Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@04:18:26 GMT

پیشگیری از بارداری به دلیل پاندمی کرونا علمی نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۵۶۳۳

پیشگیری از بارداری به دلیل پاندمی کرونا علمی نیست

متخصص و عضو انجمن زنان و مامایی ایران با تاکید بر اینکه بارداری باعث افزایش احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ نمی‌شود، گفت: پیشگیری از بارداری به خاطر پاندمی کووید ۱۹ تا کنون در هیچ مرجع علمی عنوان نشده است.

‌به گزارش ایمنا، کتایون برجیس به مناسبت هفته سلامت بانوان، امروز چهارشنبه ۲۸ مهرماه که به روز زنان و سلامت باروری در بحران کرونا (روابط زناشویی ایمن و سالم، بارداری، زایمان، شیردهی) نامگذاری شده است، در مورد روابط زناشویی، بارداری و زایمان ایمن در همه گیری کرونا اظهار داشت: طبق پروتکل‌های بهداشتی ممنوعیتی برای اقدام به بارداری و روابط زناشویی اعلام نشده است و پیشگیری از بارداری به خاطر پاندمی کووید ۱۹ تا کنون در هیچ مرجع علمی عنوان نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زنان باردار شدیدتر یا بیشتر از افراد دیگر در معرض درگیری با کرونا ویروس قرار ندارند، به این افراد توصیه کرد: از این بابت نگرانی مضاعف نداشته باشند ولی در تمام دوران بارداری، خصوصاً در ۳ ماهه سوم یعنی از ۲۸ هفته به بعد مراقبت‌های عمومی جهت پیشگیری از انتشار کرونا ویروس توصیه می‌شود.

بارداری باعث افزایش احتمال ابتلاء به کرونا نمی‌شود

برجیس یادآور شد: بارداری باعث افزایش احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ نمی‌شود ولی در صورت ابتلاء مادر باردار، با توجه به وضعیت عمومی فرد و فشاری که به رحم مادر می‌آید احتمال درگیری با نوع شدیدتر بیماری و بستری شدن در ICU را افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه ابتلاء مادر باردار به کووید ۱۹، احتمال سقط و زایمان زودرس افزایش خواهد داشت، تاکید کرد: مادران شیرده نباید پس از زایمان، در صورت ابتلاء به کرونا، شیردهی به نوزاد را قطع کنند زیرا شیر مادر محتوی انواع آنتی بادیها است و فواید استفاده از آن بی شمار است.

متخصص زنان و مامایی به مادران شیرده توصیه کرد: در صورت ابتلاء به کرونا، اگر شرایط جسمی برای شیردهی به نوزاد را دارید حتماً با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر شستن دست‌ها و استفاده از ماسک کماکان به شیردهی ادامه دهید. به این ترتیب نوزاد از انواع آنتی بادی‌های موجود در شیر مادر استفاده خواهد کرد.

رد شایعه ناباروری با تزریق واکسن کرونا

متخصص زنان و مامایی با رد شایعاتی مبنی بر احتمال ناباروری با تزریق واکسن‌های ساخته شده علیه کرونا، بر واکسیناسیون و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی قبل از اقدام به بارداری، در دوره بارداری، هنگام اقدام به بارداری و طی دوران شیر دهی تاکید کرد تا مادر باردار این ایام را بدون آسیب و به سلامت سپری کند.

وی یادآور شد: مادران شیرده در صورت اقدام به واکسیناسیون، به هیچ عنوان قطع شیردهی نکنند زیرا انتقال انواع آنتی بادی‌ها از طریق شیر مادر به نوزاد در این افراد هم مترتب است.

در تقویم رسمی کشور، ۲۴ تا ۳۰ مهرماه به هفته ملی سلامت بانوان نامگذاری و «زنان، مدیریت سلامت، مهار کرونا» به عنوان شعار هفته ملی سلامت بانوان "سبا" اعلام شده است.

روزشمار این هفته هم عبارت است از: ۲۴ مهرماه؛ زنان، مدیریت اطلاعات و ارتقای سواد سلامت در بحران کرونا (دریافت اطلاعات از منابع معتبر، تشخیص منابع معتبر از غیر معتبر، استفاده صحیح و انتشار اطلاعات در شبکه‌های مجازی)، ۲۵ مهرماه؛ زنان، مدیریت سلامت روان خود و خانواده در بحران کرونا (مدیریت سوگ، مدیریت استرس، خشونت خانگی، روابط خانوادگی سالم، تقویت مهارت‌های ارتباطی، حمایت همسران از یکدیگر)، ۲۶ مهرماه؛ زنان و مدیریت زندگی سالم در بحران کرونا (تغذیه سالم، فعالیت بدنی در منزل)، ۲۷ مهرماه؛ زنان و سلامت اجتماعی در بحران کرونا (فقر- بیکاری-از دست دادن سرپرست خانواده- زنان سرپرست خانواده- فرصت کار آفرینی-آموزش راه اندازی کسب و کار در فضای مجازی برای زنان)، ۲۸ مهرماه؛ زنان و سلامت باروری در بحران کرونا (روابط زناشویی ایمن و سالم، بارداری، زایمان، شیردهی)، ۲۹ مهرماه؛ زنان و واکسیناسیون بیماری کووید ۱۹( اهمیت واکسیناسیون و رفع باورهای غلط - دریافت اطلاعات صحیح درباره عوارض واکسیناسیون و مدیریت آن- واکسیناسیون زنان باردار – واکسیناسیون نوجوانان و جوانان – مشاغل پرخطر و واکسیناسیون کرونا) و ۳۰ مهرماه؛ زنان و مدیریت سلامت خانواده (حمایت از همسر و فرزندان، پیشگیری از انتقال کووید در بین افراد خانواده).

منبع: ایرنا

کد خبر 530189

منبع: ایمنا

کلیدواژه: متخصص زنان و مامایی بارداری در دوران کرونا بارداری خطرات کرونا و بارداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بحران کرونا روابط زناشویی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که این بیماری همه‌گیر تنها باعث تأخیر متوسطی در رشد نوزادان و کودکان نوپا شده است.
تحقیقات قبلی گزارش داده است که قرنطینه‌های مرتبط با پاندمی کوید 19 زندگی بسیاری از مردم، از جمله خانواده‌هایی با فرزندان خردسال را مختل کرد. با بسته شدن مدارس و مراکز نگهداری از کودکان، بسیاری از مردم از خانه کار می‌کردند و تعداد تاریخ‌های بازی و تماس‌های اجتماعی کاهش یافت و زندگی روزمره تغییر کرد.

محققان در 22 آوریل در مجله JAMA Pediatrics گزارش دادند که تجزیه و تحلیل بیش از 50000 کودک 5 ساله و کمتر نشان داد که این بیماری همه‌گیر تنها آسیب جزئی در رشد آنها ایجاد کرده است.

سارا جانسون، مدیر مرکز رالز برای ادغام بهداشت و آموزش در جانز هاپکینز گفت: «به طور کلی متوجه شدیم که با وجود برخی تحول‌ها، آنقدر تغییرات بزرگی رخ نداده است، و این یک یافته واقعا مهم و اطمینان بخش است. »

همه کودکان تحت اندازه گیری رشد کودک قرار گرفتند که به طور معمول به عنوان بخشی از مراقبت‌های کودکان جمع‌آوری شده بود. محققان نمرات کودکان نوپا را قبل و در طول همه گیری، از سال 2018 تا 2022 مقایسه کردند.

آنها حدود 3 درصد کاهش در مهارت‌های ارتباطی، 2 درصد کاهش در مهارت‌های حل مسئله و 2 درصد کاهش در مهارت‌های فردی و اجتماعی مشاهده کردند. مهارت‌های حرکتی کودکان نوپا به هیچ وجه آسیب نمی‌بیند.

محققان با نگاهی به نوزادان کمتر از 1 سال، کاهش 3 درصدی در مهارت‌های ارتباطی و کاهش 2 درصدی در حل مسئله را دریافتند.

 
جانسون گفت: «ما فکر می‌کردیم که ممکن است نوزادان تأثیر کمتری نسبت به بچه‌های بزرگ‌تر داشته باشند، با توجه به اینکه بسیاری از مراقبان ممکن است زمان بیشتری را در خانه با بچه‌های کوچک خود سپری کرده باشند. اما همان چیزهایی را در نوزادان دیدیم که در بچه‌های بزرگتر مشاهده کردیم.»

محققان همچنین دریافتند که نگرانی مراقبان در مورد فرزندانشان در طول همه‌گیری تنها اندکی افزایش یافته است. محققان خاطرنشان کردند که در حالی که این نتایج آرامش‌بخش هستند، تأثیر همه‌گیری بر توسعه بلندمدت نامشخص است.

جانسون در مصاحبه‌ای گفت: «برای ما مهم است که به کودکان در تمام سنین از نظر رشد توجه داشته باشیم، بنابراین می‌توانیم بفهمیم که آیا این تغییرات پیامدهای طولانی‌مدتی برای کودکان دارد یا چالش‌های جدیدی با افزایش سن کودکان پدیدار می‌شوند یا خیر. مطالعاتی مانند این می‌تواند به آماده شدن برای بحران‌های بهداشت عمومی آینده کمک کند. این نتایج همچنین اهمیت متخصصان اطفال رفتاری رشدی را نشان می‌دهد که برای ارزیابی و درمان کودکانی که رشدشان کند یا متوقف شده است آموزش دیده‌اند.»

دیگر خبرها

  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد