپا تعمیق ساخت داخل ساخت داخل داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۳۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق